Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - POMORSKI SPOT - 15-stego
akbi - 17-07-2008, 09:46
| Kibloo napisał/a: | | szkoda że mnie tam nie było |
to się zapisz na następne "harce" 4 sierpnia
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=24781
Kibloo - 18-07-2008, 20:52
od 31 lipca do 17 sierpnia wylegujemy sie z żonką w Portugalii...
ale spoko... będę was dopingował
pozdro
Anonymous - 19-07-2008, 14:00
Jesli bedziecie gdzies w okolicy Faro i chcielibyscie pozwiedzac ciekawe miejsca to polecam moja znajoma rezydentke biura turystycznego. Napewno pomoze
LEWY - 19-07-2008, 21:02
no mi i kumplowie tez bardzo się podobało i juz niemoge sie doczekać następnego razu!
Dobrze ze zgrało sie z AllegroPower wiec zalicze kolejnych kilka dni wypoczynku nad morzem.
Szkoda tylko że ta kolejnosc cos nie bardzo
Im wyszla bo wyprzedziałem najwiekszego rywala KUNE (mojego kumpla) juz na samym początku a mialem gorszy czas!!!!!
ale nic bede mial okazje 4.
Ogolnie mi sie bardzo podobalo i szacunek za organizacje AKBI.
pozdro
Kibloo - 20-07-2008, 19:21
| Vil napisał/a: | Jesli bedziecie gdzies w okolicy Faro i chcielibyscie pozwiedzac ciekawe miejsca to polecam moja znajoma rezydentke biura turystycznego. Napewno pomoze |
mój szwagier jest z Lisbony, i będzie z moją siostrą w portugalii w tym samym czasie, więc chyba atrakcji nam nie zabraknie...
ale dzieki za propozycje.
pozdro i do zobaczenia
Anonymous - 21-07-2008, 18:06
| LEWY napisał/a: | | wyprzedziałem najwiekszego rywala KUNE (mojego kumpla) juz na samym początku a mialem gorszy czas |
Liczył się czas jednego najlepszego okrążenia.
akbi - 13-08-2008, 15:14
Przypominam wszystkim chętnym, iż za dwa dni mamy Spota
15 sierpnia 2008 roku o godz 12 przy jeziorku w Gdańsku-Osowej
Anonymous - 13-08-2008, 19:55
a jak pogoda nawali?
Anonymous - 13-08-2008, 20:12
życzę powodzenia z pogodą i miłego spota mnie nie będzie - siedzę w grecji, tu problemów z pogodą nie ma Jakieś 29 stopni w ciągu dnia i 25 wieczorem - tego samego Wam życzę! i do zobaczenia w Grudziądzu!
Anonymous - 14-08-2008, 04:36
| adams12 napisał/a: | | a jak pogoda nawali? |
No właśnie tego się obawiam..
Optymistycznie to nie wygląda:
http://umold.meteo.pl/jav...0&ver=&ikonka=1
Anonymous - 14-08-2008, 09:16
Akbi jest jakieś wyjście awaryjne w razie desczu bo nawet jak w nocy będzie padać to nic tam nie zrobisz bo nie będzie nawet gdzie usiąść ........................
metzger - 14-08-2008, 09:18
nie widzę problemu ... parasole już dawno temu wynaleźli ew zapraszam do mnie, od tego parkingu mam 2 minuty piechotą
EDIT
a kurde zapomniałem że to piknik ma być nad jeziorem, a nie parking na JPII.
No to zacznijmy szukać jeziorka z miejscami siedzącymi i zadaszeniem.
pozdrawiam
akbi - 14-08-2008, 09:35
nooooooo ...a jak Rosja nas zaatakuje ...bo w końcu z Gruzji wyszli
...jak będzie kiepska pogoda, to proponuję, "Bacówkę" na Sopockiej plaży ... na wysokości Aqua Parku ... no ale tam to pojechalibyśmy już razem z Osowy.
...poza tym, może są inne pomysły, w razie kiepskiej pogody .... ale co tam ... póki co jest słonecznie i tego się trzymajmy.
Do zobaczenia jutro nad jeziorkiem.
(kto się boi, że nie trafi, to tak jak pisałem w mailu: między godz 11:40 a 11:50 będę czekał na parkingu przy Castoramie w Osowej)
Krzyzak - 15-08-2008, 07:04
no ma lac dzisiaj i to calkiem niezle...
Arek - wklej jakas mapke albo adres tej knajpy kolo Aquaparku
ew. w Polskiej Zagrodzie (tez Sopot) mozemy sie spotkac - to ta przy Statoil, na pograniczu Sopot/Zabianka
metzger - 15-08-2008, 07:45
| akbi napisał/a: | | "Bacówkę" na Sopockiej plaży ... na wysokości Aqua Parku |
koło Aqua Parku jest Koliba, Bacówka jest na wysokości jelitkowa. Tak swoją drogą to Bacówka zmieniłą nazwę na Chilly Willy.
Takie małe sprostowanie
Pozdrawiam
|
|
|