To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...

pamar - 13-08-2010, 13:40

Panowie z rozbawieniem przeprosili za "błąd w sztuce" zasalutowali i rozeszliśmy się w pokoju :mrgreen:
A tak bardziej serio, to kupę czasu bym stracił, gdybym nie nadciągnął w odpowiedniej chwili :twisted:

cns zgadłeś :D w nagrodę dostajesz piwa :D

koszmarek - 13-08-2010, 13:44

jak zawsze mam piątek13ego kompletnie do-wiadomo-czego i bardzo bym chciała, żeby się już skończył.
pawliku - 13-08-2010, 15:09

piątek 13 jest fajny bo sie w ten dzien urodziłem :P tak wiec jestem szczęsciarzem :D :D
sieegurd - 13-08-2010, 15:22

pawliku napisał/a:
piątek 13 jest fajny bo sie w ten dzien urodziłem :P tak wiec jestem szczęsciarzem :D :D

Hahaha Chochliku Ty może jesteś szczęściarzem, ale pytałeś rodziców, czy nie są pechowcami :D :D :D

Ps. Bez urazy Pawliku :)

rosomak1983 - 13-08-2010, 15:45

sieegurd napisał/a:
Hahaha Chochliku Ty może jesteś szczęściarzem, ale pytałeś rodziców, czy nie są pechowcami :D :D :D

haha dobre :wink:

jacek11 - 13-08-2010, 18:18

piątki 13-go trzeba polubić po prostu :) mnie dzisiaj kilka razy coś z ręki wypadło,i nic się nie stało.
costa brawa - 13-08-2010, 21:48

a mi ruła wydechowa w iveco spadla :D jutro serwis ... i to w chwili jak sobie pomyslalem ze w piatek 13 nic mi sie jeszcze nie stalo/zepsulo .... tak, wracalem do domu i juz nigdzie nie mialem jechac :D
pawliku - 14-08-2010, 01:01

sieegurd napisał/a:
Hahaha Chochliku Ty może jesteś szczęściarzem, ale pytałeś rodziców, czy nie są pechowcami
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :D

sieegurd napisał/a:
Ps. Bez urazy Pawliku
a czemuż to miał bym sie urazić ? :D :D przecież nic złego w tym nie było to tylko trafiony i bardzo wesoły żart :D :D :D
Wszyc - 14-08-2010, 01:10

nie jesteś sam pawliku dla mnie 13sty zawsze był szczęśliwy :D
pawliku - 14-08-2010, 01:23

no to się cieszę że nie jestem sam dla którego 13 i to piątek jest szczęsliwy :) :D :D

a po drugie wczoraj zapisałem się na prawo jazdy :D

od poniedziałku zacznę jakiś przyspieszony kurs czy jakoś tak :D

zamiast siedzieć 2 tygodnie i słuchać tej opowiadanki to z okazji wakacji zostało to skrócone do 1 tygodnia :D :D i jak dobrze pójdzie to jeszcze przed zlotem bede miał już jazdy :D :D

jacek11 - 14-08-2010, 10:32

pawliku, dobre posunięcie :)
koszmarek - 14-08-2010, 10:43

o, tez będę musiała takiego przyśpieszonego kursu poszukać. Mam nadzieję, że w ciągu roku "szkolnego" to też są :D
sieegurd - 14-08-2010, 14:01

jacek11 napisał/a:
pawliku, dobre posunięcie :)

Bardzo dobre, tylko żebyś się czegoś nauczył :)

pawliku napisał/a:
sieegurd napisał/a:
Hahaha Chochliku Ty może jesteś szczęściarzem, ale pytałeś rodziców, czy nie są pechowcami
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :D

sieegurd napisał/a:
Ps. Bez urazy Pawliku
a czemuż to miał bym sie urazić ? :D :D przecież nic złego w tym nie było to tylko trafiony i bardzo wesoły żart :D :D :D

Cieszy mnie to :)

mismen1980 - 14-08-2010, 16:23

... w nocy po burzy jedna faza uciekła z linie a ja "świetny elektryk" starałem się ją znaleść. Wynik ... spalony transformator w mikrofalówce oraz światłówka w kuchni :cry: a to się mówi że piątek 13 to pechowy dzień. No chyba ja mam inny kalendarz. :roll:
Cezar - 14-08-2010, 21:28

ze fajnie jest wieczorem poplywac w cieplym jeziorze :D