Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. VI czyli REKULTYWACJA
Efa! - 11-06-2019, 12:28
Rzeczywiście, Wy tutaj tylko się witacie i kawę pijecie, hahaha!
A kiedyś miało tu się coś dziać.
Chcę powiedzieć, że nudą tu zawiewa.
I że mnie słońce spiekło na raka.
I że szukam innej pracy.
I że na zlocie będzie fajnie, bo musi być.
joujoujou - 11-06-2019, 15:25
Nieprawda że tylko.
W weekend grillujemy i żłopiemy piwo.
jacek11 - 11-06-2019, 15:47
Bry 33 stopnie celsjusza na zewnątrz czyli zdrowo dopala
| pamar napisał/a: | | U mnie nic, zero, ani jednego komara jeszcze nie widziałem w tym roku |
widocznie byłeś niegrzeczny, i nie dostałeś
| Efa! napisał/a: | | Chcę powiedzieć, że nudą tu zawiewa. |
Wsiobuk popsuł forum. Przedtem było więcej osób, które tutaj przychodziły. Prawda jest taka,że gdyby nie fakt,że sb nie działa, to nikt by tutaj nic nie napisał
joujoujou - 11-06-2019, 16:42
| jacek11 napisał/a: | | Wsiobuk popsuł forum. | Nie tylko to jedno. Co gorsza, o ile na każdym szanującym się forum bez trudu można znaleźć przydatne informacje, to w przypadku zbuka w zalewie bezużytecznego szajsu znalezienie pożytecznych treści graniczy z niemożliwością.
jacek11 - 11-06-2019, 16:55
| joujoujou napisał/a: | | Nie tylko to jedno. Co gorsza, o ile na każdym szanującym się forum bez trudu można znaleźć przydatne informacje, to w przypadku zbuka w zalewie bezużytecznego szajsu znalezienie pożytecznych treści graniczy z niemożliwością. |
Cieszę się,że nie muszę uczestniczyć w tego typu zbiegowiskach. Nigdy nie miałem konta na jakiejś naszej klasie, czy też właśnie wsiobuku, czy innym twiterze. Teraz jeszcze instagramy sobie pozakładali, w celu pokazania "jaki jestem wspaniały".
joujoujou - 11-06-2019, 17:23
| jacek11 napisał/a: | | Cieszę się,że nie muszę uczestniczyć w tego typu zbiegowiskach. | Witaj w klubie.
Dzień, w którym posiadanie konta na którymś z tych śmietników stanie się obowiązkowy będzie dniem, w którym odłączę się od internetu.
Efa! - 11-06-2019, 21:10
No fakt, śmietniki-śmietnikami. Ale moi rodzice i rodzina na przykład na bieżąco wiedzą, co u nas, gdy na fujzbuki zajrzą.
Bzyk_R1 - 11-06-2019, 21:48
Efa!, przepraszam że tak bezpośrednio, ale czy ta wiedza Twoich rodziców w ten sposób jest aż tak potrzebna? Pamiętam czasy jak się spotykało całą rodziną co tydzień przy stole...jeśli to nie jest możliwe przez chociażby odległość to może lepiej byłoby pogadać przez telefon. Widzę na swoim przykładzie że ludzie mało już ze sobą rozmawiają.
jacek11 - 11-06-2019, 23:26
| Efa! napisał/a: | | No fakt, śmietniki-śmietnikami. Ale moi rodzice i rodzina na przykład na bieżąco wiedzą, co u nas, gdy na fujzbuki zajrzą. |
Czyli że wszystko co się dzieje w domu pakujesz na wsiobuka czy to aby nie jest nierozsądne troszkę?
Teraz historia z życia wzięta. Siedzimy sobie w parku na Soho w Londynie,pijemy piweczko ( tak, tam nikt nikomu głowy za to nie urywa ). Na ławce obok siadają dwie dość ładne dziewczyny, każda ma mafinkę. Taką droższą,to znaczy w ładnym opakowaniu, bo w smaku nie różnią się od tych tańszych pakowanych zbiorowo Mafinka ląduje na kolanach,jeszcze w opakowaniu zostaje obfocona, i wysłana na wsiobuka Następne zdjęcie, mafinka odwinięta z papierka, też fotka zostaje uwieczniona w portalu. Potem mafinka w pysku, a następnie papierek po mafince też znalazł tam swoje miejsce O mało się nie zachłysnąłem ze śmiechu
joujoujou - 11-06-2019, 23:56
Dobry wieczór i dobra kawa. Nie obfocona.
Efa! - 12-06-2019, 08:28
Nie, nie, nie pakuję wszystkiego we wsiobuka. Ale syna z medalem za pływanie, albo jak wyglądają nasze konkursowe dynie na halloween to już tak.
Bizi78 - 12-06-2019, 10:19
Bry kawosze .
Czy może ktoś wyłączyć tę żarówę za oknem .
Efa! - 12-06-2019, 12:14
A ja tę żarówę lubię
Bizi78 - 12-06-2019, 12:39
Ja też lubię ale jak ma wolne, lub 1 zmianę .
jacek11 - 12-06-2019, 15:30
Bry słońce jest potrzebne,chociaż w takich ilościach to faktycznie jest niebezpieczne.
Ale uważam,że trzeba się z niego cieszyć, bo nie wiadomo czy za tydzień nie będzie trzeba ogrzewania włączyć
|
|
|