To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Pozdrowienia z ulicy

akbi - 01-10-2007, 09:24

scandik napisał/a:
Pozdrowienia dla Akbiego, widziałem i wręcz machałem do niego ale mnie nie zauważył .

:| :| :| nie widziałem :cry:
...ale też pozdrawiam :mrgreen:

Anonymous - 01-10-2007, 11:54

19 września przy zjeździe z Grunwaldzkiej na Słowackiego jechała za moim białym rekinem biała carisma na GD, taką jaką sam miałem jeszcze niedawno. Znacie tą białą Cari ?
Krzyzak - 01-10-2007, 18:04

wczoraj popoludniu ok. 16.00 dm17 - moze
w kazdym razie srebrny CK1 pomykal Spacerowa na wysokosci Castoramy

a dzis Fiszhop :P i chyba mijalismy Kibloo po drodze z Kolbud

Anonymous - 01-10-2007, 18:57

Darku to mogłem być ja - wczoraj przeprowadzałem koleżankę i śmigałem po całym Gdańsku. Nie widziałem nietety :( ale POZDRAWIAMY
misjonarz. - 01-10-2007, 20:54

pozdrówka dla ładnej sigmy kombi którą mijałem na DTŚ między chorzowem a katowicami w niedzielę 30.09 przed południem
Anonymous - 02-10-2007, 11:47

ja pozdrawiam czarne L200 i granatową carismę, widziane dzisiaj koło PG około 11.
Krzyzak - 02-10-2007, 15:57

pozdrowienia dla czerwonego Colta C5x - dzisiaj na Witominskiej ok. 15.30 - nawet sie odwrocilem i im pomachalem :)
Kibloo - 03-10-2007, 08:24

a ja pozdrawiam:

1. Czarną L-eczkę Invite (A92) -dzisiaj na słowackiego i obwodnicy w stronę Gdyni (ok 8.00)

2. Zielonego Colcika na wielkopolskiej około 8.30 (jechała- bo to koleżanka była za mną w korku)

3. Gala kombi (stalowy) gdyńskie blachy na wielkopolskiej dzisiaj ok 8.30 (jechał przede mną)

:lol:

Krzyzak - 04-10-2007, 15:52

Srodkowym palcem 'pozdrawiam' kierownika bialego Evo 8 GD-xxxK, ktory dzis ok. 15 chcial mnie zepchnac do rowu przy zjezdzie z obwodnicy na Witomino. Temu debilowi chce powiedziec, ze na 2 ciaglych sie nie wyprzedza. Ponadto powinien jechac do serwisu, bo nie dzialaja mu kierunkowskazy. I jesli nie szanuje swojego zycia (wyprzedzal gdy z naprzeciwka nadjezdzal inny pojazd), to niech pie....nie w drzewo a nie naraza np. mnie na skutki ew. wypadku.

A pozdrawiam bordowego SS-a, ktory jechal za mna Witominska az do Wezla Cegielskiej.

novy - 04-10-2007, 15:58

Krzyzak napisał/a:
Srodkowym palcem 'pozdrawiam' kierownika bialego Evo 8 GD-xxxK, ktory dzis ok. 15 chcial mnie zepchnac do rowu przy zjezdzie z obwodnicy na Witomino. Temu debilowi chce powiedziec, ze na 2 ciaglych sie nie wyprzedza. Ponadto powinien jechac do serwisu, bo nie dzialaja mu kierunkowskazy. I jesli nie szanuje swojego zycia (wyprzedzal gdy z naprzeciwka nadjezdzal inny pojazd), to niech pie....nie w drzewo a nie naraza np. mnie na skutki ew. wypadku.

A pozdrawiam bordowego SS-a, ktory jechal za mna Witominska az do Wezla Cegielskiej.

Hehehe....no takich pozdrowień jeszcze nie było :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Anonymous - 04-10-2007, 19:00

Krzyzak napisał/a:
Srodkowym palcem 'pozdrawiam' kierownika bialego Evo 8 GD-xxxK,

Jadąc dziś do pracy mijałem się z nim na Osowej ,Jak chcesz namiar na niego to mogę Ci podac ,często jest na ul.Barniewickiej na Osowej stoi tam też żółte EVO

Anonymous - 04-10-2007, 19:03

Cytat:
Jadąc dziś do pracy mijałem się z nim na Osowej ,Jak chcesz namiar na niego to mogę Ci podac ,często jest na ul.Barniewickiej na Osowej stoi tam też żółte EVO

Czy to to słynne żółte evo z przepięknym wydechem :?: :?: :lol: :lol:

Anonymous - 04-10-2007, 19:13

dm17 napisał/a:
Czy to to słynne żółte evo z przepięknym wydechem

nie mam pojęcia ,zawsze jak tam przejezdzam tao stoi przodem do mnie

Anonymous - 04-10-2007, 20:57

Krzyżak - to mi się podoba, tak powinno się pozdrawiać debilnych "kierowników", ale cóż ten biedny pojazd winien, że ma tak debilnego kowboja - strajkuje chociaż kierunkowskazami

[ Dodano: 04-10-2007, 22:16 ]
Do wszystkich "mmaniaków, którzy zauważyli zbliżającą się do mnie "jesień" - serdeczne dzięki za życzenia i oby "WASZA" droga do tego wieku była bardzo długa.

Kibloo - 05-10-2007, 07:47

no powiem ci Krzyżak, że czasami podobne słowa cisną mi się na usta, ale nie mam tyle odwagi obywatelskiej aby wskazać idiotom ich włąsciwe miejsce werbalnie... hihi

pozdróweczki dla wszystkich misiaków na ulicach trójmiasta, misiomaniaki łączcie się :) :) :)