Kleju - 05-09-2010, 16:58 Udało się odpalić Odpalił za drugim razem, co jest dobrym wynikiem gdyż musiał zaciągnąć paliwo
Myślałem, że będzie głośniejszy na tym kolektorze 4w1, ale jest spoko. Dopiero powyżej 5tyś obr jak się włączą zmienne fazy ryk jest niemiłosierny
Więc auto już pokonuję metry o swoich siłach
Założyłem jeszcze z tylu stabilizator
Wsunąłem zderzak w podłużnice
W komorze już wszystko składam na cacy
Żeby nie było, że wszystko jest takie cacy, to przełącznik zespolony jest inny niż w wersji europejskiej... Kostka z instalacji cyborga pasuję, ale są inne kolory kabli... I jak podłącze tak jak ma być to nie mogę włączyć świateł. Jak włacze długie to się włącza buczek od świateł itd. 5 bezpieczników spaliłem, 2 godziny w plecy i jeszcze nie doszedłem co z tym zrobić... Do tematu jeszcze wrócę
Problem nr 2 to centralny zamek. Jak zamknę drzwi ryglem to zaczyna się szopka i zamek otwiera i się zamyka non stop. Dopiero odpięcie klemy wyłącza prąd... Tak sądze że gdzieś masy nie przykręciłem jeszcze. Do sprawdzenia Wszyc - 05-09-2010, 17:32 Godnie to wygląda j-rules - 05-09-2010, 18:55 cos pieknegolondolut - 05-09-2010, 19:26
Brudna śrubka... Wszyc - 05-09-2010, 19:35
londolut napisał/a:
Brudna śrubka...
oj coś Klejowi zaczyna brakować cierpliwości karygodne Koyocik - 05-09-2010, 19:39 No tak. Dokuczajcie mu dalej, to rozbierze znów na części, żeby śrubkę doczyścić i Premierowy Wyjazd Jedynego Cyborga (TM) opóźni się o kolejne 2 lata.rosomak1983 - 05-09-2010, 19:39 Kleju, wyglada to lepiej niz sie spodziewałem
Ta przezroczysta obudowa to był strzał w dyche stary alfer - 05-09-2010, 19:49
londolut napisał/a:
Brudna śrubka...
Silnik i osprzęt robią OGROMNE wrażenie
Po za tym niezły masz kaszelek Kleju - 05-09-2010, 19:53
londolut napisał/a:
Brudna śrubka...
hehe, ona nie jest brudna tylko fabrycznie zakonserwowana
Jak będę zawias zmieniał, to się przyglądnę dokładniej elementom zawieszenia
Koyocik napisał/a:
No tak. Dokuczajcie mu dalej, to rozbierze znów na części, żeby śrubkę doczyścić i Premierowy Wyjazd Jedynego Cyborga (TM) opóźni się o kolejne 2 lata.
No właśnie i tak już mineło 10 miesięcy od kiedy mam auto... A tutaj dopiero zaczyna jeździć o własnych siłach
Cytat:
oj coś Klejowi zaczyna brakować cierpliwości
Jak usiadłem za kierownicą zrobiłem parę metrów po podwórku, oj to miałem dużą ochotę żeby go wypróbować na drodze
Cytat:
Po za tym niezły masz kaszelek
To żony Ja już się wyleczyłem stary alfer - 05-09-2010, 20:05
Kleju napisał/a:
To żony Ja już się wyleczyłem
To trzeba Małżowinę leczyć, a nie po zimnych garażach ciągać Kleju - 05-09-2010, 21:23
stary alfer napisał/a:
Kleju napisał/a:
To żony Ja już się wyleczyłem
To trzeba Małżowinę leczyć, a nie po zimnych garażach ciągać
Hehe nie ma tak lekko Ktoś musiał gazu dodać
A poza tym jest bardzo zawiedziona, że nie będzie kanapy z tyłu i nie będziemy na rodzinne wypady jeździć Arturro-86 - 05-09-2010, 21:31 Kleju, iście "tęczowy" samochód :] (od spodu )
Trzeba przyznać, że robi wrażenie Spotkać takiego na mieście to dla nie jednej osoby może być spory szok xD
No to jeszcze zostaje zabawa z elektroniką i kończysz swapa Kleju - 05-09-2010, 21:50
Arturro-86 napisał/a:
Spotkać takiego na mieście to dla nie jednej osoby może być spory szok
Myśle że około 80% ludzi jak nie zobaczy znaczka mitsubishi to nie będą wiedzieć co to za marka reszta czyli 19,9% będzie myślało "ot zwykły colt" i może ten ułamek procenta po ospojlerowaniu stwierdzi że jakiś inny ten colt i pomyśli że pewnie z allegro kupił szpojlery
Póki co, naklejek żadnych nie naklejam (mitsubishi, cyborg R, Mivec itp)
Arturro-86 napisał/a:
No to jeszcze zostaje zabawa z elektroniką i kończysz swapa
Na to wygląda Wszyc - 05-09-2010, 22:02
Kleju napisał/a:
Myśle że około 80% ludzi jak nie zobaczy znaczka mitsubishi to nie będą wiedzieć co to za marka reszta czyli 19,9% będzie myślało "ot zwykły colt" i może ten ułamek procenta po ospojlerowaniu stwierdzi że jakiś inny ten colt i pomyśli że pewnie z allegro kupił szpojlery
A to nie jest zwykły Colt?
Dobra przepraszam za obrazę Kleju - 05-09-2010, 22:17 hehe zwykły glxi z silnikiem 1.6 Tak jak w papierach, tylko w rubryce moc się pomylili o jakieś 46kW za mało