Nasze Miśki - Jak wino...
luckyluck - 27-09-2011, 19:04
Kurka ale się fura kozak zrobiła.
robertdg - 27-09-2011, 19:30
Są sterowane minusem, musisz to przemeczyć, dasz rade w Nissane się z czymś takim meczylem i sprawnie poszlo, zapodałbym schematem ale teraz nie pamietam co i jak
Pieknie wygląda Twój rekińczyk, różnicą barw się nadto nie przejmuj, aż tak bardzo tego nie widać, plastyk inaczej przyjmuje kolor.
Arturro-86 - 27-09-2011, 19:40
Teraz to mnie powalił na kolana
W tym kolorze naprawdę bajecznie wygląda
Takie pytanie tylko - dlaczego masz rejestrację WLI, skoro mieszkasz w Krakowie
dawidoski13 - 27-09-2011, 19:43
No sveno, gratulejszyn avancu!!! Furka prezentuje się naprawdę dobrze... tak niewiele i zrobił się potwór Bedziemy oglądać na spociku, i kolejna okazja do świętowania
luckyluck - 27-09-2011, 19:45
robertdg napisał/a: | różnicą barw się nadto nie przejmuj |
A to jest jakaś różnica?
Andrew - 27-09-2011, 19:59
sveno mi się podoba, gratki
fj_mike - 27-09-2011, 20:07
Dobrze jest, długo szukałem na fotach gdzie ta różnica
Gratki sveno
m6riano - 27-09-2011, 20:29
Arturro-86 napisał/a: | Takie pytanie tylko - dlaczego masz rejestrację WLI, skoro mieszkasz w Krakowie |
no właśnie...?;-) fj_mike napisał/a: | Dobrze jest, długo szukałem na fotach gdzie ta różnica |
ja tak samo..;-)
dawidoski13 - 27-09-2011, 20:52
robertdg napisał/a: | kuzi napisał/a:
A mnie ciekawi jak wyglądałaby hybryda, lecz nie taka w stylu BigTomala (zderzak Avance + grill SE), a właśnie grill Avance i zderzak SE.
Fajnie, nawet jest taka wśród forumowiczów |
Można wiedzieć u kogo?
wilk88 - 27-09-2011, 20:54
łosz kurczaki!!! Do mnie nigdy Avance nie przemawiał (podobnie jak Hugo wolę SE ale u Ciebie wygląda rewelacyjnie! No i kolor... jedyny słuszny
robertdg - 27-09-2011, 21:03
Anonymous - 27-09-2011, 21:11
m6riano napisał/a: | Arturro-86 napisał/a: | Takie pytanie tylko - dlaczego masz rejestrację WLI, skoro mieszkasz w Krakowie |
|
Może studiuje i mieszka w Krakowie, a rodzinnym miastem jest jakaś mieścina w woj. mazowieckim?
Seichan - 27-09-2011, 21:45
Sveno, kolor powala
sveno - 27-09-2011, 22:14
dzieki wszystkim za słowa uznania co do różnicy kolorów to najlepiej ją widać na krawędzi próg/drzwi
robertdg napisał/a: | Są sterowane minusem, musisz to przemeczyć, | skoro są sterowane minusem to może zamienić wtyki zasilania w przekaźniku? Plus dać na minus i odwrotnie, wtedy sterowanie też będzie minusem, a na wyjściu na halogeny to już nie ma różnicy gdzie dam + a gdzie - . Chyba że się mylę?
Arturro-86 napisał/a: | Takie pytanie tylko - dlaczego masz rejestrację WLI, skoro mieszkasz w Krakowie | już Ci mówie, tak jak napisał kuzi, studiuje w Krakowie i w czasie roku akademickiego do domu na wieś zjeżdżam raz na półtora-dwa miesiące więc mozna powiedzieć, że mieszkam w Krakowie, ponadto auto zarejestrowane jest tylko na Tatę to ze względów ekonomicznych:
rejestracja tylko na mnie OC=1700zł (nie mam 25 lat, auto powyżej 2l)
rejestracja na ojca i na mnie jako współwłaściciela OC=800zł
rejestracja na ojca OC=395zł (tata ma komplet zniżek i kilka aut na siebie )
Tata jest zameldowany w powiecie lipskim (Lipsko nie Lipsk) stąd rejestracja WLI, nie obeznani w temacie myslą, że to warszawska rejestracja
dawidoski13 napisał/a: | kolejna okazja do świętowania | oj będziemy świętować na Orawie, weź sobie kierowcę bo ja będę miał Łącką i Okowite Wierchomlańską
wilk88 napisał/a: | No i kolor... jedyny słuszny |
Seichan napisał/a: | Sveno, kolor powala | no patrzcie, a był zwykły szaraczek P78, mi też się zaczyna pomału podobać i już nie chcę przemalowywać całego auta
m6riano - 27-09-2011, 22:34
kuzi napisał/a: | m6riano napisał/a: | Arturro-86 napisał/a: | Takie pytanie tylko - dlaczego masz rejestrację WLI, skoro mieszkasz w Krakowie |
|
Może studiuje i mieszka w Krakowie, a rodzinnym miastem jest jakaś mieścina w woj. mazowieckim? |
WLI to powiat lipski o ile dobrze pamiętam...;-)
|
|
|