MitsuManiaki.com - PKN ORLEN ... Współpraca z Mitsumaniakami
Tomek - 06-07-2012, 10:00
sveno napisał/a: | nie wiem jak u was, ale w Krakowie to tylko Lukoil ma taniej, no może i ARGE ale tam boję się tankować. |
potwierdzam
jeszcze Statoil 123 ma taniej, nawet taniej niż Lukoil
no i prywatne stacje mają tanio
a na Arge to nie tankuj, ja się z tego wyleczyłem
a co do Orlenu, to wczoraj miła niespodzianka mnie zastała na Orlenie - zniżka 1 grosz więcej, czyli mamy 6 gr, do tego obniżyli ceny o 6 gr, czyli dla mnie obniżka 7 groszy (względem tego co tankowałem wcześniej przy 5 gr. zniżki)
i jeszcze wyjeżdżając ze stacji okazało się, że po 3 latach naprawili półmetrowy rów, który oddzielał stacje od ulicy, więc same pozytywy
maxblink - 12-07-2012, 21:26
Akbi powiedz mi, jak tam z moja karta (ta zamowiona 25 kwietnia, kasiorke wyslalem tego samego dnia) ? Ta co w marcu zamawialem doszla dawno a tej drugiej patrze ze nawet na liscei nie ma (a w mailu z 26 kwietani pisales ze na dniach beda~~). Czyzby przez fakt ze zamawialem jedna po drugiej w przeciagu miesiaca, cos sie zamieszalo ?
pozdr.
maxblink
Wook@sH - 22-07-2012, 17:13
Wczoraj na Bliskiej tankowałem i mamy rabat ... 0 groszy.
Czy na samym Orlenie jest tak samo?
benq - 22-07-2012, 18:31
Może ktoś ci nie wbił rabatu? Ja też wczoraj tankowałem tyle że na orlenie i rabat był na 100 %.
Wook@sH - 22-07-2012, 20:24
Pani przy kasie dwa razy sprawdzała. Natomiast pewnie jest tak, że mitsumaniaki nie tankują na Bliskiej, i tylko na Orlenie mamy rabat. Czy ktoś może to potwierdzić?
Yoshiko - 22-07-2012, 20:43
Wook@sH napisał/a: | Pani przy kasie dwa razy sprawdzała. Natomiast pewnie jest tak, że mitsumaniaki nie tankują na Bliskiej, i tylko na Orlenie mamy rabat. Czy ktoś może to potwierdzić? |
niech pani na stacji zrobi ci aktualizację rabatów na karcie
lexus - 22-07-2012, 22:55
jest rabat na pewno .dziś tankowałem i pani wydrukowała mi rabaty przysługujące nam i jest 6 gr na orlenie i na bliskiej 3 gr.Ale ja brałem rabat na weekend czyli 10 gr na litrze a rabatów nie można sumować więc brałem bez karty
Wook@sH - 23-07-2012, 07:12
Ok, więc będę musiał następnym razem ów Panią bardziej przycisnąć
idas - 28-07-2012, 22:18
Tankowałem na stacji Orlen na Bielanach Wrocławskich i kasjerka poinformowała mnie iż nie ma już rabatu... Powiedziała iż pewnie za mało paliwa było tankowane ostatnimi czasy:/ Możecie to potwierdzić?
Anonymous - 30-07-2012, 22:52
Pewnie Pani nie potrafiła albo nie była pewna jak zmienić rabat. U mnie było tak samo i w końcu jak już coś poklikała to i tak jej nie wyszło i kupiłem po cenie normalnej. W tym samym dniu inna Pani na tej stacji bez problemu zmieniła rabat wydrukowała i po ponownym wciśnięciu karty naliczyła 6gr na litrze mniej.
Ale jest jeszcze możliwe że stacja ta nie bierze pod uwagę naszych kart bo tak też mi się zdarzyło na jednej stacji.
Kct - 30-07-2012, 23:46
Dzis tankowane, 6gr na litrze nadal jest
i9i - 31-07-2012, 07:59
Na sporej ilości stacji są zatrudnieni nierozgarnięci, bądź co bardziej prawdopodobne niedoszkoleni pracownicy, który nie potrafią nabić rabatu, że o jego aktualizacji nie wspomnę. Jak nie wchodzi rabat to trzeba sprawdzić czy stacja jest na liście Lista stacji jeśli jest to niech kasjer bądź miła pani kasjerka woła kogoś, kto potrafi obsłużyć biznestanka i go naumie tej sztuki.
akbi - 31-07-2012, 16:25
Przepraszam wszystkich, którzy długo ostatnio czekali na swoje karty ...niestety sprawy prywatne uwaliły mi maksymalnie jakikolwiek wolny czas.
Wszystkie zaległe karty zostały wysłane 19 lipca, więc powinny być już u Was.
Odpowiedniej aktualizacji dokonałem w pierwszym poście w tym temacie.
meydey000 - 01-08-2012, 07:58
i9i napisał/a: | Na sporej ilości stacji są zatrudnieni nierozgarnięci, bądź co bardziej prawdopodobne niedoszkoleni pracownicy, który nie potrafią nabić rabatu, że o jego aktualizacji nie wspomnę. |
miałem taką samą sytuację w niedziele. gościu do mnie że karta została zablokowana. dałem sobie d. siana bo nie chciało mi się kłucić.
mmaleks - 01-08-2012, 20:21
obecnie na Orlenie i bliskiej lepiej opłaca sie tankować na rabat -10gr na litrze za PB i ON w każdy weekend do końca wakacji
|
|
|