Łódzkie - Cykliczne Spotkania Grupy Łódzkiej
Nahh - 08-08-2012, 01:16
SHARK1979 napisał/a: | Nahh napisał/a: | także 15.08.2012 na największą tego typu imprezę w regionie.
|
Środek tygodnia i wczesna godzina -malinowy pomysł |
15.08.2012 - Święto Wolne od pracy, więc nie wiem w czym problem
pamar napisał/a: | Nahh, czy ty przypadkiem lub nie, swoją Hanką nie jeździsz po Andrespolu? |
Zdarzało mi się bywać tam kilka razy w ciągu ostatnich dwóch miechów, ale tak to głównie po Łodzi
vendetta - 08-08-2012, 12:11
pamar napisał/a: | "matką polką" |
sveno napisał/a: | tzn Łódź? |
Matka Polka to szpital na wjeździe od strony Rzgowa.
SHARK1979 - 09-08-2012, 01:54
Nahh,
No fakt
rolnikon - 09-08-2012, 02:40
w tą sobotę jest spot ??
sveno - 10-08-2012, 15:14
jacek11 napisał/a: | masz taki fajny obiekt | niestety wyciąg czynny tylko w weekendy i święta, ich ściana wspinaczkowa to raczej dla dzieci do lat 8-10 (bardzo mała), gokarty tylko 6.5KM i tor mało wymagający więc też szału nie było, Quadami można jeździć tylko po wyznaczonej trasie, zero przełaju i samowolki w dodatku był tylko jeden 250cc reszta dla dzieci:małe i słabe. Ogólnie obiekt nastawiony na dzieci i one pewnie się tam dobrze bawią, my wracaliśmy z smutnymi minami .
Łódź w tamtą stronę przejechaliśmy w 40min, powrotem obrałem taktykę trzymania się prawego pasa, efekt, od zielonego znaku "Łódź" na wlotówce z Rawy do zielonego znaku koniec Łodzi na wylotówce na Katowice w 16min. Masakra myślałem że w Krakowie jest źle, ale u was karawany na lewym pasie to prawdziwa zmora. Prawym nikt mnie nie blokował i sobie leciałem
vendetta - 10-08-2012, 15:37
sveno napisał/a: | Masakra myślałem że w Krakowie jest źle, ale u was karawany na lewym pasie to prawdziwa zmora. Prawym nikt mnie nie blokował i sobie leciałem |
Też lecę zawsze prawym "najwolniejszym" Nikt nim nie jeździ, bo to wstyd
pamar - 10-08-2012, 16:22
A widzisz sveno, trzeba słuchać starszych Wyraźnie mówiłem:
jam ci to napisał/a: | Oprócz korków przed "matką polką" utrudnień nie widzę, niestety atrakcji również nie |
sveno napisał/a: | na wlotówce z Rawy |
Jak z Rawy? To którędy ty jechałeś?
sveno - 10-08-2012, 17:43
pamar napisał/a: | Jak z Rawy? To którędy ty jechałeś? | No normalnie, wjeżdżałem do Łodzi DK1 potem po znakach kierowałem się na Rawę Mazowiecką. Powrót tą samą trasą.
Czy jesteście pewni, że koleś u którego byłem w Moskwie to RoveR? Jeśli tak to bardzo mi przykro że w szeregach MM mamy takich ludzi.
jacek11 - 10-08-2012, 20:29
sveno napisał/a: | niestety wyciąg czynny tylko w weekendy i święta, ich ściana wspinaczkowa to raczej dla dzieci do lat 8-10 (bardzo mała), gokarty tylko 6.5KM i tor mało wymagający więc też szału nie było, Quadami można jeździć tylko po wyznaczonej trasie, zero przełaju i samowolki w dodatku był tylko jeden 250cc reszta dla dzieci:małe i słabe. Ogólnie obiekt nastawiony na dzieci i one pewnie się tam dobrze bawią, my wracaliśmy z smutnymi minami . |
Bardzo mi przykro,że Wam się nie podobało,i że zmarnowałem Wasz czas
sveno - 10-08-2012, 20:41
jacek11, nie uważamy tego czasu jako zmarnowany, poprostu po przejrzeniu strony którą podesłałeś nakręciliśmy się na większy fun. Wogóle to dzięki serdeczne dla Ciebie, bo jako jedyny podrzuciłeś jakikolwiek pomysł na umilenie nam podróży, a temat zapodałem w dwóch regionach Nie Twoja wina przecież, że wyciąg nie pracuje w tygodniu. Pozdrawiam
SHARK1979 - 14-08-2012, 21:11
Nahh napisał/a: | 15.08.2012 na największą tego typu imprezę w regionie. |
Czy ktoś z Maniaków leci na ten moto piknik
Anonymous - 02-09-2012, 20:46
KOCHANI
Piszę tego posta z ogromną radością. Dzięki wam i waszemu wsparciu udało nam się zdobyć puchar.
Nie byle jaki puchar. Należy on się wam wszystkim. To jest puchar za najliczniejszy spot.
Wstawiam zdjęcie, jednak na najbliższym spocie, i na kolejnych każdy będzie mógł go zobaczyć osobiście.
Kochani, zachęcony dzisiejszym wydarzeniem, zapraszam na spoty. Mam nadzieję że rekord wszech czasów również pobijemy.
DZIĘKUJĘ WAM ZA WSPARCIE, TO JEST WASZA NAGRODA!!!!
b2vos - 02-09-2012, 22:13
Bo region łódzki to siła ! Dziękuję za spotkanie i że Was poznałem, cieszę się i jest to dla mnie zaszczyt być wśród tak fajnych ludzi. Jesteście super otwarci, przyjemnie się rozmawia na każdy temat (nawet o strzyżeniu;), każdy z Was ma coś z wariata oczywiście w kolorowym znaczeniu (np FOREST który sprawia wrażenie bycia w stanie wskazującym na spożycie a to urodzony wariaciunio), o SHARKU, grabsonie, snieżnym wielkoludzie, przyczajonym tomczynie ukrytym (pewnie) krejzolu nie wspomnę. Taka dziecięca fajność mnie napełnia jak Was wspominam. Super dziękuję za przynależność i możliwość bycia wśród Was. Ale pojechałem...
SHARK1979 - 03-09-2012, 11:21
b2vos, nam również miło było i dawaj po wlepy na auto
elektryk - 03-09-2012, 14:39
Czy puchar jest przechodni? Bo jak będzie potrzeba obrony przed wrogim przejęciem to może i ja przyjadę?
|
|
|