To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...

stary alfer - 29-07-2010, 19:49

koszmarek napisał/a:
no i wyszła 301.. buuu :P

Gapa :P :D :D

Efa! - 29-07-2010, 20:03

...że na forum młodych mam i "ciężarówek", na którym siedzę, dowiedziałam się o tragedii jednej z forumowiczek. Cieszę się, że z nią nie rozmawiałam (jestem w innym podforum), bo chyba bym tego nie przełknęła. Otóż przedwczoraj na A1 kobitka straciła życie. Wjechali z mężem na plamę oleju i rąbnęli w stojącą na poboczu ciężarówkę. Mąż przeżył, babeczka i jej dzidzia w brzuszku nie... Być może nie zapięła pasów :( . Osierociła dwóch małych synków.
Jestem mocno poruszona tą bezsensowną śmiercią. Dreszcze mnie przechodzą, jak sobie uświadamiam, że dziewczyna była z mojego miasta, w podobnym wieku, z terminem porodu 3 dni po moim, a na dodatek rozbili się 15km od miejsca, w którym teraz siedzę (a to jest bardzo daleko od Bydgoszczy, ponad 130km!). Jak sobie pomyślę, że nikt nie zna dnia, ani godziny, w której odejdzie ktoś, kogo bardzo kochamy i potrzebujemy, to aż mnie strach oblatuje.

Marcin-Krak - 29-07-2010, 20:35

Ja dziś słyszałem o dziecku, które się "utopiło" w trakcie chrztu :roll:

Poza tym po półtora miesiąca pracy - od poniedziałku czeka na mnie nowa kierowniczka ;) się znaczy awans :wink: nowe warunki jednak dopiero od września - ale nie ma co narzekać - no może poza tym, że opuszczam fajne koleżanki z pokoju :mrgreen:

Krzyzak - 29-07-2010, 21:59

w sobotę mam imprezę firmową nad jeziorem, będą motorówki, sumotube i zorbing... między innymi oczywiście + mnóstwo alkoholu
i życzę sobie ładnej pogody :)

Kaucz - 29-07-2010, 23:35

Jutro Woodstock :P . Zobaczymy jak to będzie :P .
Maretzky85 - 30-07-2010, 06:37

Też bym chciał...
Poza tym - co za nienormalna godzina na wstawanie do pracy :P

Kaucz - 30-07-2010, 06:57

Pocieszy Cię to, że ja przed wyjazdem też muszę wpaść do pracy na moment ;d ? ( Wyjazd 8:35 :P )
szpala85 - 30-07-2010, 08:48

... w jelonce od kilu dni jest jakos tak jesiennie :| .. i to mi sie nie podoba ... oraz do tego wszystkiego jestem spłukany ....... i chodzę taki nijaki ...... :roll: .... zauważyłem że jak jest kasa to człowiek tak od razu inaczej myśli ,a tu bida :lol: ......
sieegurd - 30-07-2010, 08:59

szpala85 napisał/a:
... zauważyłem że jak jest kasa to człowiek tak od razu inaczej myśli ,a tu bida :lol: ......

szpala da się przyzwyczaić :D Poza tym: piniondze to nie fszystko... chociaż fszystko bez piniendzy to... :D

czarna - 30-07-2010, 11:24

że właśnie piekę karpatkę i gotuję kompocik jabłkowy (pierwszy raz w życiu) dla mojego mężusie :P
sieegurd - 30-07-2010, 11:29

czarna napisał/a:
że właśnie piekę karpatkę i gotuję kompocik jabłkowy (pierwszy raz w życiu) dla mojego mężusie :P

To ja piekłem (i dalej piekę) różne pyszności dla mojej żonki :)

Anonymous - 30-07-2010, 11:41

Fragu napisał/a:
..że StarCraft 2 już jest !! Po 12 latach :D

Lata temu grałem dniami i nocami w SC. ;) Teraz sprawiłem sobie SCII i... installer.exe się nie włącza. :shock: :shock: :shock:

Fragu - 30-07-2010, 12:27

enanthate, oryginał? Wczoraj instalowałem i wszystko ok - fakt, strasznie długo się instaluje.
Ale jest wyjście, ściągnij ze strony battlenetu instalke SC2, później ją tylko aktywujesz kluczem z pudełka.
Inna sprawa, że może nie masz zainstalowanego wszystkiego czego wymaga gra :wink: Sprawdź dobrze. Giera przednia, póki co rozjeżdżam singla :D

pamar - 30-07-2010, 12:38

czarna napisał/a:
właśnie piekę karpatkę
sieegurd napisał/a:
ja piekłem (i dalej piekę) różne pyszności

Z ciast, to najepiej lubię śledzie w oleju :wink:

stary alfer - 30-07-2010, 12:39

pamar napisał/a:
Z ciast, to najepiej lubię śledzie w oleju :wink:

Ja schabowego :)