Łódzkie - Rozmówki łódzkie
Anonymous - 06-07-2009, 21:12
junior81 napisał/a: | Ja mniej więcej mam taką wizje koszulek regionu. |
Trochę za dużo jak dla mnie. Po prostu zaczynamy "wylewać dziecko z kąpielą". Projekt Amrówczyńskiego z poprawkami miśków:
tył koszulki jak u amrowczynskiego tylko zamiast napisu łódź dać region łódzki a z przodu logo mitsumaniaki i pod spodem mały nick
Jest jak dla mnie najlepszy. Skromny, wyraźny.
junior81 napisał/a: | można zrezygnować z podpisu mitsumaniaki całkowicie ale zamieścić mitsubishi motors albo mitsubishi fan czy cos podobnego . |
Kiedy tu chodzi o MITSUMANIAKÓW.
junior81 napisał/a: | Oczywiście mam nadzieje że łódka będzie reprezentować region łódzki |
To tak jak ja bym się uparł na "Trzy Korony"....Herb .....dajcie spokój. Mi wystarczy napis "Region Łódzki" i określa on zarówno Mnie, Miśków czy Sharkiego a to różne kierunki......i nie Łódź......
Mam taką propozycję:
Amrówczyński. Zrób jeśli możesz na próbę 2 koszulki dla mnie. Rozmiar dopiszę jutro. Po wykonaniu zrobimy zdjęcia. Co do materiałów, to jutro dostaniesz ode mnie wszystko co niezbędne (logo Mitsumaniaki wraz z napisem). Płacę za dwie koszulki. Tylko napisz mi PW z numerem konta.
Wg projektu jw i jn.
tył koszulki jak u amrowczynskiego tylko zamiast napisu łódź dać region łódzki a z przodu logo mitsumaniaki i pod spodem mały nick
kizia-mizia - 07-07-2009, 11:49
Forest_Taft napisał/a: | tył koszulki jak u amrowczynskiego tylko zamiast napisu łódź dać region łódzki a z przodu logo mitsumaniaki i pod spodem mały nick |
no i ok....ale jak dla mnie to logo z przodu to żeby było wielkości np. kieszonki jak na koszulkach polo nieraz jest i tak z boku, a pod nim nick....i byłoby dobrze gdyby dla babek koszulka była damska czyli obcisła lub lekko luźna i najlepiej w formie polówki....a nie t-szertu. taka jak ta zlotowa zielona co się kolor nie wszystkim podoba....co wy na to dziewczyny?
ja osobiście nie lubię koszulek ...i dać kasę za coś co wyląduje w szafie a nie będę w tym chodzić mija się z celem...
Anonymous - 07-07-2009, 12:50
kizia-mizia napisał/a: | obcisła |
Jestem za.....im bardziej tym lepiej -(tylko że ja nie dziewczyna a się wypowiadam he he he)
Forest_Taft napisał/a: | Co do materiałów, to jutro dostaniesz ode mnie wszystko co niezbędne (logo Mitsumaniaki wraz z napisem). |
Zapożyczone z forum.
Forest_Taft napisał/a: | Rozmiar dopiszę jutro. |
Jako że ja jestem niewielki to i rozmiar męski-M
A że i Forestowa niewielka to damskie-S
junior81 - 07-07-2009, 18:22
Mnie odpowiada tylko dajcie sobie spokój z takim dużym Nickiem na plecach bo wygląda to jak koszulka piłkarska.
Najbardziej jeśli chodzi napis region łódzki i nick to jestem za Kizia_mizia
amrowczynski - 07-07-2009, 19:55
kizia-mizia wszystko by było ok ale nie mam takiej opcji by były polo
zamiast t-szertu niestety to nie ja wybieram koszulki na których będzie nadruk my jako projektanci (mam na myśli nas wszystkich) robimy tylko projekt tego co ma się znajdować na samej koszulce
kizia-mizia bardzo chętnie ale przykro mi nie da rady
pozatym ty byś chciała polo ktoś inny t-szert a mają być takie same
zresztą to nie ja ustalam a my wszyscy ja tylko mam kontakt do człowieka ktory to wykona
pozdrawiam
Anonymous - 07-07-2009, 19:56
Amrówczyński, zgodnie z naszą rozmową:
Na tyle koszulki, tylko nie mogę powiększyć tak aby nie traciło na jakości.....
Jak są w stanie to powiększyć, to tak aby było duże ....
