Lubelskie - Lubelskie OT
Andrew - 10-02-2011, 10:02
A tam zaraz cicho
Seichan - 10-02-2011, 10:04
Już kiedyś proponowałam śpiewanie, coby za cicho nie było
Jaro1974 - 10-02-2011, 10:09
To później będą nas palce bolały
Andrew - 10-02-2011, 10:24
Ja archiwum robię
tomasek - 10-02-2011, 10:49
Andrew podłączyłeś już ten dekoder
Andrew - 10-02-2011, 10:50
| Cytat: | Andrew podłączyłeś już ten dekoder | Jeszcze nie.
patriotazz - 10-02-2011, 10:51
tomasek6, Witam, mam pytanko do Ciebie, głupia sprawa jeśli jestes w domku miałbys moze porzyczyć jakiś czajniczek bo chcielibyśmy z chlopakami napić sie czegoś ciepłego w pracy niemamy w czym zagrzać wody:P
jak byś mógl daj mi znać na telefon(sms) 662038049.
Sorki ale długo dzisiaj w pracy bedziemy i tak jakos:P
winnipool - 10-02-2011, 11:39
Witajcie. W końcu chwilka wolniejsza. Dziś na 15-tą do tłumikarza. Już mi się ręka trzęsie jak sobie pomyślę, że znowu trzeba wydać ciężko zapracowane pieniądze No ale trudno. Twardym trzeba być a nie miętkim ;P
Jaro1974 - 10-02-2011, 11:50
http://www.wykop.pl/link/60595/alkohol-i-kobieta/
coś na poprawę humoru.
bastek - 10-02-2011, 11:51
z wczoraj, o kudłatych myslach
| tomasek6 napisał/a: | | Głodnemu tylko jedzenie w głowie |
a syty to wypomina
| Seichan napisał/a: | | Łukasz, widzę, że zapisałeś się na zlot ogólnopolski Super Może w tym roku pojedzie silna ekipa z lubelszczyzny. Czy ktoś jeszcze jest chętny? |
do kiedy się trzeba deklarować?
wiem, że jest watek, ale nie mam kiedy przeczytać....
będę wiedział czy będę miał wolny7 weekend pod koniec lipca... jak bedę miał dyżury
..........
co do automatu... może ktoś mi doradzi
jak jeździłem almerką, spalanie po mieście wahało się od 8,5-11 litrów.
jak oddałem mojej pieknej drugiej połowie - najpierw podchodziło pod 20 litrów, potem, po przeszkoleniu z obsługi drążka do biegów - spadło - 13-15 litrów/100 km
czy w tej sytuacji automat nie byłby lepszy?. zapomian zmieniać biegi. czasem piłuje 80 km/godz na 3-ce, czesem 40 km/godz na 5-tce.... (i czemu nie jedzie !?!?!?!)
..........
[ Dodano: 10-02-2011, 11:53 ]
| Seichan napisał/a: | | Skrobanie szyb mnie dziś nie ominęło |
hi hi a ja - cieplukti misiek z garażu
tylko mi łepetyna zmarzła... 10 min spaceru bez czapki
[ Dodano: 10-02-2011, 11:57 ]
a mi padł kabel do laptoka. od niedzieli mam objawy odstawienia.....internetu
tylko w pracy
buuuu
kabelek sie naprawia
tomasek - 10-02-2011, 11:57
Z reguły automat troszkę więcej pali niż manual no i musisz jeszcze poszkolić żonę bo ma chyba ciężką nogę
winnipool - 10-02-2011, 12:23
| bastek1 napisał/a: | | zapomian zmieniać biegi. czasem piłuje 80 km/godz na 3-ce, czesem 40 km/godz na 5-tce.... (i czemu nie jedzie !?!?!?!) |
Dlatego chyba jednak nie będę namawiał Anki na prawo jazdy
Seichan - 10-02-2011, 12:25
| bastek1 napisał/a: | do kiedy się trzeba deklarować?
wiem, że jest watek, ale nie mam kiedy przeczytać....
będę wiedział czy będę miał wolny7 weekend pod koniec lipca... jak bedę miał dyżury |
Bastek - ostatni weekend sierpnia. 26-28.08.2011.
Wpisać się na listę chętnych możesz zawsze. Ale - jeśli chciałbyś jechać na cały weekend, to trzeba sobie zrobić rezerwację na nocleg. W ośrodku są domki, apartamenty, pokoje itp, ale oczywiście decyduje kolejność zgłoszeń. Dlatego jeśli jesteś zainteresowany, warto śledzić wątek i w miarę szybko zadeklarować się na nocleg (oczywiście jak tylko pojawi się lista).
[ Dodano: 10-02-2011, 12:53 ]
| bastek1 napisał/a: | a mi padł kabel do laptoka. od niedzieli mam objawy odstawienia.....internetu
tylko w pracy
buuuu
kabelek sie naprawia |
Łączymy się z Tobą w bólu Pewnie żona się cieszy
winnipool - 10-02-2011, 12:58
Właśnie zauważyłem, że wg kalendarza, który stoi u mnie na biurku jutro jest Tłusty Czwartek, także zajdajcie jutro pączki
bastek - 10-02-2011, 12:58
| tomasek6 napisał/a: | | Z reguły automat troszkę więcej pali niż manual |
tylko-mój manual? czy żony?
mój manual jest bardzo patologiczny - czasem schodzę w lancerku poniżej katalogu...
(rekord - 4,2 krynica-niedzica, 4,6l powrót
katalog chyba mówi o 4,8 poza miastem)
Magdy-chyba też nie jest normalny....
zakładam, że jednak Magda spali w automacie mniej, niż w manualu... z drugiej strony do automatów bierze się chyba mocniejsze silnki...
w planach za rok wymiana almerki na coś małego (jako drugi samochód) - klasa razcej colta, ew. lancera
| tomasek6 napisał/a: | | musisz jeszcze poszkolić żonę bo ma chyba ciężką nogę |
nogę ma ciężkawą, jak jedzei za mna, to ją temnperuję, jak jedzie sama (albo ja z tyłu) -raczej gaz-hamulec-gaz-hamulec
tego się nie zmieni (nerwowośc ogólna za kółkiem...)
czy automat zmniejszy spalanie w tej sytuacji?
| Seichan napisał/a: | | Dlatego jeśli jesteś zainteresowany, warto śledzić wątek |
czy jak poproszę o info na lubelskim OT | Seichan napisał/a: | | jak tylko pojawi się lista | , to będzie naduzycie i naciaganie, czy praca moda/innych forumowiczów?
[ Dodano: 10-02-2011, 13:01 ]
| winnipool napisał/a: | | Dlatego chyba jednak nie będę namawiał Anki na prawo jazdy |
nie da się. przy moich rozjazdach, jeden bąbel w przedszkolu, drugi za niedługo - taxi za drogo wyjdzie... nawet przy spalaniu rzędu 15-20 l LPG/100 km
bez prawa jazdy - nie da się przeżyć. bez dowodu osobistego-da się....
|
|
|