To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II GEN Techniczne - Nowa stacja Multimedialna DVD/TV/GPS

tomko - 27-02-2010, 18:49

ja mam 5.0
oznaczenie jest na koncu numeru tak jak podawal Mitsu

13zbyszek13 - 27-02-2010, 20:30

http://www.fotosik.pl/pok...a9eab21f0d.html

Na mojej stronie z informacjami o systemie wygląda to tak jak widać i nie mam tam informacji o Windowsie jaki tu jest.I tylko dlatego jestem tak dociekliwy

[ Dodano: 27-02-2010, 20:42 ]
http://www.fotosik.pl/pok...e5c0f607fa.html

a tak wygląda u mitsu00 i śmiga mu wszystko aż miło

jest delikatna różnica w zapisie

jorzyk1976 - 27-02-2010, 21:08

witam poszukuje instrukcji obsługi nawigacji firmowej mitsubishi w języku polski.
karol_alasz - 27-02-2010, 21:25

jorzyk1976 napisał/a:
poszukuje instrukcji obsługi nawigacji firmowej mitsubishi w języku polski

Wystarczyło zajrzeć w dział Download na naszym forum...
W dodatku napisałeś zapytanie w temacie >>nie ori<<. MMCS ma inny temat.
A T U T A J masz na skróty-ale weź kiedyś spróbuj SZUKAJ albo co...

jedniu - 27-02-2010, 21:31

13zbyszek13 napisał/a:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/500a5ba9eab21f0d.html

Na mojej stronie z informacjami o systemie wygląda to tak jak widać i nie mam tam informacji o Windowsie jaki tu jest.I tylko dlatego jestem tak dociekliwy

[ Dodano: 27-02-2010, 20:42 ]
http://www.fotosik.pl/pok...e5c0f607fa.html

a tak wygląda u mitsu00 i śmiga mu wszystko aż miło

jest delikatna różnica w zapisie

Witam. No u mnie to wygląda tak jak u mitsu00 tylko że pamięć FLASH mam 256 MB a nie 128MB. Nie wiem gdzie kupowałeś to radio ,ja w IP-mart , jeśli Twoje w innym ,to może tu "pies pogrzebany".
Pozdrawiam.

jorzyk1976 - 27-02-2010, 22:07

dzięki za instrukcję nawigacji
rezon - 28-02-2010, 09:40

U mnie AM 6.1 też chodzi bez problemów.
Mam pytanie do użytkowników AM 6.1 na ROF-ie - ile macie kratek z informacjami wyświeltanych przez pilota - na Nokii miałem 5 teraz mam 4.
Drugie pytanie dotyczy bluetootha. Za każdym razem muszę sobie sparować, bo nie chce mi się połączyć z Omnią. Łączy się Wam automatycznie po uruchomieniu urządzenia czy trzeba włączać na panelu telefon? Jak działa Auto link w trybie telefonu?

mitsu00 - 28-02-2010, 09:48

rezon napisał/a:
ile macie kratek z informacjami wyświeltanych przez pilota - na Nokii miałem 5 teraz mam 4.

U mnie 5.
rezon napisał/a:
Drugie pytanie dotyczy bluetootha. Za każdym razem muszę sobie sparować, bo nie chce mi się połączyć z Omnią. Łączy się Wam automatycznie po uruchomieniu urządzenia czy trzeba włączać na panelu telefon? Jak działa Auto link w trybie telefonu?

Rano klikam na ikonkę BT na panelu nawigacji i łączę z telefonem.Po nawiązaniu połączenia ustawiam Auto link na ON. Jeśli w ciągu dnia wrócę do auta to telefon automatycznie sie połączy z ROF-em pod warunkiem ze w międzyczasie nie wyłączę BT w telefonie. Jak wyłączę to tel. nie połączy się automatycznie z Navi. Trzeba wtedy ponownie kliknąć na BT na panelu Navi.

Tak sobie to Chińczyki powymyślali :D

Pozdr.

nuke - 28-02-2010, 10:22

Witam,

Koledzy czy mogę prosić o namiary (scype) na Jessice z ROFaudio?

Gdzieś mi to umknęło w tłoku :P

A czekam już na swój sprzęt niemiłosiernie długo, więc pozaczepiałbym troche ich na scype

Dzięki i pozdr :)

apikus - 28-02-2010, 10:59

nuke napisał/a:
A czekam już na swój sprzęt niemiłosiernie długo, więc pozaczepiałbym troche ich na scype

Weź pod uwagę, że tam teraz obchodzili Nowy Rok i właściwie do pracy wrócą dopiero w poniedziałek. Stąd może długie oczekiwanie.

rezon - 28-02-2010, 12:15

jedniu napisał/a:
Opiszę jak sprawdzić system:
- wyjmij kartę od nawigacji
- włącz radio
-pojawi się ekran na którym będą ikonki od ustawień (jeśli się nie pojawi to naciśnij na radiu NAVI
- pojawi się komunikat że system nie może znaleźć nawigacji

zamiast tego w trybie navi wystarczy wyłączyć AM przez ikonkę Koniec w programie AM. wtedy navi przełącza się właśnie w tryb Setup

jorzyk1976 - 28-02-2010, 18:31

witam czy jest polski głos do firmowej nawigacji mitsubishi a drugie pytanie dotyczy dokładności map u mnie delikatnie mówiąc jest do d..... miasta o liczbie ludnosci 20.000 nie widac nie mówiąc o mniejszych miejscowościach. można wgrać uaktualnienie map.
rezon - 28-02-2010, 18:46

jorzyk1976, wiesz - użytkownicy stacji z tego wątku nie mają takich problemów. Ciebie bardziej powinien zainteresować wątek http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=32178 - to niestety problem MMCS. A my uzytkownicy nędznej podróbki z Chin, uzywamy AutoMapy na ten przykład :)
Anonymous - 28-02-2010, 23:13

mitsu00 napisał/a:
Dla zainteresowanych zrzut ekranowy z IGO8.

Kolego mam pytanie jaką wersję IGo dokładnie posiadasz?
Czy Igo też miało problemy z satelitami przed wymianą anteny?
Z góry dzięki :wink:

13zbyszek13 - 01-03-2010, 07:56

koledzy którzy zakupiliście ROF1701 w ROFAUDIO czy nawigacja wam śmiga bez problemu jeżeli tak to na jakiej mapie.
U mnie jest taki problem odpalam mapę /AM 6.1.0/ działa ale :
* co chwilę szuka satelit
* co chwilę chwile się zawiesza
* przy próbie włączenia menu raz się uda raz nie
Po wejściu w menu mapy i wyłączeniu pobierania czasu i daty z GPS problem ustępuje i wszystko jest Ok.Poza jednym drobnym szczegółem , gdy wyznaczę trasę do nawigacji czas dojazdu do celu jest Chiński tzn. powinienem dojechać do celu o 12,00 a on wyświetla 19,00
Zassałem mapę IGO od mitsu00 i po odpaleniu na niej jest wyświetlana z automatu godzina . Wyświetla kó...a czas Chiński.
Z tego co czytam na forum odzywają się koledzy którzy zakupili w im-parcie i tego problemu nie mają , jak jest u tych którzy zakupili w ROFAUDIO