To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA

fergul11 - 03-01-2014, 21:32

Cytat:
I tower You

Prawde mowie :roll:
"Projekt" mialbym skonczony , a tak wszystko rozgrzebane i na raty trzeba skladac , albo odkladac na "wolna chwile"
Kolega wygral w swiateczne lotto 2k e . troche watroba mnie dzisiaj boli po tych radosciach ,ale przyznal sie ze na lotto odkad tu gra wydal 6k e i troche go to boli ze calosc sie nie zwraca :mrgreen:

Bez odbioru :!:
bo roboty troszku mam na komp :wave:

[ Dodano: 04-01-2014, 02:33 ]
Ten posypany czarnym pieprzem żółtek doprowadzi mnie do szewskiej pasji :angry5:
Pytam go:
Hello , could you send me the tracking number of the ''chrome steel exterior bumper protector'' please ?
Albert
(bo przecież napisał że wysyła) chyba? diabeł jeden wie co po chińsku było na angielski przetłumaczone .

To on mi odp.
YES, as long as you are willing to pay for shipping .
thank you very much!

No to jak , drugi raz mam płacić za przesyłkę ???
Przywale mu takiego feedbacka że trzy dni będzie zamazywać z komitetem centralnym CHRL, a pisać lubię :mrgreen:

Żona mi kiedyś wytknęła że centa będę 4 razy oglądał , ale setkę wydam w moment.
Szkoda mi czasu na tego patałacha , znalazłem inny sklep :!:

jacek11 - 04-01-2014, 08:37

fergul11 napisał/a:
Przywale mu takiego feedbacka że trzy dni będzie zamazywać z komitetem centralnym CHRL

Nareszcie męska decyzja :D

fergul11 - 04-01-2014, 08:41

jacek11 napisał/a:
Nareszcie męska decyzja

No wiesz , podrapałem się tu i ówdzie , potrzymałem tu i tam i podjąłem decyzję , męską decyzję 8)

Jestem niewyspany , boli mnie gardło , chińczyk chce kolejne 35baxów , a ty bądź człowieku z empatią na gębie :finga:

Marcin-Krak - 04-01-2014, 23:22

Edit - źle doczytałem

Mam nadzieję, że to nikt z naszych http://wiadomosci.gazeta....akow#BoxWiadTxt

mkm - 05-01-2014, 13:25

że jak chcesz dowiedzieć sie jakie instytucje interesują sie twoim sąsiadem to jak w dym do kiosku, magla lub mięsnego :doubt: .
To tam trafi cała korespondencja "wymiaru sprawiedliwości"...
Ja kilku nazwisk nie mogę mieć na liście, bo "ochrona danych osobowych", a tu cyk i proszę...
http://wiadomosci.onet.pl...aja-obawy/1z99t
I żarty, żartami, ale to otwiera furtke do takich nadużyć, że pójdzie nam to w pięty... :roll:

fergul11 - 05-01-2014, 14:23

mkm Ty już oczami wyobraźni widzisz panią z magla jak nad parą listy otwiera ? :mrgreen:

To dopiero sieć dystrybucji , zieleniak , kiosk ruchu i okienko pod schodami w przychodni :roll:

Marcin-Krak - 05-01-2014, 14:24

Zaraz na wyposażaniu obowiązkowym znajdzie się czajnik żeby można było otwierać przesyłki :mrgreen:
fergul11 - 05-01-2014, 14:28

Marcin-Krak napisał/a:
znajdzie się czajnik żeby można było otwierać przesyłki

Stanisław Anioł ul Alternatywy 4 Wa-wa
DORĘCZONO :angel5:

londolut - 05-01-2014, 15:56

Zapraszam :arrow: http://forum.mitsumaniaki...1266217#1266217