Na przodzie, tylko na rozmiarze S napis Magdalena (oczywiście damskiej tej obcisłej) a na M napis Forest_Taft (na obrazie masz oby dwa):
Co do kolorów koszulek, to ja jako egzemplarz próbny nie będę kombinował i poproszę zwykły BIAŁY. Jako pokazówka będzie najlepszy....
piotruswie - 08-07-2009, 13:03
jeśli moge się wypowiedzieć
to jestem przeciwnikiem ogromnych napisów
logo mitsumaniaków też nie za wielkie
co innego jakieś zdięcie
proponuje logo i nick z przodu na piersi ale nie większy niż 10cm
i zdięcie nowego lancera na plecach (choć to według uznania klubowiczów)
Anonymous - 08-07-2009, 13:46
piotruswie napisał/a: | jeśli moge się wypowiedzieć |
Jasne że możesz....po to jest ten temat....
piotruswie napisał/a: | to jestem przeciwnikiem ogromnych napisów
logo mitsumaniaków też nie za wielkie
co innego jakieś zdięcie
proponuje logo i nick z przodu na piersi ale nie większy niż 10cm
i zdięcie nowego lancera na plecach (choć to według uznania klubowiczów) |
Podjąłem taką a nie inną decyzję, ponieważ trzeba sprawdzić te teorie, które już mamy.
Wyjdą na razie 2 egzemplarze (mój i mojej żonki) jako próbne. Cóż. 43zł/szt za próbę trzeba wydać. Jeżeli nie ja to kto? A zlot się nam zbliża nieubłaganie.
11 będą do obejrzenia te 2 koszulki na spocie. Zobaczymy jak wyjdą i będziemy dodawać korekty.
misiek-misiek - 08-07-2009, 15:35
no już się coś klaruje wreszcie, coś ruszyło
co do fotki nowego lancera to bym sobie odpuścił bo takie koszulki są na allegro i każdy sobie może kupić- no chyba, że zrobić zestaw wszystkich produkowanych miśków na jednej koszulce, ale to by musiała być ogromniasta koszula
P.S. nie każdy gustuje w nowych lancerach przynajmniej jak dla mnie za bardzo plastikowy w środku, zrobiony jakoś tak po koreańsku ale cena czyni cuda
Co do spotu jedenastego to trochę mi się tu kręci z rodzinnymi wyjazdami i w ogóle ale postaram się wpaść bo w niedzielę chciałbym jechać w jedno miejsce, ale to jest nieważne (bla bla bla)
najważniejsze jest to, że BRAKŁO ZIELONYCH KOSZULEK i są do wyboru ŻÓŁTE I NIEBIESKIE
więc kto zamówił niech odpisze wiadomość do londoluta
caliber2001 - 09-07-2009, 17:39
A ja tak skoro ogólny to chciałbym tylko zapytać czy ciężko upolować CA0 z dwiema poduchami? po przekopaniu całego allegro tylko 1 sztuka, ale za 7500zł http://moto.allegro.pl/it...13km_1995r.html . Wie ktoś jak to jest ?
amrowczynski - 09-07-2009, 23:47
wiesz co jak dla mnie to za bardzo ma wypicowany silnik a to nic dobrego
to albo jakiś maniak na pokaz robił albo był myty i picowany bo ma przecieki ale to jest moje zdanie
piotruswie - 10-07-2009, 08:31
ja tam jestem za myciem silnika swój myje regularnie a wycieków nie ma
umyty silnik wygląda dużo lepiej bez obawy można wszystkiego dotknąć nie narażając się na upapranie rąk i przyjemnie na niego popatrzeć
nigdy nie miałem kłopotów z elektroniką po myciu to znak że jest w dobrej kondycji
a jak przyjdzie do sprzedaży choć narazie to bardzo odległy termin to wali mnie to czy ktoś będzie podejżewał że zacieram ślady wycieków
misiek-misiek - 10-07-2009, 09:39
piotruswie napisał/a: | a jak przyjdzie do sprzedaży choć narazie to bardzo odległy termin to wali mnie to czy ktoś będzie podejżewał że zacieram ślady wycieków |
żebyś się nie przewiózł na tym myciu
kupowałem już nie jedno auto i wszystkie z mytymi silnikami były nie halo
jak dla siebie ok, ale na sprzedaż
jacek11 - 10-07-2009, 16:45
piotruswie napisał/a: | swój myje regularnie |
Ja w swoim aucie silnika nie myłem nigdy,bo nie ma potrzeby
Czasem zetrę kurz z kolektorów
Anonymous - 10-07-2009, 16:49
jacek11 napisał/a: | Ja w swoim aucie silnika nie myłem nigdy,bo nie ma potrzeby
Czasem zetrę kurz z kolektorów |
Dokładnie. Ja mam tak samo.....
|
|
|