Nasze Miśki - VR4 by roch_27
Rafal_Szczecin - 18-01-2010, 21:12
Piotrze, to jak, hamujemy v'rka ?
kochajj - 18-01-2010, 21:57
Rafal_Szczecin napisał/a: | Piotrze, to jak, hamujemy v'rka ? |
klocki mu sie koncza...
roch_27 - 19-01-2010, 00:32
Rafal_Szczecin napisał/a: | Piotrze, to jak, hamujemy v'rka ? | hamujemy -ale za jakiś czas jak będzie zrobione to i owo
kochajj napisał/a: | klocki mu sie koncza... | jeszcze trochę hamowań wytrzymają jednak faktycznie - powoli czas pomyśleć o nowych
tresorex - 17-03-2010, 21:04
dlaczego na AutoCentrum masz plakietkę "for sale" ?
Wszyc - 17-03-2010, 22:29
zapomniał zdjąć pewnie
roch_27 - 19-03-2010, 18:36
Cytat: | dlaczego na AutoCentrum masz plakietkę "for sale" ? | Cytat: | zapomniał zdjąć pewnie | po części racja - jednak chodzi mi po głowie coś innego - i nie jest to Mitsu - tylko 6* 3.0 H6 Spec.B - tak sobie głośno myślę
Wszyc - 19-03-2010, 18:53
roch_27 napisał/a: | po części racja - jednak chodzi mi po głowie coś innego - i nie jest to Mitsu - tylko 6* 3.0 H6 Spec.B - tak sobie głośno myślę |
Hmm... to mnie trochę zaskoczyłeś bo zastanawiam się co w nim lepszego od Legnum no ale każdy ma swoje zdanie
roch_27 - 19-03-2010, 19:05
Wszyc napisał/a: |
Hmm... to mnie trochę zaskoczyłeś bo zastanawiam się co w nim lepszego od Legnum | czy lepszego, czy gorszego to nie ma dla mnie znaczenia. Nie lubię się przyzwyczajać do aut chyba już pora czymś innym polatać Oczywiście nie ma parcia na stolec Jak napisałem wcześniej Cytat: | tak sobie głośno myślę |
Poza tym jeszcze go nigdzie nie wystawiałem na sprzedaż
Drugą sprawa jest taka, że niestety Legnum już nie jest czymś mało spotykanym w PL - coraz więcej zaczyna się pojawiać (i pewnie będzie coraz więcej) na PL drogach
robertdg - 19-03-2010, 19:31
roch_27 napisał/a: | i nie jest to Mitsu - tylko 6* 3.0 H6 Spec.B | rarytasik podoba mi się ten bajer z drzwiami bezramkowymi
roch_27 - 19-03-2010, 19:35
robertdg napisał/a: | rarytasik podoba mi się ten bajer z drzwiami bezramkowymi | hehe widzę, że wiesz o co chodzi poza tym też ma 4 łapy - co prawda ma mniej źrebaków pod maską ale ten dźwięk boxera robi swoje
robertdg - 19-03-2010, 19:49
Miałem okazje tylko zobaczyć z zewnatrz i w środku oraz posłuchać brum brum podobają mi sie zegary, oraz taki duży panel nawigacji deska rozdzielcza jest fajnie "płynnie" skomponowana, przód mi troche zalatuje nowym leksusem IS, no i rozbrajaja mnie te duże uchwyty w tapicerkach do zamykania drzwi (raczki), ale to nie zmienia faktu że bardzo mi się podoba ten samochodzik, no i masz racje dźwięk silnika Boxer jest symfonią dla ucha, nie potrzeba radia w aucie.
jkrzysztof80 - 19-03-2010, 20:48
Ja jak szukałem sportowego kombi to też miałem te dwa na uwadze ale padło na Legnum i tak już zostało, wydaje mi się że już dosyć najeździłem się Imprezką
pawliku - 19-03-2010, 21:23
własnie rochu ty ten TV masz po Angielsku czy po Polsku?
macia - 19-03-2010, 23:13
Rochu, te outbacki znacznie częściej widywane na drodze niż legnumy. Ale doskonale rozumiem chęć zmiany - sam za długo jednym się nie nacieszę, bo już ciśnie na coś innego
Poza tym ale bez obrazy - legnum trochę zaczyna już oldskulem zajeżdżać, choć to piękne auto. Jeśli chcemy coś bardziej nowoczesnego (chodzi mi głównie o design i nowszy rocznik) to niestety ale galant/legnum odpada A subarynka moim zdaniem to świetny wybór. Sam się męczę z tym tematem
roch_27 - 19-03-2010, 23:27
macia napisał/a: | Rochu, te outbacki znacznie częściej widywane na drodze niż legnumy | ale ja nie myślę o outbacku Tylko i wyłącznie Legacy i to sedan macia napisał/a: | legnum trochę zaczyna już oldskulem zajeżdżać, choć to piękne auto.Jeśli chcemy coś bardziej nowoczesnego (chodzi mi głównie o design i nowszy rocznik) to niestety ale galant/legnum odpada | design vr4 wcale nie jest gorszy - autko pięknie się prezentuje - jednak jak to się mówi w miarę jedzenia apetyt rośnie Chciałoby się mieć trochę nowinek w aucie Rocznik dla mnie aż tak nie ma znaczenia - jakbym tak patrzył to bym kupił drugie nowe auto
|
|
|