To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić COLT'a! - [CAX 92-96] Kolejny GTIK na tapecie

Anonymous - 21-11-2008, 19:27

na otomoto jakiś nowy GTI się pojawił. 140 koni ma, rzecz jasna bezwypadkowy(tyle dzięki ze choć nie od dziadka co nim w niedzielę do kościoła jeździł tylko) :wink: ja tam wielkim znawca tematu nie jestem ale czy nie powinien czasem mieć czarną deskę i inne halogeny i ABS ?

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7085999

rosomak1983 - 21-11-2008, 19:42

Hopar napisał/a:

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7085999

to auto naszego klubowicza i jak widac na zdjęciu nie jego jedyne GTi....
Niech sam sie wypowie...
Moze byl swap ale nawet felgi ma z GTi ori. Reasumujac Hopar, dobry swap nie jest zły... :wink:

Anonymous - 21-11-2008, 19:51

no fakt :) choć i tak trochę nie wierze w tak szybki ponad dziesięcioletni bezwypadkowy samochód. nic tu nie zrobisz, jestem sceptykiem :roll:
Hugo - 21-11-2008, 20:27

Bezwypadkowy to on nie jest.
Misiek :) - 21-11-2008, 21:34

biały jest fajny:) nieźle zrobiony:)
Anonymous - 21-11-2008, 22:20

Ten colcik jest po lificie (jest tamat na MM -jogurt sie zakochal w tym zderzaku :) i jest klubowicza kartomaniaka z Coltomanii nie wiem jaki nick ma na MM.Sam posiada colta gti który ma długą historie- mialem go 2 razy kupowac raz na sląsku co mu padla uszczela pod głowicą i 2raz w rzeszowie gdzie byl sprzedawany z zepsutym serduchem -ale kolega byl lepszy ;p

Aha a tak wyglądał ten POGROMCA ze skatowanym przez słupy tyłem jak jeszcze byl na allegro...

londolut - 21-11-2008, 23:48

rosomak1983 napisał/a:
nawet felgi ma z GTi ori
No nie wiem czy to ori fele.
Anonymous - 22-11-2008, 09:35

londolut napisał/a:
No nie wiem czy to ori fele.

Ori po lifcie:)

Anonymous - 22-11-2008, 11:48

Cytat:
Ori po lifcie:)
osmiele sie powiedziec ze cyborgi na takich seryjnie wypuszczali :)
kartomaniak gti - 22-11-2008, 16:18

zapraszam do Wrocławia do obejrzenia colta....zobaczycie czy był bity czy nie !
i to nie żaden swap - CA5A !! fele ori wszystko ori co GTi powinien mieć, spawy na budzie i cała konserwacja - nie dopatrzyłem sie żeby był gdzieś walniety ale ze specami sie kłucił nie będe :lol:

[ Dodano: 22-11-2008, 16:22 ]
[quote="Browar"]Ten colcik jest po lificie (jest tamat na MM -jogurt sie zakochal w tym zderzaku :) i jest klubowicza kartomaniaka z Coltomanii nie wiem jaki nick ma na MM.Sam posiada colta gti który ma długą historie- mialem go 2 razy kupowac raz na sląsku co mu padla uszczela pod głowicą i 2raz w rzeszowie gdzie byl sprzedawany z zepsutym serduchem -ale kolega byl lepszy ;p

ta rajdówka juz odżyła...nie jest jeszcze dopracowany do końca ale silnik po kapitalce i lekka buda sprawia że nieźle zapierd**a

Anonymous - 22-11-2008, 16:47

kartomaniak gti napisał/a:
ta rajdówka juz odżyła...nie jest jeszcze dopracowany do końca ale silnik po kapitalce i lekka buda sprawia że nieźle zapierd**a

staryy tak trzymac ja mialem podobna wizje co do niego...-gratki wobec tego i owocnej sprzedazy :)

mkm - 22-11-2008, 16:50

ale silnik po kapitalce i lekka buda sprawia że nieźle zapierd**a

jezdzi kartomaniak gti , jezdzi...

Anonymous - 22-11-2008, 19:03

- tam silnik byl w oplakanym stanie jak jeszcze go ogladałem na śląsku za kadencji 1 własciciela.
kartomaniak gti - 22-11-2008, 20:26

stary silnik jest już dawno w częściach:D została z niego tylko głowica reszta jest z innej budy...no i jest w trakcie docierania
Anonymous - 24-11-2008, 01:29

zapraszam do Wrocławia do obejrzenia colta....zobaczycie czy był bity czy nie !
i to nie żaden swap - CA5A !! fele ori wszystko ori co GTi powinien mieć, spawy na budzie i cała konserwacja - nie dopatrzyłem sie żeby był gdzieś walniety ale ze specami sie kłucił nie będe :lol:

Nono :) Tak jak powiedziałem ja nie jestem znawcą tematu, lecz dziele się jedynie myślami ;) bo od tego jest właśnie forum. wiec bez obraz 8)
Jak nadal będziesz go miał tak za 2 tygodnie mniej wiecej to możliwe że zawitam w waszych stronach :)