Sport - Inne - Typer - sezon III
Cracoviaczek - 22-11-2007, 00:33
dm17 napisał/a: | Cracoviaczek jedziemy z koksem |
No to jadziem
A swoją drogą powinno się rozstawić czołówkę ligi coby na siebie nie powpadać już w pierwszej rundzie Ale trudno trza powalczyć o awans...
akbi - 22-11-2007, 09:19
Sruba napisał/a: | pary 1/16 finału (czy 1/32, bo sam nie wiem): |
1/16
a gramy mecz i rewanż, czy tylko 1 mecz?? ... pytam, bo akurat wypadło grać mi na wyjeździe
Anonymous - 22-11-2007, 11:49
akbi napisał/a: | Sruba napisał/a: | pary 1/16 finału (czy 1/32, bo sam nie wiem): |
1/16
a gramy mecz i rewanż, czy tylko 1 mecz?? ... pytam, bo akurat wypadło grać mi na wyjeździe |
mecz i rewange tylko w 1/2 finału
Anonymous - 22-11-2007, 11:55
Cracoviaczek napisał/a: | no to jadziem
A swoją drogą powinno się rozstawić czołówkę ligi coby na siebie nie powpadać już w pierwszej rundzie Ale trudno trza powalczyć o awans... |
Wiesz co masz racje bo chyba mają plan że My dobrzy sie "wystrzelamy" miedzy sobą a tacy jak Inferno z dzikiej karty będą ślizgać sie dalej
maxwell61 - 22-11-2007, 18:29
dm17 napisał/a: | Wiesz co masz racje bo chyba mają plan że My dobrzy sie "wystrzelamy" miedzy sobą a tacy jak Inferno z dzikiej karty będą ślizgać sie dalej | majkel, warszawa zawsze się ślizga już nie wspomne jak warszawiacy wchodzą w
Anonymous - 22-11-2007, 18:39
maxwell61 napisał/a: | dm17 napisał/a: | Wiesz co masz racje bo chyba mają plan że My dobrzy sie "wystrzelamy" miedzy sobą a tacy jak Inferno z dzikiej karty będą ślizgać sie dalej | majkel, warszawa zawsze się ślizga już nie wspomne jak warszawiacy wchodzą w |
Ty, Inferno, obczajasz o czym ten bełkot..?
pfffffffffff....
inferno - 22-11-2007, 18:42
maxwell61 napisał/a: | dm17 napisał/a: | Wiesz co masz racje bo chyba mają plan że My dobrzy sie "wystrzelamy" miedzy sobą a tacy jak Inferno z dzikiej karty będą ślizgać sie dalej | majkel, warszawa zawsze się ślizga już nie wspomne jak warszawiacy wchodzą w |
A co? Czujesz?
dm17: Ty się ciesz, że nie grasz ze mną Cracoviaczek może będzie miał dla Ciebie odrobinę litości
Anonymous - 22-11-2007, 21:09
no panowie nie podoba mi sie obrazanie moich kolegow z druzyny
no prosze widze ze Detlef zmienil fure;> a nawet mi sie nei pochwalil
nie chce zapeszac ale moze tez za niedlugo zmienie barwy klubowe
wtedy to S-Team bylby tak troche jak obcokrajowcy :):)
inferno - 22-11-2007, 21:15
Hehe. Tomku, Rafał nie chciał się chwalić, bo już pewnie miał dość moich złośliwości serwowanych pod adresem nowego nabytku. Odwodziłem go od tego zakupu jak mogłem. Widocznie bał się, że pod naciskiem dwóch kolegów z drużyny skapituluje. A tak...kupił i cieszy się jak dziecko
Anonymous - 22-11-2007, 21:20
nie no ja bym mu raczej nie odradzal bo co by nie mowic honda to japonska firma czyli co za tym idzie niezawodna tak czy inaczej gratuluje nowego nabytku i zycze jak najmniej problemow oby to niezawazylo na Twoja forme Detlef
inferno - 22-11-2007, 21:33
Rafał mogę mu powiedzieć, moooogęęęęęęęęę?
Honda stoi w serwisie, gdzie wymieniano łożyska w skrzyni biegów...
Anonymous - 22-11-2007, 21:35
ano dzięki dzięki.. nie chwaliłem się bo i wiecie jak jest.. honda japońska ale sentyment do Mitsubishi został i nigdy nie minie - kto wie czy następnym autem nie będzie znowu Misiek.. fakt, że Inferno..yyy.. "namawiał mnie najmniej" na zakup Hondziawki..
a co masz Tomek na oku? Mam nadzieje, że skoro nie Misiek to przynajmniej jakiś skośnooki - i nie mam na myśli Kia-nki.. Nie popełnij tego błędu co Inferno - jakieś bolidy rodem z Rzeszy kupuje.. a pfe..
[ Dodano: 22-11-2007, 21:38 ]
a łożyska w skrzyni to jedna z nielicznych wad tych aut.. już cicho o hondzie bo rumieńce mi wyskoczą..!
z używanymi autami tak już jest - trzeba wymienić to co wyeksploatowane by móc długo jeździć w miarę małym kosztem.. no dobra, powiem to - Honda mi to gwarantuje..
Anonymous - 22-11-2007, 21:43
inferno ale z Ciebie zlosliwy czlowiek no hahaha
co mam na oku, no audi a4 2.8 4x4 1995 r. od kumpla i tak sie waham wlasnie bo ostatnio mialem okazje sie nim przejechac i szczerze powiem ze wrazenia niesamowite a akurat kumpel chce sprzedac wiec moze sie skusze
ale jak by co to dam znac od razu
Anonymous - 22-11-2007, 21:48
tomekgliwice napisał/a: |
co mam na oku, no audi a4 2.8 4x4 1995 r. od kumpla |
TOMEK!!!!!!!!!!!!! A idźźźźźźźźźźźźź..!!!
kurcze coś wymyślimy, nie wiem - podaj konto - dołożę Ci na jakiegoś japońca - musi być z tej sytuacji jakieś wyjście, no..
Anonymous - 22-11-2007, 21:49
hahahha o co chodzi ?
mi sie podoba
|
|
|