To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - custom COLT by pawela

rosomak1983 - 07-03-2009, 23:33

Co do dokładek i progów to jestem mile zaskoczony... Jest super ale jakby wygładzic linie podkładki pod zderzak byłoby mega super.... Fele pasuja i beda jeszcze lepiej pasowac jak pomalujesz dach progi i podkładke na czarno. Chociaz mega podobały mi sie te titany co teraz jezdzi na nich Stein... Generalnie super !!! Być moze bedzie trzeba modyfikowac zeby dojsc do sedna ale na pewno to dobra droga.... :D :D :D
pawela - 08-03-2009, 13:51

właśnie, ostatnie słowo nie zostało powiedziane :) Do malowania nie zamieszczam więcej zdjęć.
rosomak1983, titany przeszły w piątek kurację odmładzającą - malowanie by Stein & pawela - i muszę powiedzieć, że Colt Steina jest teraz PRZECUDOWNY !!! Normalnie mnie zazdrość bierze

Hubeeert - 08-03-2009, 14:01

pawela szczerze to ten:

był zdecydowanie ładniejszy.

rosomak1983 - 08-03-2009, 14:58

pawela napisał/a:
właśnie, ostatnie słowo nie zostało powiedziane :) Do malowania nie zamieszczam więcej zdjęć.

hehe czemu zamiesc zawsze jakies uwagi beda co moze pomoga. Np moja taka Warto by nadac troche bardziej gładki kształt podkładce zeby nie odstawała tak. Kolory to jak juz pomalowałes maske to idz za ciosem i maluj to to trzeba. (moje zdanie choc wiesz ze byłem przeciwny malowaniu maski) Paweła czekam z niecierpliwościa na zmiany i widze ostro jedziecie ze zmianami... hehe
pawela napisał/a:
titany przeszły w piątek kurację odmładzającą - malowanie by Stein & pawela - i muszę powiedzieć, że Colt Steina jest teraz PRZECUDOWNY !!! Normalnie mnie zazdrość bierze

Na jaki kolor w końcu??? Prosze o jakies fotki na aucie :twisted:

londolut - 08-03-2009, 15:09

rosomak1983 napisał/a:
Na jaki kolor w końcu?
Na czarno :biggrin:
rosomak1983 napisał/a:
Prosze o jakies fotki na aucie :twisted:
Obawiam się, że to na razie nie możliwe. Zobaczymy co powie Paweł.

Pawełku, twoje poprzednie felgi bardziej mi się podobały, z resztą nie tylko mnie :)
Hubeeert napisał/a:
pawela szczerze to ten:

był zdecydowanie ładniejszy.

Też jestem tego samego zdania, z resztą wygarnąłem ci już wczoraj na gg :P

pawela - 08-03-2009, 19:09

Tak, fele Steina pomalowaliśmy całe na czarny połysk - całość wygląda wprost genialnie! Zdjęcia można zrobić ale w takim śniegu nie będzie efektu;)

A co do mojego Colta - hehe, z 6 for na których opisuje auto, standardowo na MM najwięcej negatywnych opinii :D Przecie ja sie nie obrażam, każdy ma swój gust.

Anonymous - 10-03-2009, 22:34

dla mnie bomba :) lansik jak sie patrzy :)
Hubeeert - 10-03-2009, 23:15

pawela, szkoda, że usunąłeś sygnaturke.

Niestety z tego co widziałem na zdjęciach idziesz w kierunku który mi jako minimaliście się nie podoba - nie sztuka podokładać, sztuka zrobić to tak żeby sie podobało wiekszości. Pokaz te zdjęcia co w sygnaturce i te nowe - zrobimy głosowanie - jestem 100% pewny, że wygra stare.

Co do Twojego stwierdzenia o 6 forach - co się podoba młodym chłopakom nie podoba się zgredom jak ja. :D

Pozdrawiam

rosomak1983 - 10-03-2009, 23:50

Hubeeert napisał/a:
Pokaz te zdjęcia co w sygnaturce i te nowe - zrobimy głosowanie - jestem 100% pewny, że wygra stare.

Hubeeert, poczekaj az Paweł skończy projekt. przeciez narazie to tylko prowizorka.... Bedzie dobrze mi tez nie wszystko sie podoba ale doceniam wkład pracy i efekt nietuzimkowy. PS Tej czarnej maski to Ci nie daruje Pawela :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: Choc bad look piekny własnie tego Ci zazdroszcze ze w lancerze sie nie da tego zrobic ładnie...
Hubeeert napisał/a:
który mi jako minimaliście się nie podoba

ma prawo ale Pawłowi sie podoba
Hubeeert napisał/a:
sztuka zrobić to tak żeby sie podobało wiekszości

A moze komus nie zalezy zeby wiekszosci sie podobało i chce miec własny styl??? :P Paweła taki ma niewatpliwie.
Hubeeert napisał/a:
co się podoba młodym chłopakom nie podoba się zgredom jak ja. :D

