Off Topic - KĄCIK DLA NOCNYCH MARKÓW CZYNNY 00:00 - 06:00
Anonymous - 28-12-2006, 01:26
100
Rafal_Szczecin - 28-12-2006, 01:28
hahahah
99
harpagan - 28-12-2006, 01:30
98
Rafal_Szczecin - 28-12-2006, 01:38
hmm to teraz znow ja ?
97
harpagan - 28-12-2006, 01:40
borek juz poszedl spac zostali najwytrwalsi
myslisz ze damy rade do 0?
96
Rafal_Szczecin - 28-12-2006, 01:44
hehe najwytrwalsi dobre sobie
czy damy rade do 0 hmm ciezko bedzie a do ktorej tu siedzisz ?
nadal chory ?
95
harpagan - 28-12-2006, 01:50
Napewno nie do rana
Wrocilem do troche normlaniejszego trybu snu
Chory chory ale zostaly mi 2 dni antybiotyku i miejmy nadzieje ze na tym sie skonczy
Sylwester jeszcze mi odpadnie ale po cichu licze ze w przyszlym tygodniu juz wroce do zywych
94
Rafal_Szczecin - 28-12-2006, 01:51
tuz to juz jest rano hehe
nie no ,raczej napewno dzisiaj nie dojdziemy do 0
lipa troche, bo w sylwka nawet nic sobie nie spozyjesz
93
harpagan - 28-12-2006, 01:54
W pasterke nie spozylem to i sylwka przezyje
A na powaznie to na tyle dlugo juz sie uzeram z tym chorobskiem ze mysl o tym ze to moze byc juz koniec napawa mnie takim optyizmem ze mam gleboko w .... tego sylwka
Jak poszukiwania jajka?
Jakies konkretne wymagania?
92 - rocznik mojego jaja
Rafal_Szczecin - 28-12-2006, 01:57
lo ho ho
co do poszukiwania to w tej chwili odpuscilem. plan jest taki, poczekac pol roku(moze troche wiecej) i w sierpniu kupic auto ( idealnie na zlot )
wymagania hehe w jak najlepszym stanie i jak najtansze
ale chyba wiesz,ze nie tylko jajka szukalem, CJO, i lancer kombi tez, ale ciezko cos utrafic na naszym rynku . w sz-n stoi jeden cjo , ten zielony co go na forum opisywalem, z problemem z immo, nadal nie sprzedany, immo nadal nie zrobiony ostatnio dzwonilem do goscia, i mowi ze juz ma dosc tego samochodu, i ze jak chcem to mi go moze sprzedac tak jak jest bo podobno nikt nie potrafi tego zrobic, a szczegol, ze jak dzwonilem do kolegi - klubowicza, to powiedzial ze u nas w sz-n serwis subaru ma sprzet, i jezeli pozycza, to on to moze zrobic hehe
ale mysle, ze auto jeszcze postoi .
91-rocznik gala
harpagan - 28-12-2006, 02:04
A to przyznam szczerze ze nie widzialem
Myslalem ze tylko jajo wchodzi w gre
Ze ciezko cos utafic to nie musisz mowic ... szukam gti i powoli zaczynam watpic
Z tym ze sam sie nie umiem nakrecic na cos innego
Niech stoi niech stoi jesli nie wrosnie w ziemie to cena spadnie
Ze tez musielismy sobie wybrac na tyle egzotyczna marke ze ciezko cos znalesc hehe
Trzeba bylo sobie upatrzyc lanosa i w 2 tyg po zabawie haha
90 - lecie Legiuni
Rafal_Szczecin - 28-12-2006, 02:10
a dlugo juz szukasz ?
bo szczerze mowiac - nie pisalem tego na forum ale ja nie szukalem tylko i wylacznie misi , i nadal nie szukam
plan jest taki - japonczyk .
ogladalem mazde 323 (ta z 89-93) oraz hondzine civic ( rok tak kolo 94 - taka lezka)
ale ciezko jest cos znalezc w przyzwoitym stanie,
ale ostatnio z bratem podjelismy decyzje - tylko mis (chodz ja i tak patrze tez inne marki,ale znajac mnie to i tak wkoncu kupim misia a nie madzie czy hondzine ) , no i tak codziennie przeszukuje allegra, tradery, gratki itp , ale naprawde znalezc cos ciekawego i w tej kasie co jest tera to ciezko (dlatego decyzja, ze wstrzymujemy sie z zakupem samochodu -auto ma byc moje i brata,za nasze pieniadze, zeby potem nikt nie mowil " oooo mamusia z tatusiem ci kupili " ) no i jest zbieranina kaski .
a Ty bedziesz sie ze swoim jajeczkiem zegnal jak znajdziesz GTi ?
89
harpagan - 28-12-2006, 02:21
Przegladam oferty z 5 miesiecy tak powazniej szukam ze 3
Na poczatku zastanawialem sie tez nad swiftem gti i w miare mozliwosci finansowych przygotowaniu go do kjsow, ale pogadalem troche z ludzmi pomyslalem i stwierdzilem ze nie chce auta tylko do katowania bo to sporo wyzeczen.
Czesto taka furka stoi i sie robi nie mowiac o tym ze jest niefunkcjonalna itd.
Z oczywistych wzgledow 2 samochodow sobie nie kupie wiec plan kjsowy odkladam na przyszlosc.
Idac dalej poprostu rewelacyjnie jezdzi mi sie CA0 i czuje ze jest jak na mnie szyty
Od zawsze mi sie podobal i zawsze chcialem miec GTI wiec teraz probuje spelnic te marzenie.
Chce cos troche szybszego niz moje 1.6 a z drugiej strony nie stac mnie na utrzymanie nie wiadomo jakiej machiny.
Gdyby nie to ze moje jajko jest w nienajelpszym stanie to pewnie bym nim jezdzil jeszcze dlugo.
Plan jest taki ze robie w nim tyle zeby byl bezpieczny i zostawiam mamie. Ona zaczyna przygode z motoryzacja wiec roznie z nim moze byc. Szkoda go sprzedac i kupic jej co innego bo to z gazem wiec tanie a do tego fajne
Sie rozpisalem ...
88
Rafal_Szczecin - 28-12-2006, 02:27
a co w tym swoim colciaku masz do roboty ? ze mowisz,ze jest w nie najlepszym stanie
ale wiesz, kupujac GTi musisz sie liczyc z tym, ze auto nie bylo spokojnie jezdzone, bo wiadomo , takiego auta nie kupuje sie,by nim spokojnie jezdzic. no niestety kupujac auto od nieznajomej osoby, prawde mowiac kupujesz kota w worku , a tak ze swoim jajeczkiem (ktore przyznam ,ze jajeczko baaaaaaardzo,ale to baaaardzo mi sie podoba) wiesz co masz
87- rocznik pierwszego mitsubishi jakiego mielismy - ojciec mial
Cezar - 28-12-2006, 02:34
No to liczymy dalej
86
|
|
|