To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Cykliczne Spotkania Grupy Łódzkiej

pamar - 26-07-2012, 11:39

Nahh napisał/a:
Nie wpadłem dla reklamy, a dla integracji miłośników japońców z regionu łódzkiego.

I dlatego drugie info zostawiłem.
Nahh napisał/a:
na każdym innym forum na które wszedłem i zamieściłem tę informację spotkałem się z ciepłym odzewem. Więc może to mała rada dla was, żeby trochę wyluzować...

Mitsumaniaki, to nie jest każde inne forum! Uwierz mi, jesteśmy wyluzowani :mrgreen: ale spięci na wszystko co nielegalne i niezgodne z prawem :!: Tak było jest i będzie!
Amen

Nahh - 26-07-2012, 14:31

Prawda jest taka, że najlepszą integrację osiąga się poprzez wspólne imprezy. Niestety włodarze miasta Łodzi w tej chwili nie chcą w ogóle słyszeć o organizacji legalnych massowych imprez motoryzacyjnych, dlatego tego typu eventy organizuje się nielegalnie, lub poza granicami miasta (przykład: Motopiknik, który odbędzie się 15 sierpnia w Rzgowie - parking C.H. Ptak...ale o tym napisze więcej później ;) )

Tak czy inaczej, zapraszam wszystkich zainteresowanych na czwartkowe spoty (w tym ten dzisiejszy) godzina 18:00, Łódź, Piłsudskiego 94 - C.H. Tulipan.
Na każdym spocie poruszamy tematy innych imprez, więc będzie i czas i miejsce by na luźno pogadać.

Pozdro & Peace

jacek11 - 26-07-2012, 16:40

Nahh napisał/a:
Na każdym spocie poruszamy tematy innych imprez, więc będzie i czas i miejsce by na luźno pogadać.

I to właśnie jest dobre miejsce :wink:

SHARK1979 - 26-07-2012, 22:59

Nahh,
Siemka :D gratulacje =D> ledwo się zalogowałeś już masz 3RB :mrgreen: Znam deczko temacik bo kiedyś bywałem na Tulipanie jako JapaneseRiders :wink: pozdro

sniegu - 27-07-2012, 00:45

SHARK1979 napisał/a:
Dwie Maliny co sniegu, :mrgreen:

znajdź Mi takie 2
teraz tylko strobo w postojówki i może kiedyś 17" i masz mocnego konkurenta
ale tego łupania w swoim miśku nie zrobię żadnych tub :axe:

[ Dodano: 27-07-2012, 00:50 ]
o co chodzi z tym nielegalem???
Forest, pamar, jacek odpuścić chłopakowi, co chodzi o wyścigi z pod świateł? za przeproszeniem, ale nie wierzę że nikt z was nigdy nie przycisnął na światłach...
chce reklamować niech reklamuje, a wy za przeproszeniem święci .... sami sobie dopowiedźcie bo Ja też dostanę reda za dokończenie...
nahh daj na priva o co chodzi...

Anonymous - 28-07-2012, 23:35

adamus87, szacun fajny filmik spotowy, widać że masz styczność jako producent filmowy hahaha Pozdrawiam
Nahh - 03-08-2012, 08:45

Mały update:

Przedstawiam wam wlepy Nocnej Jazdy na sezon 2012 :)
Dostępne w 3 kolorach, do nabycia tylko w sobotę.

Zapraszam również do polubienia naszego Fan Page'a na FB

http://www.facebook.com/streetterrorpl

SHARK1979 - 06-08-2012, 15:38

sniegu napisał/a:
teraz tylko strobo w postojówki i może kiedyś 17" i masz mocnego konkurenta

Czekam niecierpliwie :mrgreen: co dwa to nie jeden :wink:

Nahh - 06-08-2012, 23:31

Dzięki wszystkim MitsuManiakom, którzy pojawili się w sobotę :)

Zapraszam w czwartek o 18:00 na co tygodniowe spoty, a także 15.08.2012 na największą tego typu imprezę w regionie.

Facebook:
http://www.facebook.com/e...43746/declines/

Pozdrawiam i do zoba

SHARK1979 - 07-08-2012, 13:53

Nahh napisał/a:
także 15.08.2012 na największą tego typu imprezę w regionie.

Środek tygodnia i wczesna godzina -malinowy pomysł :mrgreen:

pamar - 07-08-2012, 14:18

Nahh, czy ty przypadkiem lub nie, swoją Hanką nie jeździsz po Andrespolu?
sveno - 07-08-2012, 18:59

Powitać Łodzian :)
Jutro wybieram się do was, a konkretnie do miejscowości Moskwa. Jadę od Częstochowy a później wracam tą samą trasą do Krakowa. W związku z tym mam 2 pytania:
1. Co ciekawego można zwiedzić po trasie? Może jakieś kąpielisko, jakby było gorąco?
2. Ktoś chętny na minispota? :)
Może to nieodpowiedni dział i z góry przepraszam za małe OT.
Pozdrawiam.

pamar - 07-08-2012, 19:14

Moskwa to stolyca Bartka vel - RoveR, może się spotkacie :)
Oprócz korków przed "matką polką" utrudnień nie widzę, niestety atrakcji również nie :(

jacek11 - 07-08-2012, 22:17

Przed Łodzią będziesz miał jedną zwężkę,bo wiadukt będą robić ,czy tam coś,ale szybko idzie :)
A jeśli chodzi o atrakcje,to po drodze(prawie,bo trzeba kilka kilosów zjechać) masz taki fajny obiekt
http://www.gorakamiensk.info/
:D

sveno - 07-08-2012, 23:54

pamar napisał/a:
Bartka vel - RoveR,
z tego co kojarzę to właśnie od niego kupiłem skórę do Galanta i do niego jadę właśnie po półkę :) także napewno się z nim zobaczę.
pamar napisał/a:
"matką polką"
tzn Łódź?
jacek11, dzięki za info, napewno nawiedzimy to miejsce :)