To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...

Anonymous - 06-08-2010, 23:39

akbi napisał/a:
... ze machnalem sobie dzisiaj 1600 km :)

Ale chyba nie po polskich drogach? :twisted:

jacek11 - 06-08-2010, 23:39

koszmarek napisał/a:
że dzisiaj by mi pan w oplu astrze kręgosłup przestawił..... na pasach.....

O kurde,wszystko ok?

akbi - 07-08-2010, 08:02

enanthate napisał/a:
akbi napisał/a:
... ze machnalem sobie dzisiaj 1600 km :)

Ale chyba nie po polskich drogach? :twisted:

nie calosc :) ... po polskich 730

koszmarek - 07-08-2010, 08:11

jacek11 napisał/a:
koszmarek napisał/a:
że dzisiaj by mi pan w oplu astrze kręgosłup przestawił..... na pasach.....

O kurde,wszystko ok?

dziad się zorientował z 10cm przede mną... Tak to jest jak Cie z jednej puszczają na pasach a koleś z drugiej strony ma to gdzieś... szkoda tylko, że ten przepuszczający mnie był tym "dalej" ode mnie ...

Maretzky85 - 07-08-2010, 08:25

Mnie tak koleś zdjął kiedyś z pasów na al. zielenieckiej w warszawie... na pierwszym pasie autobus mnie puścił, a na drugim nie... no i wylądowałem chyba na 3 czy 4 pasie od początku przejścia. Nawet się nie zatrzymał koleś, więc nawet nie wiem co to było.
W zasadzie nic chyba mi się nie stało, prócz kilku otarć i rozciętego łuku brwiowego, co też w szpitalu powiedzieli, ale od tamtej pory mnie czasem kolano boli :P

szpala85 - 07-08-2010, 10:04

... w jelonce drogi zmieniły się w rzeki :lol: .....
Efa! - 07-08-2010, 14:08

jacek11, bardzo współczuję [*]
Kaucz - 07-08-2010, 15:07

Weekend powitałem anginą :(
Morfi - 07-08-2010, 17:31

.. że tak sobie myślałem nad samochodem na dojazdy do pracy i pomyślałem o Fiacie
http://moto.allegro.pl/it...wystrojone.html tylko pytanie czy wtedy miałbym gdzie mieszkać :D
Ach te siedzenia z CRX-y naszły by mnie wspomnienia młodych lat :)

koszmarek - 07-08-2010, 18:12

Morfi, zawsze możesz zamieszkać we fiacie :D

[ Dodano: 08-08-2010, 12:32 ]
się pochwalę ;) Wczorajsza nocna sesja u Pablo1o
http://img5.imageshack.us/gal.php?g=mg8957copy.jpg
dziękować Hubertowi za obiektyw :D

McDoune - 09-08-2010, 01:14

dzisiaj na tyle Ody rozplaskała się Carisma :? Dzieciak na rowerze wjechał na jezdnie, ja się zatrzymałem Cari na mnie, szkoda mi kierowcy bo na 99% gdybyśmy jechali w odwrotnej kolejności to ja bym nie wyhamował :|

Z drugiej strony cieszę się że mam dwutonowego czołga, Carisma wyglądał słabo, wystrzeliły poduchy, poszła miska olejowa itd a Ody po całym zajściu wygląda tak

cns80 - 09-08-2010, 10:37

... że właśnie odsypiam w pracy po "weekendzie". W piątek godzinę chroniłem dom przed zalaniem (wybieranie wody wiadrem ze studzienki, bo nie było czasu podłączyć pompy), a później oceniałem skutki nawałnicy. W sobotę od rana do wieczora wycinałem koronę dębu, który pękł w najgrubszym miejscu. Efekt = 60% korony do wycięcia. Z pocięciem na drobne pracując na 3 piły i w 4-5 osób zajęło nam to cały dzień. W niedzielę od rana walka z mniejszymi drzewkami, a o 16.00 dotarła straż pożarna i ucięła moją 12 metrową brzozę leżącą na trakcji elektrycznej. Niestety ucięli tylko pół więc mam jeszcze tydzień zabawy z resztą. Wczoraj zdążyłem pociąć tylko konary na mniejsze i przenieść w inne miejsce.
Interwencja straży była dopiero po 42 godzinach od zgłoszenia, mimo że drzewo zagrażało przechodniom i wygięło dwa słupy elektryczne. Niestety decyduje kolejność zgłoszeń :(

Łapy mam do samej ziemi, stertę gałęzi wielkości garażu, Wykotłowałem z 15 litrów paliwa do piły i niewiele mniej oleju do łańcucha, mam widno przed i za domem i budzi mnie poranne słońce, a do tego muszę od nowa robić chodnik, bo uniósł się około metra w górę jak się korzeń brzozy obracał.
Żeby było weselej to brat 3 tygodnie temu zgłosił do wycinki dwie brzozy, a ta trzecia miała zostać :D

Marcin-Krak - 09-08-2010, 17:12

cns80 napisał/a:
Interwencja straży była dopiero po 42 godzinach od zgłoszenia,

U mnie w trakcie powodzi w Krakowie, zgłoszenie nasze w ogóle anulowali, do sąsiada dotarli 12 dni po wszystkim :wink:

cns80, co ze sławetną altanką :?: :mrgreen:

Hubeeert - 09-08-2010, 18:44

cns80 dostanie łomot bo znów zapomniał, ze sa znajomi do których mozna zadzwonić, że w niedziele latałem nad Wisłą do Góry Kalwarii i że weekend był teges :D
cns80 - 10-08-2010, 08:03

Marcin-Krak napisał/a:
cns80, co ze sławetną altanką :?: :mrgreen:
Altanka została draśnięta przy wycinaniu, ale tylko na powierzchni 5 cm2 się blacha zagięła. Co dziwne mimo zamkniętego jednego szczytu i dwóch ścian i napychania wiatru przez drugi szczyt nie poderwało dachu. Solidna cnsowa robota :D

Hubeeert napisał/a:
cns80 dostanie łomot bo znów zapomniał, ze sa znajomi do których mozna zadzwonić,
Cns przez weekend zapomniał co to internet, telefon i telewizja. Nawet nie miał czasu pomyśleć ;)

Hubeeert napisał/a:
że w niedziele latałem nad Wisłą do Góry Kalwarii
Wystarczyło spojrzeć w lewo żeby zobaczyć biednego cns'a na dębie :D