Chcę kupić COLT'a! - [CAX 92-96] Kolejny GTIK na tapecie
Anonymous - 21-11-2008, 19:27
na otomoto jakiś nowy GTI się pojawił. 140 koni ma, rzecz jasna bezwypadkowy(tyle dzięki ze choć nie od dziadka co nim w niedzielę do kościoła jeździł tylko) ja tam wielkim znawca tematu nie jestem ale czy nie powinien czasem mieć czarną deskę i inne halogeny i ABS ?
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7085999
rosomak1983 - 21-11-2008, 19:42
to auto naszego klubowicza i jak widac na zdjęciu nie jego jedyne GTi....
Niech sam sie wypowie...
Moze byl swap ale nawet felgi ma z GTi ori. Reasumujac Hopar, dobry swap nie jest zły...
Anonymous - 21-11-2008, 19:51
no fakt choć i tak trochę nie wierze w tak szybki ponad dziesięcioletni bezwypadkowy samochód. nic tu nie zrobisz, jestem sceptykiem
Hugo - 21-11-2008, 20:27
Bezwypadkowy to on nie jest.
Misiek :) - 21-11-2008, 21:34
biały jest fajny:) nieźle zrobiony:)
Anonymous - 21-11-2008, 22:20
Ten colcik jest po lificie (jest tamat na MM -jogurt sie zakochal w tym zderzaku i jest klubowicza kartomaniaka z Coltomanii nie wiem jaki nick ma na MM.Sam posiada colta gti który ma długą historie- mialem go 2 razy kupowac raz na sląsku co mu padla uszczela pod głowicą i 2raz w rzeszowie gdzie byl sprzedawany z zepsutym serduchem -ale kolega byl lepszy ;p
Aha a tak wyglądał ten POGROMCA ze skatowanym przez słupy tyłem jak jeszcze byl na allegro...

londolut - 21-11-2008, 23:48
rosomak1983 napisał/a: | nawet felgi ma z GTi ori | No nie wiem czy to ori fele.
Anonymous - 22-11-2008, 09:35
londolut napisał/a: | No nie wiem czy to ori fele. |
Ori po lifcie:)
Anonymous - 22-11-2008, 11:48
osmiele sie powiedziec ze cyborgi na takich seryjnie wypuszczali
kartomaniak gti - 22-11-2008, 16:18
zapraszam do Wrocławia do obejrzenia colta....zobaczycie czy był bity czy nie !
i to nie żaden swap - CA5A !! fele ori wszystko ori co GTi powinien mieć, spawy na budzie i cała konserwacja - nie dopatrzyłem sie żeby był gdzieś walniety ale ze specami sie kłucił nie będe
[ Dodano: 22-11-2008, 16:22 ]
[quote="Browar"]Ten colcik jest po lificie (jest tamat na MM -jogurt sie zakochal w tym zderzaku i jest klubowicza kartomaniaka z Coltomanii nie wiem jaki nick ma na MM.Sam posiada colta gti który ma długą historie- mialem go 2 razy kupowac raz na sląsku co mu padla uszczela pod głowicą i 2raz w rzeszowie gdzie byl sprzedawany z zepsutym serduchem -ale kolega byl lepszy ;p
ta rajdówka juz odżyła...nie jest jeszcze dopracowany do końca ale silnik po kapitalce i lekka buda sprawia że nieźle zapierd**a
Anonymous - 22-11-2008, 16:47
kartomaniak gti napisał/a: | ta rajdówka juz odżyła...nie jest jeszcze dopracowany do końca ale silnik po kapitalce i lekka buda sprawia że nieźle zapierd**a |
staryy tak trzymac ja mialem podobna wizje co do niego...-gratki wobec tego i owocnej sprzedazy
mkm - 22-11-2008, 16:50
kartomaniak gti napisał/a: | ale silnik po kapitalce i lekka buda sprawia że nieźle zapierd**a |
jezdzi kartomaniak gti , jezdzi...
Anonymous - 22-11-2008, 19:03
kartomaniak gti napisał/a: |
ta rajdówka juz odżyła...nie jest jeszcze dopracowany do końca ale silnik po kapitalce i lekka buda sprawia że nieźle zapierd**a | - tam silnik byl w oplakanym stanie jak jeszcze go ogladałem na śląsku za kadencji 1 własciciela.
kartomaniak gti - 22-11-2008, 20:26
stary silnik jest już dawno w częściach:D została z niego tylko głowica reszta jest z innej budy...no i jest w trakcie docierania
Anonymous - 24-11-2008, 01:29
kartomaniak gti napisał/a: | zapraszam do Wrocławia do obejrzenia colta....zobaczycie czy był bity czy nie !
i to nie żaden swap - CA5A !! fele ori wszystko ori co GTi powinien mieć, spawy na budzie i cała konserwacja - nie dopatrzyłem sie żeby był gdzieś walniety ale ze specami sie kłucił nie będe |
Nono Tak jak powiedziałem ja nie jestem znawcą tematu, lecz dziele się jedynie myślami bo od tego jest właśnie forum. wiec bez obraz
Jak nadal będziesz go miał tak za 2 tygodnie mniej wiecej to możliwe że zawitam w waszych stronach
|
|
|