Gadzety - Podkladki pod tablice rejestracyjne - I Edycja
Anonymous - 22-12-2007, 15:47
Krótka piłka!
Czy jest już wystarczająca liczba tych którzy wpłacili kaskę, aby zacząć produkcję? Może jest tak że w przypływie emocji wielu zamówiło podkładki, a chwilę później już ich nie chciało. Jesli tak to zamknijmy listę a Ci którzy nie płacili (na litość Boską, tyle czasu minęło) niestety niech obejdą się smakiem...Wiem, wiem, wielu pewnie jeszcze na wakacjach, u cioci na grzybobraniu etc, etc ......ale był czas, żeby załatwić wpłatę!
Tak więc najlepiej zrobić tak:
Kto zrezygnował krok do przodu!!!!!!! Reszta do wpłacanie przystąp!!!!!!
gen. mjr. Andy Lee
gigant87 - 22-12-2007, 16:13
proponuję, aby moderatorzy powysyłali maile z przypomnieniem i ponagleniem
poproszę tylko o konkretny tekst maila, tak aby każdy wysłał taki sam
Firebee - 22-12-2007, 19:58
pojdzie masowka przypomnimy poczekamy do konca roku (przez swieta i tak nikt podkładek nie zacznie robic) i od nowego roku wysylam kase i robimy tym co wpłacili kropka
Anonymous - 22-12-2007, 21:21
I bardzo dobrze...a tak ogólnie to wesołych, spokojnych świąt, a tym których czeka podróż w święta - szerokiej, spokojnej, szczęśliwej drogi, tam i z powrotem.
Anonymous - 22-12-2007, 21:29
Również wszystkim MitsuManiakom i ich Rodzinkom, składam życzenia zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia i spełnienia wszystkich marzeń (tych motoryzacyjnych też) w Nowym nadchodzącym Roku!!!!!!!
pozdrawiam gorąco i świątecznie,
Aga
Anonymous - 22-12-2007, 21:50
Siemka. Mam pytanko mozna sie jeszcze dopisac do tego zamowionka na podkladki??
Jestem nowym klubowiczem ale zalezy mi na nich . Goraca prosba do moderatorow .
Toz po swietach wplace kase .
Pozdrawiam. Zdrowych, pogodnych, wesolych i spokojnych swiat dla MitsuManiaków
akbi - 22-12-2007, 23:45
mozna ... przelewaj tylko szybko kase.
Anonymous - 23-12-2007, 10:14
Moim skromnym zdaniem wiele z osób które się zdeklarowały nie jest po prostu świadoma tego, iż należy dokonać wpłaty. Ja sam w swoim zaganianiu dopiero dzisiaj zobaczyłem jak temat się rozwinął - niemniej jednak kasa już poszła na konto. Dobrym rozwiązaniem byłoby puszczenie PW do wszystkich - to na pewno zadziała.
Pozdrawiam
Krzysiek
Firebee - 23-12-2007, 12:11
pisalismy juz o tym pare postow wczesniej... :/
Anonymous - 29-12-2007, 13:50
a jak już wiecej nikt nie wpłaci kasy to pewnie sporo przyjdzie nam jeszcze dopłacić
phixius - 29-12-2007, 14:25
pierafal napisał/a: | Kontaktowalem sie z firma ktora je produkuje - UTAL
Sa wstanie zrobic ramki 3D z dowolnym napisem w cenie:
600zl matryca- jednorazowo
+5,90 netto za 1szt przy zamówieniu 150szt
Tak wiec gdyby znalazlo sie 75 chetnych- dla kazdego 2 szt. (cos mi sie to widzi malo prawdopobne)
wtedy wychodzi 10,61 zl (brutto) za jedna ramkę
przy 300 szt -9,20 (ale to juz chyba wogole niereane) |
W tej chwili z tego co naliczyłem dokładnie 75 osób wpłaciło, więc chyba nie będzie tak źle Zwłaszcza że sporo ludzi ma przerwe świąteczną kończąca sie po nowym roku.
Wątek jest od pół roku, a kasa spływa dopiero jakieś 2 tygodnie. Bądźmy dobrej myśli.
Pozdrawiam serdecznie.
Anonymous - 29-12-2007, 21:23
Przegapiłem informacje o przedpłacie, ale juz przelewam
Anonymous - 29-12-2007, 23:12
Też się trochę zgapiłem. Dopiero po świętach zauważyłem, że już zbieramy pieniążki.
Przelew już wykonany.
Im szybciej zbierzemy tym szybciej będziemy z nimi jeździć
Czekam z niecierpliwością na ramki.
harpagan - 29-12-2007, 23:16
To ja jako nastepny z tych zapominalski.
Przelew poszedl ... w poniedzialek pewnie przeksieguja
Firebee - 29-12-2007, 23:34
pojdzie masowka jutro wieczorem, zabiegany jestem, dajemy tydzien osobom spóźnialskim i gapowiczom, a potem zamawiamy:)
|
|
|