To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - Naklejki Klubowe 2 - made by Krotka

Juiceman - 22-09-2008, 19:27

Leszek_Kamil napisał/a:
witam wszystkich zaczyna mnie to denerować zamówiłem naklejki dnia 08-08-2008, 11:04 dzoś mamy 22,09,2008 do dni dzisiejszego naklejek nie otrzymałem
pieniądze wpłaciłem zaraz po wpisaniu się na liste
masakra wcześniej chyba auto sprzedam niż te naklejki dostane

Leszek_Kamil nie każdy ma czas, żeby siedzieć nad kopertami bądź przesiadywaniem na poczcie. Ponadto lista dopiero była zamknięta 31.08. Więc 1-1,5 tygodnia później ruszyła produkcja jeśli wszyscy wpłacili. Więc trochę więcej cierpliwości ok? Naklejkę spokojnie dostaniesz przed sprzedażą auta :wink:

Hiszpan - 22-09-2008, 19:29

Poza tym popatrz kilka postów wyżej :mrgreen:
krotka napisał/a:
agentmk, naklejki będę miała jutro, w poniedziałek roześlę

Juiceman - 22-09-2008, 19:37

no to 10-15 Września pewnie naklejki były do odbioru 12dni na wysłanie ponad 200naklejek pod 50 ileś adresów ;> :D :P :wink:
Anonymous - 22-09-2008, 20:55

rozumiem są i ważniejsze sprawy niż rozsyłanie naklejek
ale jakieś więcej rozmieszczenie kiedy zamówione nakljeki będa wysyłane powinno być np. i na meila

Ok
czekam na naklejki

krotka - 22-09-2008, 21:55

Juiceman napisał/a:
no to 10-15 Września pewnie naklejki były do odbioru 12dni na wysłanie ponad 200naklejek pod 50 ileś adresów ;> :D :P :wink:

naklejki dotarły do mnie pocztą. Zamawiałam je z innego miasta, bo w okolicy nikt nie chciał się podjąć wycinania takiej drobnicy w cenie do przełknięcia. Agencja reklamowa, która je robiła ma sporo zamówień, więc Mitsumaniaki czekały kilka dni w kolejce, już nie wspomnę o 2dniowym opóźnieniu spowodowanym opóźnieniami przy wpłatach niektórych.

Leszek_Kamil napisał/a:
witam wszystkich zaczyna mnie to denerować zamówiłem naklejki dnia 08-08-2008, 11:04 dzoś mamy 22,09,2008 do dni dzisiejszego naklejek nie otrzymałem
pieniądze wpłaciłem zaraz po wpisaniu się na liste
masakra wcześniej chyba auto sprzedam niż te naklejki dostane

Leszek Kamil, szczerze mówiąc, to dawno mnie nikt tak nie wku...ł jak Twój dzisiejszy post.
Wszystkie informacje podałam od początku jasno i klarownie, wszyscy doczytują jakie są terminy, wszyscy wiedzieli jaki jest termin zamknięcia listy, do kiedy wpłaty, kiedy naklejki u mnie powinny być i kiedy będą rozesłane. (Już nie wspomnę o wymienie mailowej, w której odesłałam Cię do czytania tematu, czego pewnie do serca jak widać nie wziąłeś.)

Nie jestem firmą sprzedającą naklejki, tylko mitsumaniakiem, który robi to za darmo i poświęcając swój prywatny czas. Jak pracuję, godzina mojej pracy kosztuje 40zł. Nie licząc czasu na nadzorowanie tematu, samo rozcięcie tych naklejek i zapakowanie zajmuje około 5 godzin. Kolejne 2 godziny to drukowanie kopert. + czas dojazdu na pocztę i czas spędzony w kolejce.

7x40zł = 280zł. Tyle kosztuje mój czas i to licząc minimalistycznie. A zajmuję się tymi naklejkami i jeszcze jak czytam takie teksty to mi ręce opadają.
Dlatego nie będę już nic więcej robiła. Nie dziwię się teraz Matejce, dlaczego skończył z naklejkami....

Naklejki są gotowe do wysłania, jutro z rana pojadę na pocztę. Dzisiaj nie dałam rady, bo w Colcie znowu wycieraczki zaniemogły i stał u elektryka od godzin wczesnoporannych do wieczora.

Hubeeert - 22-09-2008, 22:11

Sticker Princess bardzo ładnie proszę uśmiechnij się do nas niedobrych ;-)

Szanowni chętni na naklejki prosze pamiętać o ważnej sprawie. A mianowicie takiej, że naklejki są robione przez Mitsumaniaków dla Mitsumaniaków w czasie prywatnym, z dobroci serca i dlatego, że się komuś chce to robić. Odechciewa się po komentarzach jak wymienione powyżej więc kolejne takie komentarze będą skutkowały nieprzychylnym okiem administratora na taką osobę.

