To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant VR4 E88A 92-96 - [E88A 2.5 4WD] E88A 4WD 4WS 2,5 V6 24V

gres - 21-12-2009, 09:28

[quote="MadMax]
gres lansowanie Toyoty przez Clarksona to już stały element programu TG więc nie daj się zwieść - szefowie z Toyoty płacą BBC dobrze za reklamę. Pogadajcie z kimś kto był w Japonii dłużej - tam Toyota wcale nie jest taka super popularna i niezawodna... Raczej marka dla ludu coś jak VW w europie co nie znaczy że to złe samochody tak jak np. Mazda[/quote]

nie no tak podchodząc do sprawy to na żadny teście nie można się oprzeć a własnych doświadczeń z tymi wszystkimi autami chyba nei masz:P

No zawsze można jeszcze w grand tourismo potestować :D

Anonymous - 21-12-2009, 10:42

gres napisał/a:

No zawsze można jeszcze w grand tourismo potestować

Nie mam PSX'a :D

Proponuje zamknąć temat Pickupów i nie wracać do niego w tym dziale ... :biggrin:

gres - 21-12-2009, 10:46

gala tam nie ma , musze sprawdzić co z L200
A tymczasem

Tylko akurat nocny :(
drift]małe slajdy

mitsu_pl - 21-12-2009, 13:46

MadMax, nie zapomnimy o Tobie i na pewno nikt Cię nie będzie wyganiał z tego działu ;)
Anonymous - 21-12-2009, 18:02

mitsu_pl napisał/a:
MadMax, nie zapomnimy o Tobie

A ja zawsze chętnie pomogę kolegą od najbardziej tłustej wersji gala z lat 90-tych ... :)

Frost - 22-12-2009, 14:35

gres napisał/a:
Tylko akurat nocny
drift]małe slajdy
mogłeś opisać Gal E88A -łatwiej by było w przyszłości znaleźć :D
gres - 23-12-2009, 08:32

ok tak zrobie jak pojade w dzień :) Tylko cuś śniegi potopniały :(
Frost - 23-12-2009, 13:21

u mnie też śnieg stopniał. Ostatnio na Tesco bawiłem się troche galem z dwiema sierrami i kilka osób na telefonach to nakręcało ale musiałem zjechać szybko na warsztat bo od latania rozczepił mi się wydech na spawach i nie zdążyłem poprosić o filmik na maila a nigdzie na YT nie moge znaleźć grrrr

niestety w GW śniegu juz prawie nie ma a przez plusową temp. zostało się tylko błoto i chlapa na parkingach więc prędko nowego filmiku się nie nakręci

misiek-misiek - 30-12-2009, 13:18

EEE tam, dzisiaj u nas popadało i to ostro, a że pod spodem wczorajszy lodzik to poszalałem swoją starą primerą (i tu zaczynam żałowac, że sprzedałem E88A :evil: bo byłoby cudownie)

Muszę coś na wiosnę pokombinowac z przeprowadzką i pod osłoną przeróbek budowlanych zakombinowac jakąś pancerną RWD ze szperą albo 4x4 :twisted:

może odkupię beemkę od jacka11 :P :D

no i muszę jakiegoś kamerzystę przysposobic :finga:

Frost - 30-12-2009, 19:21

Ku mojej ucieszcze ( i stacji benzynowej ) w GW znów popadał śnieg ale jest jeszcze za wcześnie na smiganie po placach, ale zapowiadają dobry przymrozek i kolejne opady, więc pewnie znów połowa mojej wypłaty wyleci rurą wydechową hehehe
tommyc1 - 02-01-2010, 22:54

Hej, a gdzie w Gorzowie można najczęsciej podziwiać twojego miśka? Będę w lutym na kilka dni w okolicach Gorzowa, to może byłaby okazja polukać :) . Ostatnio chodzi mi po głowie taki wynalazek, ale żona sceptyczna...może jak zobaczy na żywca to się przekona, że to nie jest taka staroć straszna znowu...;)
Frost - 04-01-2010, 13:20

Mnie w GW można spotkać na Kostrzyńskiej i na Kombatantów.

tommyc1 napisał/a:
może jak zobaczy na żywca to się przekona
hehehe to chyba lepiej żeby mojego nie widziała :mrgreen:
gres - 07-01-2010, 08:46

fakt twojego zdaje sie lepiej zeby nie :P

kurde ale mam pecha ostatnio - skrzynia dalej buczy , wczoraj byłem u dentysty ( koszt podobny jak skrzyni...) a dzisiaj w drodze do pracy stłukłem lusterko. Kij wie czy to ja jechałem za bardzo środkiem drogi czy auto z naprzeciwka, w moim odczuciu już bardziej poboczem jechać się nei dało ale sprawa nie do udowodnienia więc nawet gościa nie goniłem.
Tylko teraz nei wiem czy kupić samo szkło
http://allegro.pl/item875..._lewe_191l.html
Mocowanie też troche dostało ale myślę że coś by się wymyśliło tylko trzeba by coś z podgrzewaniem wymyśleć. Jeśli dobrze patrze to podgrzewanie to poprostu mata naklejona od tyłu na lusterko więc coś by się wymyśliło.
Czy za 60 + przesyłka kupić całe.
Obudowda u mnie na szczęście cała.
Pytanie czy łatwiej wymienić całe lusterko czy samo szkło tak żeby grzało :)
Pytanie drugie czy grzanie ma wogóle sens :)

chłopy to jest 6A13 silnik ? Chyba nie ?

Frost - 07-01-2010, 16:01

1. Ja wybrałbym całe lusterko jeżeli mocowanie troche dostało.
2. Najłatwiej przykleić same szkiełko.
3. Podgrzewanie ma sens ale żadko, tylko wtedy gdy był przymrozek i osiadł na lusterkach.

rosomak1983 - 07-01-2010, 17:13

gres napisał/a:
Pytanie drugie czy grzanie ma wogóle sens :)

frost83 napisał/a:
3. Podgrzewanie ma sens ale żadko, tylko wtedy gdy był przymrozek i osiadł na lusterkach.

no co wy ogrzewane lustra to podstawa... min po zaparowaniu przydatne o kazdej porze roku...