To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - GŁOSOWANIE W KONKURSIE NA NAJLEPSZY KLUB ROKU !!

koszmarek - 27-01-2010, 12:14

u golfy przed bmw oO'
krzypolo - 27-01-2010, 12:15

sieegurd napisał/a:
Ten temat tak się rozrósł, że nie nadążam czytać odpowiedzi :)

"Kto Mitsu pogna? Kto? Kto? Kto? :P "

Patrząc na fora BMW-e i MAzda mamy najwięcej postów

Owczar - 27-01-2010, 12:17

Może poprośmy coltmanię o pomoc :D To byłoby na miejscu ;)
Fragu - 27-01-2010, 12:18

Owczar napisał/a:
Może poprośmy coltmanię o pomoc To byłoby na miejscu

Już dawno poszło info :wink:

Marcin-Krak - 27-01-2010, 12:20

xjacobs napisał/a:
żadnych głosów na mazdaspeed!

To ciekawe, ja jako posiadacz tej marki nie głosowałem na nich, a tu sporo osób głosuje na nich hmmm :shock:

Swoją drogą cóż za aktywność w temacie :D

Fragu - 27-01-2010, 12:20

Maile do wszystkich ASO, tam też mają kompy :!: :mrgreen:
Anonymous - 27-01-2010, 12:20

02056/KMM - Memmits, Przemysław S., Galant, Góra Kalwaria

na stronie naszego klubu jest liczba zarejestrowanych klubowiczy, a nie użytkowników forum, a wpis na początku mojego posta to ostatni klubowicz na liście z najwyższym numerem, teraz już nie powinno być wątpliwości skąd taka liczba. Zarejestrowani na forum może i jesteśmy wszyscy 13-14k ludzi, ale w klubie już tylko około 15% z tej liczby. Nie pofatygowali się z procedurą, opisaną na stronie klubu http://mitsumaniaki.com:

(Aby zostać Klubowiczem wystarczy napisać wiadomość do Akbi'ego (dane w zakładce "Kontakty") i podać nick z forum (na które trzeba się uprzednio zarejestrować), imię i nazwisko, model auta oraz miasto, z którego pochodzisz..
Po przydzieleniu numera klubowicza, otrzymasz maila z informacją o przyłączeniu do grupy Mitsumaniaki)

albo nie chcieli niczego więcej niż pomocy od użytkowników forum.

michu_872 - 27-01-2010, 12:28

atsar napisał/a:
[ Dodano: 27-01-2010, 12:20 ]
xjacobs napisał/a:
tym bardziej że dresy z golfów gonią jak dzikusy ;)

prosze Cie nie osadzaj ludzi po samochodach....

dokładnie...
sam nie dawno kupiłem BMW... i wielu ludzi z naszego forum ma VW-eje, BMW, MAZDY itd...
swoją drogą coś słabo subaru wygląda, supra team podobnie...
szkoda, że drift-forum nie ma klubu :lol:

avangarda - 27-01-2010, 12:29

atsar napisał/a:
oszustów raczej nie wybiorą co nie?
no możliwe, ale i tak mi się to nie podoba, bo nie o to w tym chodzi, ale to świadczy o nich tylko
atsar - 27-01-2010, 12:29

atsar napisał/a:
oj spokojnie, pół żartem, pół serio :)

:wink:

j-rules - 27-01-2010, 12:33

ok trza sie wziac do roboty, bo robi sie ciasno na 1 msc
sieegurd - 27-01-2010, 12:36

avangarda napisał/a:
atsar napisał/a:
oszustów raczej nie wybiorą co nie?
no możliwe, ale i tak mi się to nie podoba, bo nie o to w tym chodzi, ale to świadczy o nich tylko

Znając życie, to i tak będzie głosowanie botami:/ Miejmy nadzieję, że jakoś się uda zebrać do kupska i wygrać :D

oblak - 27-01-2010, 12:36

ruszamy powolutku też temat na mitsubishi eclipse klub polska zobaczymy co powiedzą admini :D
Anonymous - 27-01-2010, 12:39

atsar napisał/a:
a co za tym idzie oszustów raczej nie wybiorą co nie?

tylko że w każdym forum, każdego klubu pewnie są użytkownicy którzy piszą w jaki sposób oddali kilka głosów, i zachęcają innych do tego samego. a żeby to przeczytać i osądzić wystarczy przejrzeć forum. Fajnie będzie wygrać, jeśli inni oszukują to i ja przymknę oko na takie praktyki, ale nie jestem temu przychylny. Niestety ale organizatorzy raczej nie są w stanie całkowicie ukrócić tego procederu i wygrają ci, którzy "mają więcej fanów" - czytaj, bardziej kantują z multi głosami i nie dadzą się złapać. Jest za to dla mnie kompletnym nieporozumieniem ze strony niektórych osób chwalenie się publicznie w jaki obeszli zabezpieczenia i zachęcania innych do tego samego, zarówno u nas jak i na innych forach klubowych. Mają nas widzieć jako kanciarzy? nie chcę. Zawsze uważałem że jestem w dojrzałym klubie miłośników marki a nie testerów ogumienia na parkingach marketu i piratów drogowych, a co za tym idzie również przyzwoitych użytkowników forum, godnych zaufania i budzących zaufanie a nie niechęć jak niektórzy przedstawiciele innych stereotypizowanych klubów samochodowych. Szkoda żeby wytknięcie nam takie incydentu nadszarpnęło dobrą opinię o naszym klubie.

Misiek :) - 27-01-2010, 12:40

jak ktoś wypełniał dane naszego klubu to nie do końca wszystko podał.
Oprócz zlotu ogólnopolskiego mamy zloty regionalne (np warszawa co miesiąc)
Oprócz tego nie dodaliśmy fotki a któryś klub jak zerkałem miał fotki