Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
mismen1980 - 03-08-2010, 12:25
szpala85 napisał/a: | co mnie jeszcze dzisiaj spotka ........ kolejny wydatek..... matryca do wymiany | nie ma tak żle, teściu kiedy ostatnio był muchy starym swetrem to mało o życie sie nie przyprawił Uderzył guzikiem tak mocno w szybę nad dziwami że cała szyba się zesypała i poleciała na niego.
Uwex - 03-08-2010, 13:35
akbi napisał/a: | chyba mnie pasterka zastanie |
nie bój - pasterka dopiero o północy jest
Efa! - 03-08-2010, 18:23
sieegurd napisał/a: | ...że od wczoraj siedzimy z córcią w szpitalu
Nieszczęśliwie zadławiła się flegmą (lekarze nie wiedzą skąd się wzięła) i prawie Nam zeszła z tego świata W całym tym nieszczęściu nie straciliśmy z żoną głowy i do przyjazdu karetki udało się Małą wyratować - stwierdzili w szpitalu, że fachowa pierwsza pomoc Póki co robione są badania, ale jest wszystko OK
Najgorszemu wrogowi nie życzę zobaczyć takiego wyrazu twarzy dziecka, jaki wczoraj widziałem -a już nie wspomnę o żonie |
Matko jedyna! Ale mnie zmroziło.
Sieegurd, trzymajcie się z żoną dzielnie, życzę Wam szybkiego powrotu do domku. Gratuluję Wam obojgu refleksu i wspaniałej reakcji. Oby więcej takich rodziców!
sieegurd - 03-08-2010, 19:21
Efa! napisał/a: | Sieegurd, trzymajcie się z żoną dzielnie, życzę Wam szybkiego powrotu do domku. Gratuluję Wam obojgu refleksu i wspaniałej reakcji. Oby więcej takich rodziców! |
Niedawno wróciliśmy do domciu Malutka cała i zdrowa, rodzice szczęśliwi - ale pełni obaw
Efa! - 03-08-2010, 20:11
sieegurd napisał/a: | Efa! napisał/a: | Sieegurd, trzymajcie się z żoną dzielnie, życzę Wam szybkiego powrotu do domku. Gratuluję Wam obojgu refleksu i wspaniałej reakcji. Oby więcej takich rodziców! |
Niedawno wróciliśmy do domciu Malutka cała i zdrowa, rodzice szczęśliwi - ale pełni obaw |
Oby to się już nigdy nie powtórzyło.
Pexu - 03-08-2010, 20:15
sieegurd, zamarłem jak to przeczytałem...
życzę z całego serca małej zdrówka a Wam spokoju i oby więcej nic takiego nie miało miejsca
sieegurd - 03-08-2010, 20:41
Pexu napisał/a: | sieegurd, zamarłem jak to przeczytałem...
życzę z całego serca małej zdrówka a Wam spokoju i oby więcej nic takiego nie miało miejsca |
Pexu nie było fajnie, ale wszystko dobrze się skończyło Efka również nie chciałbym powtórki, ale pewne rzeczy są niezależne od Nas - tak mówią lekarze i niestety mają rację
Zastanawiamy się teraz z żoną nad zakupem monitora odechu, bo nie odstąpimy Małej na krok chyba Mimo iż trochę kosztuje, to chyba nie będzie straszna przesada, jak się w to zaopatrzymy? Po niedzielnej akcji ciężko oko będzie zmrużyć
Monitor oddechu
Pexu - 03-08-2010, 21:03
sieegurd napisał/a: | Zastanawiamy się teraz z żoną nad zakupem monitora odechu, bo nie odstąpimy Małej na krok chyba Mimo iż trochę kosztuje, to chyba nie będzie straszna przesada, jak się w to zaopatrzymy? Po niedzielnej akcji ciężko oko będzie zmrużyć |
jeżeli może pomóc, zmniejszyć strach i co najważniejsze uratować Wasze maleństwo to się nawet nie zastanawiajcie!
sieegurd - 03-08-2010, 21:12
Pexu napisał/a: | jeżeli może pomóc, zmniejszyć strach i co najważniejsze uratować Wasze maleństwo to się nawet nie zastanawiajcie! |
Wiem, to nie podlega dyskusji Muszę poszukać opinii na temat tych monitorów, bo zdania są podzielone.
stary alfer - 03-08-2010, 21:31
sieegurd napisał/a: | Muszę poszukać opinii na temat tych monitorów, bo zdania są podzielone. |
sieegurd, miałem identyczną akcję jak Wy. Pierwsze co kupiłem po wyjściu ze szpitala to właśnie Angel, ale bez niani. Jeszcze wtedy zapłaciłem za niego 400 zł.
Jest bardzo czuły, kilka razy zrobił nas w konia, ale zdecydowanie polecam. Nie ma chyba nic lepszego.
Dla poprawienia działania, położyliśmy pod materac płytę kartonową, taką jak obijane są tyły mebli.
Na pewno trochę Was uspokoi. My po tej akcji nie spaliśmy przez kilka dni wcale będąc w szpitalu. Generalnie masakra, ale to był tylko incydent.
sieegurd - 03-08-2010, 21:41
stary alfer napisał/a: | Jest bardzo czuły, kilka razy zrobił nas w konia, ale zdecydowanie polecam. Nie ma chyba nic lepszego. |
Właśnie takich opinii potrzebuję Dużo ludzi pisze, że kupili niepotrzebnie, ale chyba nie mieli takich akcji. Raczej zakupimy dla własnego spokoju, żeby nie biegać do Małej co minutę z innego pokoju
koszmarek - 03-08-2010, 21:49
Nikomu nie życzę spaceru po cmentarzu w burzy... Straszne przeżycie...
[ Dodano: 03-08-2010, 21:57 ]
Ktoś się na Watersa wybiera w kwietniu do łodzi? Potrzebuje towarzystwa bo samej się boję
stary alfer - 03-08-2010, 21:59
sieegurd napisał/a: | Raczej zakupimy dla własnego spokoju, żeby nie biegać do Małej co minutę z innego pokoju |
My przez pierwszy rok mieliśmy małą Gwiazdę za głowami, więc pędzić nie musiałem
jacek11 - 04-08-2010, 08:59
że w nocy umarła moja babcia,i że chociaż miałem z nią zwady,to jednak moja babcia była...
[*]
stary alfer - 04-08-2010, 09:15
jacek11, wyrazy współczucia.
|
|
|