To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...

Uwex - 02-08-2010, 20:59

... wróciłem właśnie z gór (od soboty rana) i ze zdziwieniem stwierdziłem , że da się przeżyć 3 dni bez internetu , radia i TV ! Szok :shock:
stary alfer - 02-08-2010, 21:08

Uwex napisał/a:
że da się przeżyć 3 dni bez internetu , radia i TV ! Szok :shock:

Da się, ale po co :D

Anonymous - 02-08-2010, 21:13

szpala85 napisał/a:
enanthate, a jak z tym 3D :roll: ... da się przyzwyczaić :roll: ...... bo kiedyś zagrałem w RA w 3D i jakoś tak mi się nie za bardzo grało :roll:

Bez problemu. Nie bawiłem się w obracanie obrazu, przybliżanie, etc. ;) Jak już przyrównujesz do 3D Westwood'a to powiem tak: nie jest ta grafika tak wkurzająca jak w np. Emperor: Battle for dune.

szpala85 - 02-08-2010, 21:18

enanthate, no to elegancko 8) .... tylko na czym ja teraz będę grał jak rozwaliłem mój ulubiony LCD :lol: .... masakra :roll:

[ Dodano: 02-08-2010, 21:20 ]
robertdg, muszę sobie zawiązać ręce bo naprawdę coś ze mną jest nie tak .... :roll: a zaczęło się od tego że spaliłem zielony laser :lol: ... normalnie efekt "domina" :lol:

sieegurd - 02-08-2010, 21:57

...że od wczoraj siedzimy z córcią w szpitalu :(

Nieszczęśliwie zadławiła się flegmą (lekarze nie wiedzą skąd się wzięła) i prawie Nam zeszła z tego świata :( W całym tym nieszczęściu nie straciliśmy z żoną głowy i do przyjazdu karetki udało się Małą wyratować - stwierdzili w szpitalu, że fachowa pierwsza pomoc :) Póki co robione są badania, ale jest wszystko OK :)

Najgorszemu wrogowi nie życzę zobaczyć takiego wyrazu twarzy dziecka, jaki wczoraj widziałem -a już nie wspomnę o żonie :(

Morfi - 02-08-2010, 23:16

sieegurd, Współczuje <przytul>
że odzyskałem po 4 dniach poczte mailową (nie działała).

Kaucz - 03-08-2010, 01:39

,że wczoraj urodził mi się w głowie szalony pomysł zakupu amerykańskiego vana za grosze ;d. Coś pokroju Astro albo g-series albo ram van ;P... zobaczymy co z tego wyjdzie ;) . Na razie trzeba zrobić w Galancie parę rzeczy i wtedy się pomyśli :)
Wizja wakacji w takim jednak wydaje się całkiem przyzwoita :)

Piwor - 03-08-2010, 07:07

szpala85, jesteś moim mistrzem. :D
pamar - 03-08-2010, 08:58

a propos monitorów....
całą niedzielę walczyłem z LG, wyskakiwał komunikat "tryb oszczędny" jakie kombinacje odczyniałem to szok!!! podmieniałem monitory i NIC, a wczoraj w przypływie geniuszu odkręciłem obudowę o tam..... lekko wypięta karta :lol: #-o

akbi - 03-08-2010, 10:10

.. że jestem zamulony dzisiaj, bo wczoraj do 2 w nocy "studiowałem" instrukcję nowo zakupionej lampy błyskowej do mojego foto
arekp - 03-08-2010, 10:56

akbi napisał/a:
.. że jestem zamulony dzisiaj, bo wczoraj do 2 w nocy "studiowałem" instrukcję nowo zakupionej lampy błyskowej do mojego foto

Ale nie testowales jej strzelajac sobie w oczy? ;]

akbi - 03-08-2010, 10:59

arekp napisał/a:
Ale nie testowales jej strzelajac sobie w oczy? ;]

a jak inaczej miałem zobaczyć czy działa :twisted: :shock:

Hubeeert - 03-08-2010, 11:23

akbi napisał/a:

http://foto.jasiu.pl/ :arrow: warto poczytać, polecam

akbi - 03-08-2010, 11:39

Hubeeert napisał/a:
polecam

dzięki
...swoją drogą nazbierało mi się tyle do przeczytania na tematy foto, że chyba mnie pasterka zastanie

jacek11 - 03-08-2010, 11:41

sieegurd napisał/a:
Nieszczęśliwie zadławiła się flegmą (lekarze nie wiedzą skąd się wzięła) i prawie Nam zeszła z tego świata :(

Człowieku,krew mi w żyłach mrozisz