Forum ogólne - Tu się witamy i witamy nowych użytkowników naszego Forum
Anonymous - 02-02-2007, 20:16
Wojsand napisał/a: | Witam wszystkich! Forum jest super | , no wreszcie , witaj krajanie , ekipa z Zamościa się rozrasta / daj znać kiedy odbierzesz diamenciki /
Anonymous - 03-02-2007, 19:13
Hello!
Wielkie dzięki za chęć podarowania naklejki, ale na razie postanowiłem powstrzymać się z zamiarem oklejania mojej Cari
Co u u Ciebie? Jakt o dobrze po pracowitym tygodniu pobyć z rodziną trochę w domu
Grupa z Zamościa może i się rozrasta ale pomału i coś nie stara się zaistnieć na forum Ostatnio na mieście w ciągu 10 min miałem okazję zobaczyć 3 miśki w tym 2 Carismy a i na moim osiedlu w sąsiednim bloku jest gość który również ma Cari tylko sedana. W sumie po Zamościu jeździ sporo miśków ale na forum jest nas chyba tylko dwóch czy jeszcze ktoś jest z Zamościa?
Pozdrawiam
Wojsand
Anonymous - 03-02-2007, 20:20
Wojsand napisał/a: | W sumie po Zamościu jeździ sporo miśków ale na forum jest nas chyba tylko dwóch czy jeszcze ktoś jest z Zamościa? | , owszem wejdż w użytkowników i kilku znajdziesz , ale jakoś mało aktywnych , za co oberwałeś ostrzeżonko
czyżbyś był niegrzeczny
Anonymous - 03-02-2007, 22:09
probowałem sprzedać radio gdy nie miałem jeszcze na koncie 10 postów Po prostu nie przeczytałem zasad
Anonymous - 03-02-2007, 22:34
no to teraz już wiesz czego nie wolno
Anonymous - 03-02-2007, 22:55
Tak właśnie, uczę się na błędach Przed chwilą przesortowałem użytkowników z Zamościa, i rzeczywiście jest paru, ale chyba my jesteśmy najbardziej aktywni, reszta kolegów z Zamościa od dłuższego czasu śpi
Widzę że jesteś w grupie lubelskiej Jakby nas więcej było z Zamościa moglibyśmy pomyśleć o zainicjowaniu własnej grupy, co o tym myślisz?
Anonymous - 10-02-2007, 17:58 Temat postu: Witam wszystkich Cześć,
zaglądam na forum od dość dawna, zarejestrowałem się dopiero gdy chęć posiadania 3000gt stała się obsesją.
Na to auto zachorowałem kilka lat temu, znalazłem ciekawy egzemplarz, umówiłem się na oględziny i ... dzień przed wyjazdem miałem wypadek. Szpital, rehabilitacja - 3kgt jakoś wyleciało z głowy. Kilka lat miałem spokój, ale TO nadeszło znowu
Od jakiegoś czasu mieszkam i pracuję w Danii i jako ciekawostkę mogę powiedzieć, że aby kupić tu 3000gt potrzeba jakieś ... 100000-150000 PLN.
Pozdrawiam wszystkich, Jarek
Anonymous - 11-02-2007, 19:18
Czesc,
chcialem sie przywitac. Wprawdzie zarejestrowalem sie juz jakis czas temu, ale nie mialem sposobnosci, ze wzgledu na duza ilosc pracy...
Dzis wreszcie sie zalogowale i mowie Czesc:)
Mam nadzieje, ze niebawem dolacze do grona Mitsumaniakow. Mam zamiar nabyc Carisme GDI ´99 i mam nadzieje, ze trafie na dobry egzemplarz:)
Pozwole sobie Was pomeczyc pytaniami, na co zwracac uwage przy zakupie itd, ale wpierw przejrze forum...bo cos czuje, ze nie ja pierwszy chcialbym zadac takie pytanie:)
Pozdrowienia z Niemiec
Do napisania.
Piotr
Robson86 - 11-02-2007, 20:15
Witam rowniez!!
Mam nadzieje ze dobrze bedziesz sie czuł na "naszym" forum, i w niedlugim czasie bedziesz kolejnym zadowolonym posiadaczem Carismy i w ogole Miska
Pozdroo i zycze powodzenia w poszukiwaniach
Ayeee
Anonymous - 13-02-2007, 00:05
Witam wszystkich!
Znalazłem się tu za sprawa mojego kumpla (qubex) który kupił sobie Colcika 90r. 1.5
Od pewnego czasu przymierzam sie do kupna autka - mojego pierwszego. Zastanawiałem
się nad różnymi markami i modelami...
Jednak Colt mnie oszołomił! Chyba sie w nim zakochałem... Więc na dniach jadę obejrzeć autko z ogłoszenia (colt 1.5 91/92r. niestety brak foto). Liczę że będzie w dobrym stanie. Jak tak to będę happy i stanę się dumnym, pełnoprawnym mitsumaniakiem. Pozdrawiam
Anonymous - 20-02-2007, 00:28 Temat postu: Re: Tu się witamy i witamy nowych użytkowników naszego Forum Witam Wszystkich.
Wpadłem tu na chwilę i ..... zostałem na dłużej
Fajne forum i dużo ciekawych rzeczy można wyczytać.
Eksploatuję Galanta z 93 r w chwili obecnej, a w zeszłym roku kulałem się Coltem GTI 4G93.
No i motór też używam
Pozdrówka Wszystkim Moto i Mitsumaniakom.
Do zobaczenia do trasie
Gene - 20-02-2007, 07:17
witaj
serdecznosci
Anonymous - 21-02-2007, 08:27
Witam!
Zarejestrowałem się czas jakiś temu,znalazłem Was trochę przypadkiem.W zeszłym
roku należałem do innego Klubu Mitsu,ale strona cały czas byłą zablokowana.Cieszę się ,że jestem tutaj,tym bardziej że widzę tu sporo znajomych "twarzy"!
Mitsu-Carisma 1.6 GL, "98
-grześ
Anonymous - 21-02-2007, 08:52
witam
zalogowałam się tu ostatnimi czasy
mam nadzieję, że pobyt tu dostarczy mi dużo nowych doświadczeń i pogłębi moją ubogą wiedzę z zakresu miśków, może i mi uda się kiedys pomóc, jako kobieta za kierownicą przyciągam pełno różnych dziwnych przypadków (zwłaszcza jak jeździłam cieniasem to duuuużo się działo)
pozdrawiam
Grześku - 22-02-2007, 08:33
Witamy
A przy okazji zapraszam na sierpniowy zlot
|
|
|