Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
stary alfer - 29-07-2010, 19:49
koszmarek napisał/a: | no i wyszła 301.. buuu |
Gapa
Efa! - 29-07-2010, 20:03
...że na forum młodych mam i "ciężarówek", na którym siedzę, dowiedziałam się o tragedii jednej z forumowiczek. Cieszę się, że z nią nie rozmawiałam (jestem w innym podforum), bo chyba bym tego nie przełknęła. Otóż przedwczoraj na A1 kobitka straciła życie. Wjechali z mężem na plamę oleju i rąbnęli w stojącą na poboczu ciężarówkę. Mąż przeżył, babeczka i jej dzidzia w brzuszku nie... Być może nie zapięła pasów . Osierociła dwóch małych synków.
Jestem mocno poruszona tą bezsensowną śmiercią. Dreszcze mnie przechodzą, jak sobie uświadamiam, że dziewczyna była z mojego miasta, w podobnym wieku, z terminem porodu 3 dni po moim, a na dodatek rozbili się 15km od miejsca, w którym teraz siedzę (a to jest bardzo daleko od Bydgoszczy, ponad 130km!). Jak sobie pomyślę, że nikt nie zna dnia, ani godziny, w której odejdzie ktoś, kogo bardzo kochamy i potrzebujemy, to aż mnie strach oblatuje.
Marcin-Krak - 29-07-2010, 20:35
Ja dziś słyszałem o dziecku, które się "utopiło" w trakcie chrztu
Poza tym po półtora miesiąca pracy - od poniedziałku czeka na mnie nowa kierowniczka się znaczy awans nowe warunki jednak dopiero od września - ale nie ma co narzekać - no może poza tym, że opuszczam fajne koleżanki z pokoju
Krzyzak - 29-07-2010, 21:59
w sobotę mam imprezę firmową nad jeziorem, będą motorówki, sumotube i zorbing... między innymi oczywiście + mnóstwo alkoholu
i życzę sobie ładnej pogody
Kaucz - 29-07-2010, 23:35
Jutro Woodstock . Zobaczymy jak to będzie .
Maretzky85 - 30-07-2010, 06:37
Też bym chciał...
Poza tym - co za nienormalna godzina na wstawanie do pracy
Kaucz - 30-07-2010, 06:57
Pocieszy Cię to, że ja przed wyjazdem też muszę wpaść do pracy na moment ;d ? ( Wyjazd 8:35 )
szpala85 - 30-07-2010, 08:48
... w jelonce od kilu dni jest jakos tak jesiennie .. i to mi sie nie podoba ... oraz do tego wszystkiego jestem spłukany ....... i chodzę taki nijaki ...... .... zauważyłem że jak jest kasa to człowiek tak od razu inaczej myśli ,a tu bida ......
sieegurd - 30-07-2010, 08:59
szpala85 napisał/a: | ... zauważyłem że jak jest kasa to człowiek tak od razu inaczej myśli ,a tu bida ...... |
szpala da się przyzwyczaić Poza tym: piniondze to nie fszystko... chociaż fszystko bez piniendzy to...
czarna - 30-07-2010, 11:24
że właśnie piekę karpatkę i gotuję kompocik jabłkowy (pierwszy raz w życiu) dla mojego mężusie
sieegurd - 30-07-2010, 11:29
czarna napisał/a: | że właśnie piekę karpatkę i gotuję kompocik jabłkowy (pierwszy raz w życiu) dla mojego mężusie |
To ja piekłem (i dalej piekę) różne pyszności dla mojej żonki
Anonymous - 30-07-2010, 11:41
Fragu napisał/a: | ..że StarCraft 2 już jest !! Po 12 latach |
Lata temu grałem dniami i nocami w SC. Teraz sprawiłem sobie SCII i... installer.exe się nie włącza.
Fragu - 30-07-2010, 12:27
enanthate, oryginał? Wczoraj instalowałem i wszystko ok - fakt, strasznie długo się instaluje.
Ale jest wyjście, ściągnij ze strony battlenetu instalke SC2, później ją tylko aktywujesz kluczem z pudełka.
Inna sprawa, że może nie masz zainstalowanego wszystkiego czego wymaga gra Sprawdź dobrze. Giera przednia, póki co rozjeżdżam singla
pamar - 30-07-2010, 12:38
czarna napisał/a: | właśnie piekę karpatkę |
sieegurd napisał/a: | ja piekłem (i dalej piekę) różne pyszności |
Z ciast, to najepiej lubię śledzie w oleju
stary alfer - 30-07-2010, 12:39
pamar napisał/a: | Z ciast, to najepiej lubię śledzie w oleju |
Ja schabowego
|
|
|