Rozumiem, że były opóźnienia. Nasza Sticker Princess nie jest im winna. Poświęcała na to swój czas i energię. Czekała na wpłaty bo te kilka zł to jak widac straszny majątek i rzecz nie do załatwienia dla niektórych z zamawiających :roll:

Koniec narzekań.

Wypadałoby podziekować więc niniejszym - BARDZO CI DZIĘKUJĘ ZA POŚWIĘCONY CZAS i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś Ci się zechce.... :)

Pozdrawiam

krotka - 22-09-2008, 23:07

Dzięki Hubert :) Twe słowa to miód na moje krwawiące serce ;)
akbi - 23-09-2008, 09:58

krotka napisał/a:
Nie dziwię się teraz Matejce, dlaczego skończył z naklejkami....

bardzo się cieszę, że doszłaś do takich wniosków, bo pamiętam, że Twoje początki w temacie naklejek były w podobnym kontekście pisane pod adresem Matejki, jak obecne posty Leszek_Kamil, pod Twoim adresem :)

a poza tym przyłączam się do poniższych słów Hubeeerta,
Hubeeert napisał/a:
BARDZO CI DZIĘKUJĘ ZA POŚWIĘCONY CZAS i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś Ci się zechce....

krotka - 23-09-2008, 10:52

wiesz Akbi, ja czekałam astronomicznie dlugo na informację, czy wogóle mam na co czekać. to mnie tak wkurzyło u Matejki.. A tutaj mimo, że wywiązuję się sumiennie ze zobowiązań o wszystkim informuję przeczytałam takie pretensje od kogoś, komu nie chce się przeczytać jednej strony tematu ;/ i w dodatku nie skierowane do mnie, tylko do ogółu. Czekałam, aż pojawi się zdaanie, że należy spalić czarownicę na stosie... :D
akbi - 23-09-2008, 11:19

krotka napisał/a:
mimo, że wywiązuję się sumiennie ze zobowiązań o wszystkim informuję przeczytałam takie pretensje od kogoś, komu nie chce się przeczytać jednej strony tematu ;/ i w dodatku nie skierowane do mnie, tylko do ogółu.

każdy ma inny punkt widzenia :) ... ja Cię doskonale rozumiem, bo sam rozprowadzam kilka gadżetów ... i wiem jak to jest z tymi ... co traktują "nas" jak sklep internetowy.

Z Matejką, tak naprawdę jest bardzo podobnie :)

Bartek - 23-09-2008, 12:09

Sticker Princess ;) - myślałem, że sama produkujesz te naklejki.

Jak dalej Ci się chce, to nacinanie folii masz u mnie gratis.....

londolut - 23-09-2008, 17:21

krotka, szkoda, że masz zamiar zrezygnować z robienia naklejek. Wiem, że poświęcasz swój czas i energię, i że komentarze podobne do tych jakie wymodził Leszek_Kamil, są dołujące i po nich odechciewa się wszystkiego ale tak jest. Zdarzają się takie osoby. Swoją drogą dlaczego tak jest, że ktoś robi gadżety dla NAS i dostaje za to odpłacone pięknym za nadobne? Przykładem może być Gene i Krotka. Produkują się dla nas, podają jasne i czytelne informacje a niektórzy jak gdyby nigdy nic "nóż w plecy". Zastanówcie się czego chcecie?!

akbi napisał/a:
a poza tym przyłączam się do poniższych słów Hubeeerta,
Hubeeert napisał/a:
BARDZO CI DZIĘKUJĘ ZA POŚWIĘCONY CZAS i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś Ci się zechce....
I ja również się do tego dołączam i mam nadzieję, że twoja decyzja o rezygnacji nie jest nieodwracalna :)
pelson_hk - 23-09-2008, 18:33

ja również dołączam się do podziękowań i ciesze sie że nie długo naklejki będą ponieważ za pare dni odbieram swojego misia :D
drd1812 - 23-09-2008, 20:43

krotka, wielkie dzięki za angażowanie i poświęcanie czasu dla nas, a niezadowoleni cóż......zawsze będą jacyś, ale to już zupełnie inna historia.
Immortal - 24-09-2008, 11:53

Właśnie dostałem naklejki :D krotka bardzo dziekuje za zaangazowanie i poświęcony czas, naklejki bardzo ładne