Sport - Inne - Wisla Krakow & Legia Warszawa
Anonymous - 08-05-2007, 21:15
Od trenera trzeba zaczac ale druzynie potrzeba przede wszystkim swiezej krwi pilkarskiej , bo trenerska krew to zmieniaja zbyt czesto
Marcin-Krak - 09-05-2007, 12:21
Jak to jest prawdą - to chyba naprawdę odwrócę się od Wisły Dolha wzmacnia Lecha Poznań!
sruba - 09-05-2007, 12:49
Marcin-Krak napisał/a: | to chyba naprawdę odwrócę się od Wisły |
panie Marcinie - prawdziwy kibic nigdy od wlasnego klubu sie nie odwraca...
chocby pałętał sie po 3 i 4 ligach...
prawdziwy kibic kocha swoj klub miloscia slepa i bezgraniczna, nie zwazajac na porazki, cieszac sie z sukcesow...
prawdziwy kibic... a nie kibic sukcesu.
zeby nawiazac do tego co rowniez nam bliskie - przesiadzie sie Pan na golfa, jak sie misio popsuje ?
Śląsk - Wisełka - Lechia Gdańsk !!!
akbi - 09-05-2007, 13:25
a to dzisiejsze doniesienia odnośnie Stawowego:
Cytat: | TNV 24 już wie. Stawowy będzie pracować w Wiśle Kraków - poinformowała stacja. Ale szkoleniowiec powtarza, to co wcześniej. - Pierwszy o mojej decyzji dowie się Ryszard Krauze. Przed tym spotkaniem nic nie będę podpisywał, choć nie ukrywam, że rozmawiam z różnymi klubami. Jak się nieoficjalnie mówi, kontrkandydatem Stawowego do objęcia posady w drużynie "Białej Gwiazdy" jest Orest Lenczyk, trener BOT GKS. Tym samym mecz gdynian z liderem zyska dodatkowy smaczek. |
hehe ... kto wygra to idzie do Krakowa
Anonymous - 09-05-2007, 16:41
hehe może sie trenerzy bedą lali obok boiska
Anonymous - 09-05-2007, 18:12
Sruba napisał/a: |
prawdziwy kibic... a nie kibic sukcesu.
|
tych niestety na pęczki w morde
Marcin-Krak - 09-05-2007, 21:51
Sruba, żeś mi pojechał
Ale już nie mam siły do tego co się dzieje w tym klubie.
Bo jak dla mnie jeśli to będzie prawda będzie to po prostu prawdziwy skandal i totalna nieudolność władz klubu
Poza tym szlag mnie trafia że niedość że Wisła goni za cieniem orła chyba , to znów sku**** sędzia okradł Wisłę ze zwycięstwa.
Fajnie to wyglądało najpierw karny, potem podbiega se liniowy - coś mu tam mówi - a ten matoł na rożny wskazuje
Niech wprowadzą może te kamery skoro sędziowie sami nie wiedzą co robić
sruba - 10-05-2007, 01:45
Marcin-Krak napisał/a: | Ale już nie mam siły do tego co się dzieje w tym klubie. |
co wy, Wiślacy mozecie wiedziec o niedoli klubowej...
my kilka lat temu jezdzilismy do Pepowa, czy innych Dziemian, ogladac jak nasi na klepiskach graja...
a i zapowiada sie, ze pomimo doskonalego ukladu do awansu, nam sie niestety nie powiedzie...
ale laze na ta moja Lechie od 20 lat z okladem, niewazne jak gra i z kim gra...
bo moje serce jest zielone, a w zylach plynie bialo-zielona krew
Anonymous - 10-05-2007, 06:25
Sruba napisał/a: | Marcin-Krak napisał/a: | Ale już nie mam siły do tego co się dzieje w tym klubie. |
co wy, Wiślacy mozecie wiedziec o niedoli klubowej...
my kilka lat temu jezdzilismy do Pepowa, czy innych Dziemian, ogladac jak nasi na klepiskach graja...
a i zapowiada sie, ze pomimo doskonalego ukladu do awansu, nam sie niestety nie powiedzie...
ale laze na ta moja Lechie od 20 lat z okladem, niewazne jak gra i z kim gra...
bo moje serce jest zielone, a w zylach plynie bialo-zielona krew |
Ano wiemy, dla przypomnienia w połowie lat 80-tych (86-88) też zaliczamy drugi front, (oczywiście nie jest to tak jak w przypadku BKS) i wyniki kopaczy balansują między I a II ligą (zaliczam w ten czas większość swoich wyjazdów) a piłkarsko wieje ch....W momecie przyjścia Cupiała wszystko się odwraca i co poniektórzy (dobrze że jest ich mało) zostają kibicami telefoniki ,tzn. wpierdalają pop-corn bądż hamburgery i podniecają się wynikami kopaczy bądż urodą ich żon a ci co "muszą" na R22 będą przychodzić bez względu na wyniki sportowe
Anonymous - 10-05-2007, 09:16
arci napisał/a: | W momecie przyjścia Cupiała wszystko się odwraca i co poniektórzy (dobrze że jest ich mało) zostają kibicami telefoniki ,tzn. wpierdalają pop-corn bądż hamburgery i podniecają się wynikami kopaczy bądż urodą ich żon a ci co "muszą" na R22 będą przychodzić bez względu na wyniki sportowe |
e do was tysz wielu przechodzi bo triada i to "inteligencki" klub
Anonymous - 10-05-2007, 15:14
Cytat: | "Wisła gra nie tylko z rywalami, ale jeszcze przeciwko sędziom"
Konrad Gołoś, pomocnik Wisły Kraków, nie kryje oburzenia po meczu z Zagłębiem Lubin. Piłkarz nie może pogodzić się z decyzjami podejmowanymi przez sędziego środowego (9 maja) meczu.
