Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - POMORSKI SPOT - 15-stego
akbi - 15-08-2008, 08:52
| metzger napisał/a: | | akbi napisał/a: | | "Bacówkę" na Sopockiej plaży ... na wysokości Aqua Parku |
koło Aqua Parku jest Koliba, Bacówka jest na wysokości jelitkowa. |
tak - oczywiście masz racje.
...ale poza tym Panowie ... nie panikujcie jeszcze ... poki co jest ladna pogoda i nie zapowiada sie na deszcz, a wg prognoz ma padac dopiero wieczorem.
Nie zapomnijcie zabrac "swoich" kielbasek na grilla
jak cos, to do Koliby pojedziemy kolumna z Osowy, aby już nie mieszac, bo mysle, ze wiele osob nie będzie już dzisiaj czytac forum.
Krzyzak - 15-08-2008, 10:06
wazne, zeby nie do tej Bacowki w jelitkowie - tak smierdzialo tam tymi psami, ze mi sie zygac chcialo...
do tego sala koedukacyjna z palaczami i ja pasuje
akbi - 15-08-2008, 12:03
grillek nad jeziorem już sie piecze ... zapraszamy
djremix - 15-08-2008, 17:01
Było dobrze ,grill ,jezioro, kilkanaście miśków..tylko pogoda nie dokazała
Anonymous - 15-08-2008, 19:19
Było kapitalnie tylko gdzieś po drodze zgubiliśmy Krzyżaka i MKarpia...żyjecie chłopaki?
MKarpiu - 15-08-2008, 19:49
| Czerwien napisał/a: | Było kapitalnie tylko gdzieś po drodze zgubiliśmy Krzyżaka i MKarpia...żyjecie chłopaki? |
Melduję, że żyję Ja myślałem, że to ty się zgubiłeś Tak to jest gdy wynurzam się z Gdyni
Anonymous - 15-08-2008, 20:04
Szkoda że nam pogoda nie dopisała ... pozdrawiam wszystkich wytrzymałych na dzisiejszym spocie... i oby nikt kontuzji gardła nie miał ;p
MKarpiu - 15-08-2008, 21:11
| sara napisał/a: | | i oby nikt kontuzji gardła nie miał ;p |
Darku nie komentuj
Pewnie owej kontuzji nabawiła się czapla po Krzyżaka chlebkach
Pogoda fakt faktem nie dopisała ale i tak spot był przedni Opisze ktoś co się działo po dotarciu do Sopotu?
Anonymous - 15-08-2008, 22:49
Po dotarciu do sopotu, najpierw było poszukiwanie Koliby bo sie okazało że znalezc ją to nie taka prosta sprawa ;p a pózniej były poszukiwania mitsumaniaków bo to też nie było prostą sprawą ale sie odnalezli w zmiejszonym składzie
Krzyzak - 16-08-2008, 12:07
na pogode nad jeziorkiem nie ma co narzekac - wazne, ze nie lalo i grill sie udal
za to nie bylo tam tlumow!!!
a potem - coz, jechalismy godzine w korkach, zeby od razu wrocic, bo:
"jak ja nienawidze tego miejskiego zgielku i korkow"
nastepnym razem zaknajpujemy sie gdzies przy obwodnicy - przynajmniej ci z zachodniej strony nie beda stac w korkach
Anonymous - 16-08-2008, 17:22
robił ktoś jakieś fotki
MKarpiu - 16-08-2008, 21:42
Jeśli mnie pamięć nie myli to były dwa aparaty należące do akbi i chudyone.
Anonymous - 17-08-2008, 15:23
Niewiele ale zawsze coś
akbi - 18-08-2008, 11:21
No więc .... na Spocie jeziorkowym w piątek było 14 autek: Lothar, MichuGdy, Djremix,
Deltazetakappa, MKarpiu z połowicą, Krzyzak z Basią, Czerwien, Irekmiecz z synkiem, Chudyone, An-et, Akbi z Aśką i juniorem, Sara, Leloj, Metzger, oraz hyundaiem H.T.G
Obrady po przyjeździe na "parking"
Przygotowania do grillowania
Krzyzak delektujący się ogórkiem
i pozostałe fotki z biesiady
Dzięki za miłe spotkanko ... pomimo kropel deszczu i do zobaczenia za miesiąc.
Ps' przepraszam wszystkich niezadowolonych z pomysłu Koliby
metzger - 18-08-2008, 14:35
akbi, nie zapomniałeś o kimś?
|
|
|