Galant VR4 E88A 92-96 - [E88A 2.5 4WD] E88A 4WD 4WS 2,5 V6 24V
mc - 07-01-2010, 23:10
Silnik 6G73.
A podgrzewane lusterka wbrew pozorom przydatna rzecz.
gres - 08-01-2010, 08:46
no to zdania podzielone bo ja nie używam prawie wcale a jeśli już to głównie jako efekt uboczny podgrzewania tylniej szyby Zaparowane nei są praktycznie nigdy bo są na zewnątrz Jedynie przymrozek ale na to wystarcz psiknąć rozmrażaczem przed jazdą
Wczoraj to rozkminiałem , kupije samo lusterko, mate grzewczą powinno się dać odkleić od starego ( właśnie sie moczy w benzynie ) a jak nie to całe 6 zł taka mata
mitsu_pl - 09-01-2010, 00:29
a teraz z innej beczki...
MadMax sprzedał swoje E88A z oczywistych powodów (L200), natomiast odkąd się go pozbył jest już w bodajże 5 rękach... Biedactwo nie ma szczęścia ten galuś (chciałem go braciakowi wcisnąć, ale koniecznie chce automat) MadMax napisz co tam nabroiłeś... ?
rosomak1983 - 09-01-2010, 10:44
mitsu_pl, cos Ci sie pokreciło Madmax sprzedał mi a ja pusciłem dalej. Skad wziales 5 rak??? Stan auta nie byl idealny pare rzeczy do zrobienia ale dodatki rekompensowaly to moim zdaniem.
mitsu_pl - 10-01-2010, 13:12
hmmm, a to dziwne, bo ktoś wczesniej pisał do mnie na forum, że jego znajomy kupił tego własnie gala, wypytywał mnie o różne dziwne żeczy, później stwierdził, że wspomaganie ciężko chodzi, coś tam jeszcze i nagle zamilkł. Po nie długiej chwili, samochód znów pokazał się, tylko tym razem nie na allegro a na otomoto... dlatego się pytam...
misiek-misiek - 10-01-2010, 21:57
e88a do sprzedania, świeżynka
znacie?
nareszcie się drugi hatch pojawił, szkoda tylko, że bity w kufę
ładnie to widac na czwartej fotce, że cały przód w jaśniejszym odcieniu
zderzak powinien miec już inny poliftowy i chyba znaczka nie ma, no i powyginana tablica rejestracyjna z przodu
no i ta moc 180KM
szkoda że mam kawałek do Myślenic, bo bym go obejrzał dokładniej
Wszyc - 10-01-2010, 22:02
Już dawno go widziałem na allegro któryś raz z rzędu wystawiony wygląda na taki w dobrym stanie ( bo prawie każdy na sprzedaż już miał wiekszą lub mniejszą przeszłość wypadkową ) Gdyby to tylko nie był hatchback heh
gres - 11-01-2010, 11:21
misiek misiek gdybyś bardzo chcial to moge ci oblookać
misiek-misiek - 11-01-2010, 14:57
gres, chodziło mi o to żeby go dokładnie obejrzec i wpisac tutaj że to nie jest perła co widac ze zdjęc
w sumie masz niedaleko więc możesz ty to zrobic
na razie muszę pompowac kasę w dom i 4x4 jest na dalszym planie
ale jak już się ogarnę....to
Frost - 11-01-2010, 22:09
UDAŁO SIĘ
http://www.youtube.com/watch?v=8h5DXiv2z6s
http://www.youtube.com/watch?v=KhQEZO_9Yj0
http://www.youtube.com/watch?v=YMymyffkELs
P.S uprzedzam fakty - zabawa była na zamkniętym placu giełdy samochodowej, bez jakiejkolwiek publiczności postronnej, bez przechodniów, cywilnych samochodów itd itd itd.........
robertdg - 11-01-2010, 22:51
frost83 napisał/a: | bez przechodniów | a ja tam widziałem jakiegoś gościa z sankami, i dziecko przebiegajace przed kamera na pierwszym filmiku.
rosomak1983 - 11-01-2010, 23:43
mitsu_pl, to był mój kolega poprosiłem go zeby zalożyl konto i spytał Cie o pare rzeczy.
Mialem wtedy przez dobre pare dni problemy z zalogowaniem sie...
frost83, wspaniały ten Twój białas...
mitsu_pl - 12-01-2010, 00:14
ok rosomak1983, wsio rozumiem
Katujesz troche tego swojego gala Frost teraz słychać, że ten tłumik wcale taki cichy nie jest
Co prawda to nie ten temat, ale możecie oblukać jak sobie radzi 2.0 112KM w moim E38A na trasie super sprintu "Monte Krywlany WOŚP 2010" - odcinek nocny.
Miałem tam małe zdarzenie, zaatakowała mnie półmetrowa skarpa z piasku przykryta następną półmetrową warstwą śniegu - bilans strat (na filmie słychać jak mówie, że mamy gume, ale okazał się to dzwięk szorującego nadkola o oponę) połamany kawałek zderzaka, wgięty delikatnie błotnik i rozwalony halogen
http://www.youtube.com/watch?v=744DkeSkLFw
Później dorzucę coś z E88A, bo też tam się udzielało
gres - 12-01-2010, 08:37
no i niech ktoś jeszcze powie że napedy nie są+- równo rozłożone
Widać różnicę między RWD. Takie auta kręcą powoooooli a 4x4 znacznie szybciej wszystko robią
musze też kiedyś w dzień podjechać na plac
Frost - 12-01-2010, 11:47
robertdg napisał/a: | a ja tam widziałem jakiegoś gościa z sankami | nie pisałem że byłem tam samiuteńki, kilka osób było, raz przechodzili z jednej strony na drugą, ale to się poczekało aż przeszli i wtedy ruszało w tany, pozatym część znajomych była z własnymi dziećmi
mitsu_pl napisał/a: | Katujesz troche tego swojego gala Frost | nigdy nie mówiłem że będzie miał lekko hehehe, wasze E38A też lekkiego życia nie miało na tym przejeżdzie ale filmik fajny..... powodzenia w dalszych startach
gres napisał/a: | Widać różnicę między RWD | w 4x4 najlepsze jest to że auto pomimo poślizgu łatwo daje się kontrolować i ciągnie do przodu nie ma opcji stanięcia w miejscu
[ Dodano: 12-01-2010, 12:14 ]
robertdg,
to jest strefa ekonomiczna, nie moja wina że brakuje w GW placów pustych i czasem znajdzie się zbłąkana duszyczka - rozwiałem Twoje wątpliwości ????
|
|
|