- Dla mnie to jest parodia. Wychodzi się na mecz i nie dość, że gra się z przeciwnikiem, to jeszcze przeciwko sędziom. Zupełnie tego nie rozumiem – mówi Gołoś.
- Jeden mecz to może być przypadek, ale drugie takie spotkanie? Na naszym stadionie sędzia najpierw dyktuje ewidentne karne, a później zmienia decyzję, z czym się spotkałem pierwszy raz w życiu. Przy sytuacjach na rzut karny sędzia boczny nie podnosił chorągiewki. Podbiegał do niego Pan Małek i po rozmowie zmieniał decyzje. To bardzo dziwne – kończy pomocnik Wisły.
|
Marcin-Krak - 10-05-2007, 15:32
Sruba napisał/a: |
co wy, Wiślacy mozecie wiedziec o niedoli klubowej... |
Sruba, masz absolutną rację - tylko jeśli w ten sposób dalej będą postępować w Wiśle - to mozemy podzielić Wasz los - a samo przysłowie mówi że na błedach to się uczyć trzeba
A w Wiśle jakoś po odejściu Kapki o wiele lepiej nie jest - a jak się chce robić silną drużynę to nie można piłkarza brać na przetrzymanie żeby miał niższe rządania do nowego kontraktu.
Z Majdanem też tak pogrywali - aż w ostatnim momencie powiedzieli mu żeby ich w d pocałował.
To nie przystoi klubowi ze 100 letnimi tradycjami
Anonymous - 10-05-2007, 22:50
Cytat: | Niemiecka Agencja Prasowa (DPA) poinformowała, że Jensowi Lehmannowi, bramkarzowi Arsenalu Londyn i reprezentacji Niemiec przybył w klubie kolejny konkurent. Jest nim Łukasz Fabiański, dotychczasowy bramkarz Legii Warszawa |
chyba mozna juz powiedziec ze 100% pewnościa ze to pewna informacja
McDoune - 11-05-2007, 16:10
No a to to już chyba 100% pewności
http://www.arsenal.com/ar...+is+set+to+sign
Anonymous - 14-05-2007, 17:51
Misiek znowu szaleje
Cytat: | Derby Krakowa: 24 osoby zatrzymane, "Misiek" wśród aresztowanych
PAP /17:11
24 osoby zatrzymała krakowska policja w związku z zamieszkami podczas niedzielnego meczu Cracovii z Wisłą. Dwie osoby uczestniczące w bójce, zostały aresztowane, a wśród nich jest Paweł M., ps. "Misiek", który kilka lat temu zranił nożem Dino Baggio - poinformował w poniedziałek rzecznik małopolskiej policji Dariusz Nowak.
Z powodu zamieszek na trybunach mecz w 34. minucie został przerwany i wznowiony po pięciu minutach. Walki miedzy policją, a pseudokibicami trwały także w drugiej połowie.
"W sumie podczas różnego rodzaju interwencji związanych z meczem zatrzymano 24 podejrzanych. Wśród nich są sprawcy pobić, rozbojów i znieważenia policjantów. Aktualnie trwają przesłuchania zatrzymanych. W większości są to młodzi ludzie w wieku ok. 20 lat" - powiedział w poniedziałek Dariusz Nowak.
Aresztowani zostali także dwaj uczestnicy bójki, kibice jednej z krakowskich drużyn, do jakiej doszło w piątek rano przed jednym z krakowskich hoteli. Wśród aresztowanych jest Paweł M., ps. "Misiek", który kilka lat temu zranił nożem włoskiego piłkarza Dino Baggio.
Wśród zatrzymanych znalazło się także 4 poszukiwanych przez policję. Policjanci ukarali mandatami 72 osoby i 21 spraw skierowali do sądu grodzkiego z wnioskiem o ukaranie osób, które popełniły wykroczenia.
Podczas meczu na stadionie rannych zostało dwóch policjantów. Jeden z nich trafiony został kamieniem w usta, natomiast drugi przypuszczalnie także kamieniem w głowę. Przed meczem jeden kibic trafił do szpitala, uderzony kamieniem.
Jak poinformował rzecznik, na niedzielny mecz policja zmobilizowała około 900 policjantów. Prawie pół tysiąca funkcjonariuszy pilnowało porządku przed stadionem Cracovii, a także interweniowało w momencie wybryków chuligańskich na koronie stadionu.
Do późnych godzin nocnych na krakowskich osiedlach czuwało kilkuset pozostałych policjantów, którzy mieli nie dopuścić do jakichkolwiek ekscesów.
|
[ Dodano: 16-05-2007, 21:12 ]
JEDNO ZE ZDJĘĆ GRAND PRESS PHOTO 2007 (Dodam ze to Kibice Legii w meczu z Cracovią--super fotka )
|
|
|