Z całym szacunikiem ale Pawela nie robi projektu ani dla młodych chłopców ani dla starych zgredów tylko dla młodych napalonych lasek które juz teraz wzdychaja za jego coltem :D :D :D i rzucaja stringi na maske :badgrin:

mkm - 11-03-2009, 00:03

rosomak1983!!! pawela ma zone!!!
karolgt - 11-03-2009, 00:03

rosomak1983 napisał/a:
i rzucaja stringi na maske :badgrin:

nie na maske, tylko na diamenty (bo laski lubią diamenty :P ) (to czyjś cytat :)

też zazdroszcze badlooka...wygląda super w colcie :)

Rafal_Szczecin - 11-03-2009, 00:08

karolgt napisał/a:
bo laski lubią diamenty ) (to czyjś cytat

:) patrz moj podpis ;)

karolgt napisał/a:
też zazdroszcze badlooka...wygląda super w colcie

szkoda, ze pomalowales maske na czarno :(

wg mnie colciol najlepiej wygladal podczas tego etapu

rosomak1983 - 11-03-2009, 00:53

mkm napisał/a:
rosomak1983!!! pawela ma zone!!!

a czy to wina Paweli ze laski maja słabosc do jego wózka??? :mrgreen:
karolgt napisał/a:
nie na maske, tylko na diamenty (bo laski lubią diamenty :P ) (to czyjś cytat :)

tylko ze pawela nie ma diamentów na masce... A własnie :) moze by tak jakies diamenciki na maske? tylko pasowałoby... No włąsnie pomalowac maske na srebrno :P

londolut - 11-03-2009, 00:58

Hubeeert napisał/a:
Niestety z tego co widziałem na zdjęciach idziesz w kierunku który mi jako minimaliście się nie podoba
Na razie też jestem tego zdania.
Hubeeert napisał/a:
sztuka zrobić to tak żeby sie podobało wiekszości
To się ma podobać właścicielowi Hubciu :)
rosomak1983 napisał/a:
Z całym szacunikiem ale Pawela nie robi projektu ani dla młodych chłopców ani dla starych zgredów tylko dla młodych napalonych lasek które juz teraz wzdychaja za jego coltem :D :D :D i rzucaja stringi na maske :badgrin:
I Karolina będzie go goniła z siekierą :axe: :lol:
Rafal_Szczecin napisał/a:
wg mnie colciol najlepiej wygladal podczas tego etapu
Też tak sądzę. Felgi Titan, które ma teraz Stein były jedyne w swoim rodzaju. Bardzo pasowały do CA0 Pawła.

Edit:
rosomak1983 napisał/a:
a czy to wina Paweli ze laski maja słabosc do jego wózka??? :mrgreen:
Hehehe a Paweła to myślisz taki święty :!: :?: :lol:
Anonymous - 11-03-2009, 01:59

a ja was zupełnie nie rozumiem nawet razem z rosomakiem który kłóci się żeby kłócić ;) ;) :P

progi na aucie Paweli - wzór odlany z oryginału - to musi pasować do stylu tego auta (w końcu fabryka wymyśliła)

dokładka do zderzaka - taka a nie inna, bo z tego co pamiętam oryginalna jest be albo nie ma jej wcale dlatego pomysł zaczerpnięty z dokładki do hondy która wg mnie współgra ze zderzakiem colta, bo przecież nie jest kwadratowa :P tylko okrągła i do jajka pasuje w sam raz, do Rafiego akurat nikt sie nie czepiał że użył tej samej dokładki do CoJ0ta i wyszło naprawdę super.

badlook - to sie podoba każdemu nie trzeba dyskutować,

no i ostania rzecz felgi - styl w jakim są zrobione jest obecnie najmodniejszym stylem produkowanych felg, czarny środek srebrny rant, jedyne co bym zmienił to wypolerował rancik, zmieni się moda można zmienić felgi, zresztą Stein z tego co piszą chłopaki również pomalował felgi na czarno - wg obowiązującej mody.

całość projektu ładnie się komponuje i na pewno nie szpeci auta, pomalował bym tylko to wszystko w kolor, dobrze przykręcił, przykleił i wykończył tak żeby miało ręce i nogi, i wtedy będzie naprawdę fajny colt, tylko naprawdę wiele zależy od wykończenia bo nawet najlepszy projekt można zepsuć detalami (Pawela zrób coś z tymi rdzawkami!) wiem też, że nie wszystko od razu bo niestety $$$ nie spada z nieba ale pomału i do celu, ważne by konsekwentnie i żeby nie zmieniać koncepcji w środku projektu bo wtedy powstaje zlepek nie wiadomo czego ;p

a gdybyśmy mieli oceniać auta robione w rodzimym kraju naszej marki to naprawdę tam było by wiele kontrowersji...

ps. co do tych majtek na masce, zdrowa zazdrość w związku musi być :P :P i lepiej na masce jak w środku miałaby je znaleźć jego druga połowa ;) ;) ;) zresztą te co lecą na auta są najmniej wartościowe liczy sie kierownik pojazdu :D