To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - Naklejki Klubowe 2 - made by Krotka

eremita - 24-09-2008, 23:17

dzieki za nalepki dzisiaj dostałem :lol: idealne :twisted:
Mixer - 25-09-2008, 11:37
Temat postu: Podziekowania
Wielkie dzięki Krotka ,naklejki dostałem i są super.
Słowa uznania za dopracowanie graficzne koperty, natrudziłaś się!!!

Pozdrawiam

docencik87 - 25-09-2008, 14:47

Wielkie dzięki Krotka za naklejki. Są pierwsza klasa.
JESTEŚ WIELKA.
Dziękujemy za trud włożony w produkcję.
Pozdrawiam!!
:* w policzek ;)

brzoza73 - 25-09-2008, 17:01

Dzięki za naklejki są extra.Koperta grafika bajera nic dodać nic ująć.Za trud w prace WIELKIE UZNANIE I WIELKIE PODZIĘKOWANIA.
drd1812 - 25-09-2008, 19:32

Mega wypas mega profesjonalizm od koperty do naklejek. Wielkie dzięki krotka. I niech ktoś napisze, że to nie mitsumaniakowa rodzina.
Anonymous - 25-09-2008, 23:10

krotka szacunek po stokroć, dziękuję
Raffil - 26-09-2008, 18:16

Szczerze powiedziawszy miałem lekki dystans co do jakości i wykonania tych naklejek... Ale jak zobaczyłem na żywo to ujrzałem kawał dobrej roboty.. Fajna koperta i super naklejki.. Takich ludzi jak Krotka to szukać tylko ze świeczką.. bo przecież mało kto poświecił by swój cenny czas, pieniądze itp. przy tego typu przedsięwzięciach..

Dziękuje i Pozdrawiam

[edit na prośbę krótkiej ;-) ]

pawlos - 26-09-2008, 20:03

dzieki Krotka

pozdrawiam

seba77 - 28-09-2008, 20:24

A ja mam pytanko czy kaska dotarła za naklejki ??
Frendzel76 - 28-09-2008, 20:40

Domie tez dotarly naklejki sa super dzieki i pozdrawiam :? :lol:
krotka - 29-09-2008, 22:18

WAŻNE

Swoją prośbę kieruję do użytkowników:
Zhan
darekk
rafał_szczecin
małkis
facek
Seba77
Nathan

Mój laptop padł w sobotę rano i w outlooku zostały Wasze maile z adresami. Próbowałam wysyłać do Was PW, ale ciągle Mitsumaniaki się wykrzaczają przy próbie potwierdzenia.
Puście proszę adresy ponownie tym razem do mnie na PW. Wpłaty dotarły i chciałabym wysłać naklejki, a wredny sprzęt stanął na przeszkodzie.
Przepraszam strasznie za opóźnienie, a jeśli chcecie kogoś mordować to dam namiary na moją siostrę, która zalała kompa colą :)

Seba, widzę, że śledzisz temat, jakbyś był tak miły i spróbował wysłać do pozostałych Mitsumaniaków PW z przekierowaniem na tą informację byłabym bardzo wdzięczna.

[ Dodano: 29-09-2008, 22:21 ]
Raffil napisał/a:
Szczerze powiedziawszy miałem lekki dystans co do jakości i wykonania tych naklejek... Ale jak zobaczyłem na żywo to ujrzałem kawał dobrej roboty.. Fajna koperta i super naklejki.. Takich ludzi jak Krotka to szukać tylko ze świeczką.. bo przecież mało kto poświecił by swój cenny czas, pieniądze itp. przy tego typu przedsięwzięciach..

Dziękuje i Pozdrawiam

[url=http://img516.images....th.jpg]Obrazek[/URL][url=http://img516.images...pix.gif]Obrazek[/URL]

Rafil, dzięki z a miłe słowa, ale błagam, usuń adresy z kopert, bo tak każdy kto wejdzie na forum (a logować się nie trzeba) ma mój i Twój adres domowy :)

[ Dodano: 29-09-2008, 22:22 ]
Raffil napisał/a:

Dziękuje i Pozdrawiam

[url=http://img516.images....th.jpg]Obrazek[/URL][url=http://img516.images...pix.gif]Obrazek[/URL]

Rafil, dzięki z a miłe słowa, ale błagam, usuń adresy z kopert, bo tak każdy kto wejdzie na forum (a logować się nie trzeba) ma mój i Twój adres domowy :)

facek - 30-09-2008, 12:04

karotka
Adres wysłałem na PW
Pozdrawiam i życzę mniej nerwowości, bez naklejek da się żyć a parę dni opóźnienia nikomu nie zaszkodzi.

krotka - 30-09-2008, 12:45

Właśnie zaadresowalam listy do Nathana, Facka i Zhana.

Na pozostałe adresy czekam. Dzisiaj udało mi się wysłać PW, więc jeśli Seba przeczytasz moją prośbę to odwołuję alarm :)

Pozdrawiam i przepraszam jeszcze raz poszkodowanych

os12 - 02-10-2008, 13:21

Wielkie dzięki KROTKA
pełen profesjonalizm zarówno jeśli chodzi o naklejki jak i kopertę
jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
Andrzej vel os12

facek - 03-10-2008, 08:30

Podziękowania dla KAROTKI za zaangażowanie i poświęcenie własnego czasu dla nas wszystkich.
Naklejki dotarły wczoraj, są extra.
Jeszcze raz dzięki i powodzenia