To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Jak wino...

luckyluck - 27-09-2011, 19:04

Kurka ale się fura kozak zrobiła. :roll: :twisted:
robertdg - 27-09-2011, 19:30

Są sterowane minusem, musisz to przemeczyć, dasz rade w Nissane się z czymś takim meczylem i sprawnie poszlo, zapodałbym schematem ale teraz nie pamietam co i jak ;-)

Pieknie wygląda Twój rekińczyk, różnicą barw się nadto nie przejmuj, aż tak bardzo tego nie widać, plastyk inaczej przyjmuje kolor.

Arturro-86 - 27-09-2011, 19:40

Teraz to mnie powalił na kolana :biggrin:
W tym kolorze naprawdę bajecznie wygląda :mrgreen:
Takie pytanie tylko - dlaczego masz rejestrację WLI, skoro mieszkasz w Krakowie :?: :biggrin:

dawidoski13 - 27-09-2011, 19:43

No sveno, gratulejszyn avancu!!! Furka prezentuje się naprawdę dobrze... tak niewiele i zrobił się potwór :wink: Bedziemy oglądać na spociku, i kolejna okazja do świętowania :roll: :wink:
luckyluck - 27-09-2011, 19:45

robertdg napisał/a:
różnicą barw się nadto nie przejmuj

A to jest jakaś różnica? :lol:

Andrew - 27-09-2011, 19:59

sveno :thumbleft: :thumbright: mi się podoba, gratki :wink:
fj_mike - 27-09-2011, 20:07

Dobrze jest, długo szukałem na fotach gdzie ta różnica ;)
Gratki sveno

m6riano - 27-09-2011, 20:29

Arturro-86 napisał/a:
Takie pytanie tylko - dlaczego masz rejestrację WLI, skoro mieszkasz w Krakowie :?: :biggrin:

no właśnie...?;-)
fj_mike napisał/a:
Dobrze jest, długo szukałem na fotach gdzie ta różnica ;)

ja tak samo..;-)

dawidoski13 - 27-09-2011, 20:52

robertdg napisał/a:
kuzi napisał/a:
A mnie ciekawi jak wyglądałaby hybryda, lecz nie taka w stylu BigTomala (zderzak Avance + grill SE), a właśnie grill Avance i zderzak SE. ;)
Fajnie, nawet jest taka wśród forumowiczów

Można wiedzieć u kogo?

wilk88 - 27-09-2011, 20:54

łosz kurczaki!!! Do mnie nigdy Avance nie przemawiał (podobnie jak Hugo wolę SE :) ale u Ciebie wygląda rewelacyjnie! No i kolor... jedyny słuszny :P
robertdg - 27-09-2011, 21:03

Anonymous - 27-09-2011, 21:11

m6riano napisał/a:
Arturro-86 napisał/a:

Może studiuje i mieszka w Krakowie, a rodzinnym miastem jest jakaś mieścina w woj. mazowieckim? ;)

Seichan - 27-09-2011, 21:45

Sveno, kolor powala :shock:
sveno - 27-09-2011, 22:14

dzieki wszystkim za słowa uznania :) co do różnicy kolorów to najlepiej ją widać na krawędzi próg/drzwi :?
robertdg napisał/a:
Są sterowane minusem, musisz to przemeczyć,
skoro są sterowane minusem to może zamienić wtyki zasilania w przekaźniku? Plus dać na minus i odwrotnie, wtedy sterowanie też będzie minusem, a na wyjściu na halogeny to już nie ma różnicy gdzie dam + a gdzie - . Chyba że się mylę?
Arturro-86 napisał/a:
już Ci mówie, tak jak napisał kuzi, studiuje w Krakowie i w czasie roku akademickiego do domu na wieś zjeżdżam raz na półtora-dwa miesiące :( więc mozna powiedzieć, że mieszkam w Krakowie, ponadto auto zarejestrowane jest tylko na Tatę to ze względów ekonomicznych:
rejestracja tylko na mnie OC=1700zł (nie mam 25 lat, auto powyżej 2l)
rejestracja na ojca i na mnie jako współwłaściciela OC=800zł
rejestracja na ojca OC=395zł :) (tata ma komplet zniżek i kilka aut na siebie :) )
Tata jest zameldowany w powiecie lipskim (Lipsko nie Lipsk) stąd rejestracja WLI, nie obeznani w temacie myslą, że to warszawska rejestracja :P
dawidoski13 napisał/a:
kolejna okazja do świętowania :roll: :wink:
oj będziemy świętować na Orawie, weź sobie kierowcę bo ja będę miał Łącką i Okowite Wierchomlańską :P
wilk88 napisał/a:
No i kolor... jedyny słuszny :P
Seichan napisał/a:
Sveno, kolor powala :shock:
no patrzcie, a był zwykły szaraczek P78, mi też się zaczyna pomału podobać i już nie chcę przemalowywać całego auta :)
m6riano - 27-09-2011, 22:34

kuzi napisał/a:
m6riano napisał/a:
Arturro-86 napisał/a:

Może studiuje i mieszka w Krakowie, a rodzinnym miastem jest jakaś mieścina w woj. mazowieckim? ;)

WLI to powiat lipski o ile dobrze pamiętam...;-)