Kujawsko - Pomorskie - Spotkania niedzielne.
Anonymous - 16-12-2007, 22:16
kurde...a ja jestem nowy i dopiero teraz dopadlem tego maila ze cos takiego bylo...ale szkoda...kolejny pewnie w nowym roku...no trudno poczekam
Anonymous - 16-12-2007, 22:18
jak dla mnie to było extra
aby w przyszłości było takich więcej
Anonymous - 16-12-2007, 22:20
moze ktos wie..kiedy ta przyszłośc nastapi..sa jakies plany?
Anonymous - 16-12-2007, 22:29
w styczniu, dokładnej daty nie potrafię jeszcze podać
proszę wszystkich posiadających jakiekolwiek zdjęcia z tego postu o przesłanie ich do mnie na bartek_nkm[małpa]wp.pl
Efa! - 16-12-2007, 23:02
suuuper było Was wszystkich znowu zobaczyć, Mordki moje KoFaNe!
Anonymous - 16-12-2007, 23:03
Super spot, a właściwie to już mały zlot made in kuj-pom
Zdjądka wrzucę na 100% jutro w południe.
Co do wysłania zdjądek bartek_nkm, to chyba lepiej będzie jak wrzucę na płytkę - bo trochę "ważą" i dodam z tych poprzednich spotów
Anonymous - 16-12-2007, 23:35
woooow !!!! to mnie wszyscy milo zaskoczyli swoją obecnością!!!! a najbardziej fakt że to jeszcze nie wszyscy dali rade przyjechać . Powaznie będzie sie trzeba zastanowic gdzie zrobic kolejny spot )) bo miejsca na autka zaczyna brakować a do tego fajnie by było miejsce z możliwością wypicia czegoś ciepłego )) więc może ta łuczniczka w nowy rok to lepszy pomysł )
yrdn - 17-12-2007, 19:28
A ja dla odmiany podziekuje na forum mojemu bardzo dobremu koledze
bartkowi_nkm za pomoc przy wymianie żarówek, a raczej ich wymiane
Najwytrwalsi doczekali sie niesamowitej historyjki o Autosanie
Czekam na zdjecia, bo moj aparat robi ładne fotki, ale lampe to ma do
Anonymous - 17-12-2007, 20:00
Zapodaję moje zdjęcia.
Niestety muszę Was zmartwić - nie są one zbyt rewelacyjne Dopiero w domu zorientowałem się, że mogłem wykorzystać inne ustawienia Ale w takich warunkach robiłem zdjęcia tym (nie moim zresztą) aparatem po raz pierwszy. Dodatkowo na potrzeby wlepienia do fotosika musiałem je lekko przerobić.
Jakby był ktoś chętny na oryginały to mogę wyslać wybrane na maila. Proszę w tym celu podać mi na PW swojego maila i link albo jakiś inny namiar na wybrane zdjądko
ZDJĘCIA ZE SPOTU
P.S.
Dołożę jeszcze zdjądka, które robił Miko
ZDJĘCIA MIKO
[ Dodano: 17-12-2007, 21:23 ]
Aha, o ile dobrze policzyłem to bylo ok.27-28 Miśków
Niezły wynik co
Anonymous - 18-12-2007, 03:54
Piękne fotki! Czekamy na kolejne
PS
Przy kolejnej okazji będzie trzeba poustawiać autka modelami, bo tu się troszeczkę pomieszały Ponadto chyba będą ostrzeżenia za "głośny" wyjazd...
Anonymous - 18-12-2007, 08:38
bartek_nkm napisał/a: | Przy kolejnej okazji będzie trzeba poustawiać autka modelami |
rzuciłem taką propozycję w małym gronie to zostałem wyśmiany, że może jeszcze kolorami (nie będę anetta mówił kto )
bartek_nkm napisał/a: | Ponadto chyba będą ostrzeżenia za "głośny" wyjazd... |
a z tym się zgodzę , wiem że przemykające BMW i fiaciki trochę namieszały ale trzymajmy styl !! przyjaznych spokojnych ludzi
Anonymous - 18-12-2007, 09:35
yrdn, zerknij na moje foty dodam jedną extra dla wytrwałych
Anonymous - 18-12-2007, 09:40
ależ ja nic takiego nie negowałam! no nie przypominam sobie:)
to baaardzo dobry pomysł jest:):) aby ustawić modelami oczywiści
oj, coś się Tobie DiPi pokręciło... kto to mówił???...
Anonymous - 18-12-2007, 09:59
Anettb napisał/a: | coś się Tobie DiPi pokręciło |
Było zimno, możliwe że moje szare komórki zawodziły ...
Anonymous - 18-12-2007, 14:25
Prawdą jest, że nieobecni głosu nie mają (zwłaszcza kiedy pisali, ze będą), ale jak patrzę na te fotki, to aż żal, że tak śliczne bryczki musiały się chować pod dachem przez co są mało widoczne, szkoda
ps. byłem wczoraj w salonie Mitsu, rozchorowałem sie jak zobaczyłem z bliska przód nowego Lancerka na razie silnik 1.5 ale w marcu 1.8 (140km) ;o))
pozdr.
|
|
|