To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - KĄCIK DLA NOCNYCH MARKÓW CZYNNY 00:00 - 06:00

Anonymous - 28-12-2006, 01:26

100
Rafal_Szczecin - 28-12-2006, 01:28

borecki napisał/a:
100

hahahah :mrgreen:

99

harpagan - 28-12-2006, 01:30

98 :twisted:
Rafal_Szczecin - 28-12-2006, 01:38

hmm to teraz znow ja ? :P

97 :twisted:

harpagan - 28-12-2006, 01:40

borek juz poszedl spac zostali najwytrwalsi :wink:
myslisz ze damy rade do 0?
96

Rafal_Szczecin - 28-12-2006, 01:44

hehe najwytrwalsi :) dobre sobie :P
czy damy rade do 0 hmm ciezko bedzie :P a do ktorej tu siedzisz ?
nadal chory ?

95

harpagan - 28-12-2006, 01:50

Napewno nie do rana :D
Wrocilem do troche normlaniejszego trybu snu

Chory chory ale zostaly mi 2 dni antybiotyku i miejmy nadzieje ze na tym sie skonczy
Sylwester jeszcze mi odpadnie ale po cichu licze ze w przyszlym tygodniu juz wroce do zywych
94

Rafal_Szczecin - 28-12-2006, 01:51

tuz to juz jest rano :P hehe
nie no ,raczej napewno dzisiaj nie dojdziemy do 0
lipa troche, bo w sylwka nawet nic sobie nie spozyjesz :P

93

harpagan - 28-12-2006, 01:54

W pasterke nie spozylem to i sylwka przezyje ;)
A na powaznie to na tyle dlugo juz sie uzeram z tym chorobskiem ze mysl o tym ze to moze byc juz koniec napawa mnie takim optyizmem ze mam gleboko w .... tego sylwka :D

Jak poszukiwania jajka?
Jakies konkretne wymagania?

92 - rocznik mojego jaja :D

Rafal_Szczecin - 28-12-2006, 01:57

lo ho ho :D
co do poszukiwania to w tej chwili odpuscilem. plan jest taki, poczekac pol roku(moze troche wiecej) i w sierpniu kupic auto ( idealnie na zlot )
wymagania :D hehe w jak najlepszym stanie i jak najtansze :)
ale chyba wiesz,ze nie tylko jajka szukalem, CJO, i lancer kombi tez, ale ciezko cos utrafic na naszym rynku . w sz-n stoi jeden cjo , ten zielony co go na forum opisywalem, z problemem z immo, nadal nie sprzedany, immo nadal nie zrobiony :) ostatnio dzwonilem do goscia, i mowi ze juz ma dosc tego samochodu, i ze jak chcem to mi go moze sprzedac tak jak jest :P bo podobno nikt nie potrafi tego zrobic, a szczegol, ze jak dzwonilem do kolegi - klubowicza, to powiedzial ze u nas w sz-n serwis subaru ma sprzet, i jezeli pozycza, to on to moze zrobic :) hehe
ale mysle, ze auto jeszcze postoi .

91-rocznik gala :)

harpagan - 28-12-2006, 02:04

A to przyznam szczerze ze nie widzialem
Myslalem ze tylko jajo wchodzi w gre :D
Ze ciezko cos utafic to nie musisz mowic ... szukam gti i powoli zaczynam watpic
Z tym ze sam sie nie umiem nakrecic na cos innego

Niech stoi niech stoi jesli nie wrosnie w ziemie to cena spadnie ;)
Ze tez musielismy sobie wybrac na tyle egzotyczna marke ze ciezko cos znalesc hehe
Trzeba bylo sobie upatrzyc lanosa i w 2 tyg po zabawie haha
90 - lecie Legiuni :D

Rafal_Szczecin - 28-12-2006, 02:10

a dlugo juz szukasz ?
bo szczerze mowiac - nie pisalem tego na forum :P ale ja nie szukalem tylko i wylacznie misi , i nadal nie szukam :P
plan jest taki - japonczyk .
ogladalem mazde 323 (ta z 89-93) oraz hondzine civic ( rok tak kolo 94 - taka lezka)
ale ciezko jest cos znalezc w przyzwoitym stanie,
ale ostatnio z bratem podjelismy decyzje - tylko mis (chodz ja i tak patrze tez inne marki,ale znajac mnie to i tak wkoncu kupim misia :P a nie madzie czy hondzine ) , no i tak codziennie przeszukuje allegra, tradery, gratki itp , ale naprawde znalezc cos ciekawego i w tej kasie co jest tera to ciezko (dlatego decyzja, ze wstrzymujemy sie z zakupem samochodu -auto ma byc moje i brata,za nasze pieniadze, zeby potem nikt nie mowil " oooo mamusia z tatusiem ci kupili :P " ) no i jest zbieranina kaski .

a Ty bedziesz sie ze swoim jajeczkiem zegnal jak znajdziesz GTi ?

89

harpagan - 28-12-2006, 02:21

Przegladam oferty z 5 miesiecy tak powazniej szukam ze 3
Na poczatku zastanawialem sie tez nad swiftem gti i w miare mozliwosci finansowych przygotowaniu go do kjsow, ale pogadalem troche z ludzmi pomyslalem i stwierdzilem ze nie chce auta tylko do katowania bo to sporo wyzeczen.
Czesto taka furka stoi i sie robi nie mowiac o tym ze jest niefunkcjonalna itd.
Z oczywistych wzgledow 2 samochodow sobie nie kupie wiec plan kjsowy odkladam na przyszlosc.
Idac dalej poprostu rewelacyjnie jezdzi mi sie CA0 i czuje ze jest jak na mnie szyty
Od zawsze mi sie podobal i zawsze chcialem miec GTI wiec teraz probuje spelnic te marzenie.
Chce cos troche szybszego niz moje 1.6 a z drugiej strony nie stac mnie na utrzymanie nie wiadomo jakiej machiny.
Gdyby nie to ze moje jajko jest w nienajelpszym stanie to pewnie bym nim jezdzil jeszcze dlugo.
Plan jest taki ze robie w nim tyle zeby byl bezpieczny i zostawiam mamie. Ona zaczyna przygode z motoryzacja wiec roznie z nim moze byc. Szkoda go sprzedac i kupic jej co innego bo to z gazem wiec tanie a do tego fajne :D
Sie rozpisalem ...

88

Rafal_Szczecin - 28-12-2006, 02:27

a co w tym swoim colciaku masz do roboty ? ze mowisz,ze jest w nie najlepszym stanie :P

ale wiesz, kupujac GTi musisz sie liczyc z tym, ze auto nie bylo spokojnie jezdzone, bo wiadomo , takiego auta nie kupuje sie,by nim spokojnie jezdzic. no niestety kupujac auto od nieznajomej osoby, prawde mowiac kupujesz kota w worku , a tak ze swoim jajeczkiem (ktore przyznam ,ze jajeczko baaaaaaardzo,ale to baaaardzo mi sie podoba) wiesz co masz :)

87- rocznik pierwszego mitsubishi jakiego mielismy - ojciec mial

Cezar - 28-12-2006, 02:34

No to liczymy dalej :wink:
86