To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2013 - dyskusja

Nikka - 08-10-2012, 19:26

sniegu napisał/a:
Forestu ty mnie w pomocnika nie wrobisz... :p
Bo mnie Nika zabije

Forest napisał/a:
Śniegu,
Nikkę biorę na klatę,

Ja niewiem w co wy mnie mieszacie i z jakiej okazji więc proszę o wyjaśnienia :P

Jeden pisze Nika inny Nikka .. zaczynam się mieć pewne obawy żyjąc tak w nieświadomości.

Juiceman - 08-10-2012, 21:24

Na razie siedzisz na klacie Foresta;-)
sniegu - 08-10-2012, 22:42

Nikka napisał/a:
sniegu napisał/a:
Forestu ty mnie w pomocnika nie wrobisz... :p
Bo mnie Nika zabije

Forest napisał/a:
Śniegu,
Nikkę biorę na klatę,

Ja niewiem w co wy mnie mieszacie i z jakiej okazji więc proszę o wyjaśnienia :P

Jeden pisze Nika inny Nikka .. zaczynam się mieć pewne obawy żyjąc tak w nieświadomości.

khem khem chodzi o Moją Nikę konkretnie Weronikę:P

biala190 - 09-10-2012, 13:22

Mister K napisał/a:
biala190, gratuluję odwagi, wszystko się uda, a zadeklarowana pomoc Foresta bardzo Wam pomoże i nie raz okaże się bezcenna. Musicie nastawić się na ogrom pracy - wsparcie organizacyjne i psychiczne zapewni Forest - on to lubi, jak ma za dużo czasu to mu się głupawka włącza.... (mam nadzieję, że już tego nie przeczyta). Będzie dobrze!!

W kwestii uściślenia- nie wzięliśmy na siebie całości organizacji, raczej poszczególne kwestie, ale faktem jest, że już lista zajęć "do rozdania" będzie troszkę krótsza :) A że będzie dobrze wiem, inaczej być nie może :biggrin:

masa - 09-10-2012, 13:41

Pytanie za 100 pkt. Ķto załatwiał przejazd kolumny w Bełchatowie?
vendetta - 09-10-2012, 14:15

masa napisał/a:
Pytanie za 100 pkt. Ķto załatwiał przejazd kolumny w Bełchatowie?

Pamar i Forest.

moniaquba - 10-10-2012, 01:17

Mogę się podjąć tematu sponsorów. Będę tylko potrzebował precyzyjnych informacji :) I zajmę się tym :mrgreen:

[ Dodano: 10-10-2012, 01:18 ]
nick: moniaquba :)

masa - 10-10-2012, 18:44

Gdzie jest nasz Główny organizator?
Kolumna załatwiona, trzeba tylko wysłać pismo do burmistrza z prośbą o objęcie honorowego patronatu nad imprezą ale do tego chyba potrzebuję zgody naszych Wodzów.
Miasto bardzo chętnie będzie współpracować.

moniaquba - 10-10-2012, 19:04

Forest mam działać?? Jak tak proszę jakieś wytyczne na czym nam najbardziej zależy:P
Morfi - 10-10-2012, 19:07

Takie rzeczy to tel lub pw a to, że osrodek i ludzie wybrani to temat do zamknięcia.
masa - 10-10-2012, 19:54

Morfi napisał/a:
Takie rzeczy to tel lub pw

Spoko tylko że Forest nie odpisuje narazie na maila ani pw.
Nikogo nie poganiam ale to on chciał żeby się do końca zeszłego tygodnia zdeklarować. My tzn. ja , biala190 i iruszaks już działamy.

biala190 - 10-10-2012, 20:02

Morfi napisał/a:
Takie rzeczy to tel lub pw a to, że osrodek i ludzie wybrani to temat do zamknięcia.

No, e-mail nie odpowiada, nie wiem co jest wybrane, a co nie, można działać jak jest zgoda- oficjalnie nie wiem, czy mam się brac do tego, do czego się zadeklarowałam, czy nie. Pozwalam więc sobie, mimo iż może to kogoś razić, wypowiadać się na forum, bo temat ciągle jest otwarty.

koszmarek - 10-10-2012, 20:12

właśnie, przede wszystkim czy jest oficjalna zgoda na
-ośrodek
-ekipę

Firku, jak to wygląda ? Bądź ktokolwiek z czarnych ? Bo na razie chaos się dzieje....

Misiek :) - 10-10-2012, 21:33

Ja z Joann możemy pomóc, POMÓC a nie organizować jak w tym roku. Możemy zaoferować Wam cały piątek i ewentualnie czwartek... ale to potem.
Sobota będzie w tym roku dla mnie święta

apikus - 10-10-2012, 22:26

Misiek :) napisał/a:
Sobota będzie w tym roku dla mnie święta

Na szczęście Zlot w przyszłym roku.