Colt - Ogólne - COLT TUNER MADAFAKA
Anonymous - 17-11-2008, 18:31
Jest to totalna MADAFAKA,ale + za uzycie znaczków Mitsubishi,japońskich krzaczków.Przynajmniej widac że "kocha" markę nam tak bliską,a wiadomo ze miłość bywa ślepa
karolgt - 17-11-2008, 18:45
i jakby nie patrzec, sporo pracy w niego wsadzil
niestety troche przesadzil z modyfikacjami
Jogurt - 17-11-2008, 19:17
Panowie to może być jakaś specjalna wersja. zwróćcie uwagę że jest z 97roku, ma 120KM i 6,5s do 100km/h. po co komu gti jak to pali połowe a jeszcze gieteja objeżdża rewelacja
karolgt - 17-11-2008, 20:04
każda nalepka to 1 KM, wiec 120 to i tak zaniżona wartość
Anonymous - 17-11-2008, 20:05
ja myślę, że jest to jakaś limitowana wersja, ostał się tylko jeden egzemplarz na całym świecie więc tylko pozazdrościć obecnemu i przyszłemu właścicielowi, a to przyśpieszenie hmm może ten cudny zderzak wielki spojler i cudne progi mu dały lepszą aerodynamikę, a no i zapomniałbym o tej masce z wlotami powietrza
karolgt - 17-11-2008, 20:09
powinny serwisy typu otomoto.pl wprowadzic cos w rodzaju "komentarzy" albo odpowiedzi itp, na ebay takie cos jest i sie sprawdza.
jakby zaczeli jechać po tych tjuningowcach to by im w koncu bylo wstyd je nawet wystawiać
Anonymous - 17-11-2008, 20:15
jest to jakiś pomysł, może zmieniłoby to coś w mentalności tych co lubią przesadzić
rosomak1983 - 17-11-2008, 20:37
yarvandall napisał/a: | jest to jakiś pomysł, może zmieniłoby to coś w mentalności tych co lubią przesadzić |
A niech sobie przesadzaja ja wcale nie chce ich zmieniac...,
Mogli by tylko nie pisac takich bzdur...
''Witam!!!
Do sprzedania Mitsubishi Colt z silnikiem 1,6 16V o mocy 120KM. Samochód ma bardzo dobre przyspieszenie ok 6,5s do 100km/h poprostu plynie po drodze, bardzo oszczedny silnik (pali 5,5-7l)''
totalna bzdura...
Anonymous - 17-11-2008, 20:41
Niektórzy piszą,ze maja do sprzedania CA0 1.3 16V a na zdjeciach wyraznie widać,że jest to 1.6,chociazby po pokrywie zaworów.Albo co mnie bardzo razi to,że Proton to wersja Colta lub Lancera na USA.
Anonymous - 17-11-2008, 21:00
ja osobiście nie mam nic do takich ludzi, każdy "poprawia producenta" według własnych upodobań i gustu, nawet czasem fajnie popatrzeć na coś takiego, żeby zobaczyć czego warto w swoim samochodzie nie robić, ale mnie osobiście jak patrze na samochody które są tuningowane bez jakiegoś sensownego pomysłu po prostu odpycha.
londolut - 17-11-2008, 22:14
Boli mnie to bo do Colta nie pasuje tjuning, tuning i inne na T. Colta można stylizować typu ori dokładki, jakieś szybki ciemne, alu, może gleba ale wieszać na nim kupę plastiku?! Pomyłka z Golfem
Krzyzak - 17-11-2008, 22:27
londolut napisał/a: | Boli mnie to bo do Colta nie pasuje tjuning, tuning i inne na T. |
he he - a Turbo?
no i nie nazywajcie go pokraka - ja pokraka mowie na ostatniego suzuki swifta
wiekszosc nowych aut ma u mnie nazwy:
renault megane - hemoroid edyszyn
nissan micra - prychol
nissan primera - swiniak
suzuki swift - pokraka
honda civic - garbaty kret (poprzednia wersja - wanna)
citroen c5 - grubas
peugeoty - ryjowki albo zygi
itd.... itp...
londolut - 17-11-2008, 22:30
Krzyzak napisał/a: | he he - a Turbo? | To jest wyjątek od reguły Darku
Hugo - 17-11-2008, 22:46
Krzyzak napisał/a: | pokraka mowie na ostatniego suzuki swifta | No nie. Przecież jest piękny. Krzyzak napisał/a: | renault megane - hemoroid edyszyn
nissan micra - prychol
nissan primera - swiniak
suzuki swift - pokraka
honda civic - garbaty kret (poprzednia wersja - wanna)
citroen c5 - grubas
peugeoty - ryjowki albo zygi | Ty jesteś naprawdę spoko gość.
Anonymous - 18-11-2008, 17:38
generalnie myslę, ze o tym czerwonym to własnie mozna powiedzieć Mitasubiszi )
oto wskazówka
|
|
|