To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - VR4 by roch_27

Rafal_Szczecin - 18-01-2010, 21:12

Piotrze, to jak, hamujemy v'rka ? :D
kochajj - 18-01-2010, 21:57

Rafal_Szczecin napisał/a:

klocki mu sie koncza... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

roch_27 - 19-01-2010, 00:32

Rafal_Szczecin napisał/a:
hamujemy -ale za jakiś czas jak będzie zrobione to i owo :lol: ;)
kochajj napisał/a:
klocki mu sie koncza... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jeszcze trochę hamowań wytrzymają :D jednak faktycznie - powoli czas pomyśleć o nowych ;)
tresorex - 17-03-2010, 21:04

dlaczego na AutoCentrum masz plakietkę "for sale" ? ;)
Wszyc - 17-03-2010, 22:29

zapomniał zdjąć pewnie :wink:
roch_27 - 19-03-2010, 18:36

Cytat:
dlaczego na AutoCentrum masz plakietkę "for sale" ? ;)
Cytat:
zapomniał zdjąć pewnie :wink:
po części racja - jednak chodzi mi po głowie coś innego - i nie jest to Mitsu :P - tylko 6* 3.0 H6 Spec.B - tak sobie głośno myślę :wink:
Wszyc - 19-03-2010, 18:53

roch_27 napisał/a:
po części racja - jednak chodzi mi po głowie coś innego - i nie jest to Mitsu :P - tylko 6* 3.0 H6 Spec.B - tak sobie głośno myślę :wink:

Hmm... to mnie trochę zaskoczyłeś :roll: bo zastanawiam się co w nim lepszego od Legnum :roll: no ale każdy ma swoje zdanie :D

roch_27 - 19-03-2010, 19:05

Wszyc napisał/a:

Hmm... to mnie trochę zaskoczyłeś :roll: bo zastanawiam się co w nim lepszego od Legnum :roll:
czy lepszego, czy gorszego to nie ma dla mnie znaczenia. Nie lubię się przyzwyczajać do aut ;) chyba już pora czymś innym polatać :wink: Oczywiście nie ma parcia na stolec :D Jak napisałem wcześniej
Cytat:
tak sobie głośno myślę :wink:

Poza tym jeszcze go nigdzie nie wystawiałem na sprzedaż ;)

Drugą sprawa jest taka, że niestety Legnum już nie jest czymś mało spotykanym w PL - coraz więcej zaczyna się pojawiać (i pewnie będzie coraz więcej) na PL drogach :wink:

robertdg - 19-03-2010, 19:31

roch_27 napisał/a:
i nie jest to Mitsu :P - tylko 6* 3.0 H6 Spec.B
rarytasik :-) podoba mi się ten bajer z drzwiami bezramkowymi
roch_27 - 19-03-2010, 19:35

robertdg napisał/a:
rarytasik :-) podoba mi się ten bajer z drzwiami bezramkowymi
hehe widzę, że wiesz o co chodzi :D poza tym też ma 4 łapy :wink: - co prawda ma mniej źrebaków pod maską ale ten dźwięk boxera robi swoje :wink:
robertdg - 19-03-2010, 19:49

Miałem okazje tylko zobaczyć z zewnatrz i w środku oraz posłuchać brum brum :mrgreen: podobają mi sie zegary, oraz taki duży panel nawigacji :-) deska rozdzielcza jest fajnie "płynnie" skomponowana, przód mi troche zalatuje nowym leksusem IS, no i rozbrajaja mnie te duże uchwyty w tapicerkach do zamykania drzwi (raczki), ale to nie zmienia faktu że bardzo mi się podoba ten samochodzik, no i masz racje dźwięk silnika Boxer jest symfonią dla ucha, nie potrzeba radia w aucie.
jkrzysztof80 - 19-03-2010, 20:48

Ja jak szukałem sportowego kombi to też miałem te dwa na uwadze ale padło na Legnum i tak już zostało, wydaje mi się że już dosyć najeździłem się Imprezką :biggrin:
pawliku - 19-03-2010, 21:23

własnie rochu ty ten TV masz po Angielsku czy po Polsku?
macia - 19-03-2010, 23:13

Rochu, te outbacki znacznie częściej widywane na drodze niż legnumy. Ale doskonale rozumiem chęć zmiany - sam za długo jednym się nie nacieszę, bo już ciśnie na coś innego :)
Poza tym ale bez obrazy - legnum trochę zaczyna już oldskulem zajeżdżać, choć to piękne auto. Jeśli chcemy coś bardziej nowoczesnego (chodzi mi głównie o design i nowszy rocznik) to niestety ale galant/legnum odpada :doubt: A subarynka moim zdaniem to świetny wybór. Sam się męczę z tym tematem :wink:

roch_27 - 19-03-2010, 23:27

macia napisał/a:
Rochu, te outbacki znacznie częściej widywane na drodze niż legnumy
ale ja nie myślę o outbacku :P :wink: Tylko i wyłącznie Legacy i to sedan
macia napisał/a:
legnum trochę zaczyna już oldskulem zajeżdżać, choć to piękne auto.Jeśli chcemy coś bardziej nowoczesnego (chodzi mi głównie o design i nowszy rocznik) to niestety ale galant/legnum odpada :doubt:
design vr4 wcale nie jest gorszy - autko pięknie się prezentuje - jednak jak to się mówi w miarę jedzenia apetyt rośnie ;) Chciałoby się mieć trochę nowinek w aucie :wink: Rocznik dla mnie aż tak nie ma znaczenia - jakbym tak patrzył to bym kupił drugie nowe auto ;)