Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA
mabda - 01-04-2011, 19:32
a w czestochowie piekny, sloneczny dzien, z jedna chwila gradobicia, wlasnie konczy sie cieplym bezchmurnym zachodem slonca
sieegurd - 01-04-2011, 20:55
pamar napisał/a: | Aga napisał/a: | Ewcia, a wiesz, że jak zaczęłam czytać Twojego posta to przez chwilkę również mnie zatkało? |
Trochę to dziwne, ale mnie też |
Mnie też:P
...że dziś jakoś nie mam ochoty na żarty Chyba się starzeję
JCH - 01-04-2011, 20:55
.... idę jutro odpalić sprzęta. Czas już zacząć jeździć
Maretzky85 - 01-04-2011, 21:39
Że dziś stwierdziłem, po n-tym spotkaniu (a w zasadzie jechaniu za), że kierowcy Glob-Taxi, którzy jeżdżą strasznie śmierdzą Kilka razy jadąc do pracy jechałem za i za każdym razem zamykałem obieg bo strasznie śmierdział :/.
Czy to tak trudno zadbać o samochód :/ Czy może ja o czymś nie wiem ?
Ciekaw jestem czy w środku im tym dieslem nie śmierdzi ...
Marcin-Krak - 02-04-2011, 11:37
Że wczorajszy żart prima aprilisowy, którego stałem się "ofiarą" - przybrał zupełnie niespodziewany obrót. Pozytywny
mabda - 02-04-2011, 11:38
dostales podwyzke? rozwin temat
Marcin-Krak - 02-04-2011, 11:40
mabda napisał/a: | dostales podwyzke? rozwin temat |
Sprawy zawodowe tez się zmieniły w związku z tymi 90% co tu o nich pisałem
Tematu rozwijać nie będę - przynajmniej do czasu
mabda - 02-04-2011, 12:52
nieladnie rozbudzac kobieca ciekawosc
sieegurd - 02-04-2011, 14:37
...że za 1,5h mykam na wystawę prac Kordiana do Krakowa Mam nadzieję spotkać kilku małopolskich MM i poznać autora osobiście
pamar - 02-04-2011, 17:59
sieegurd napisał/a: | ..że za 1,5h mykam na wystawę prac Kordiana do Krakowa |
Uściśnij go od.... znaczy DŁOŃ od mła Spożyjże prawym okiem, potem lewym i w moim imieniu powiedz - no tak.... hmm... no... ale, że co to kużwa jest?
Seichan - 03-04-2011, 09:09
W Częstochowie pięknie świeci słoneczko
Pozdrowienia dla MM częstochowskich
sieegurd - 03-04-2011, 09:35
...że poznałem Kordiana osobiście i muszę powiedzieć, że wygląda lepiej i zdrowiej niż opisuje na forum Wielkie uznanie dla Niego za walkę Wystawa klimatyczna, w fajnej knajpie, prace świetne, zwłaszcza "Morfina" i cykl rysunków "Alfabet"
Muszę powiedzieć, że świetnie się bawiłem w towarzystwie MM z Krakowa Frekwencja średnio dopisała, ale z Kordianem było Nas 7 klubowiczów Niektórych miło było zobaczyć ponownie, a niektórych poznać "na żywo"
Cały wypad zepsuł mi powrót - czekałem 2,5h na busa (2 nie jechały ) Ale warto było, dla tego piwka sie powqrzać
pamar napisał/a: | sieegurd napisał/a: | ..że za 1,5h mykam na wystawę prac Kordiana do Krakowa |
Uściśnij go od.... znaczy DŁOŃ od mła Spożyjże prawym okiem, potem lewym i w moim imieniu powiedz - no tak.... hmm... no... ale, że co to kużwa jest? |
Sorka pamar, ale o tej porze już byłem na miejscu
romero - 03-04-2011, 09:39
Maretzky85 napisał/a: | Że dziś stwierdziłem, po n-tym spotkaniu (a w zasadzie jechaniu za), że kierowcy Glob-Taxi, którzy jeżdżą strasznie śmierdzą Kilka razy jadąc do pracy jechałem za i za każdym razem zamykałem obieg bo strasznie śmierdział :/.
Czy to tak trudno zadbać o samochód :/ Czy może ja o czymś nie wiem ?
Ciekaw jestem czy w środku im tym dieslem nie śmierdzi ... |
A nie jechałeś nigdy za gazownikiem ? Ten to dopiero śmierdzi.
mabda - 03-04-2011, 10:18
Seichan napisał/a: | W Częstochowie pięknie świeci słoneczko
Pozdrowienia dla MM częstochowskich |
to prawda, swieci
dziekuje w swoim imieniu za pozdrowienia i odzdrawiam - wlasnie wam macham, jesli dalej tu jestescie
pamar - 03-04-2011, 10:31
Ja chcę takie coś
|
|
|