To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śląskie - [K-ce] SPOT Styczeń 2014

mjsystem - 30-12-2011, 17:32

Koyocik napisał/a:
Guga_deLux, wybacz, ale trochę mi nie leży kot Sajmona w kontekście

Koyocik, bez obrazy i z szacunkiem, ale mitsumaniacy nie zawsze są coltmaniakami. a coltmaniacy sa zawsze mitsumaniakami, taka matematyka, zasady zbiorów i podzbiorów.... Chodzi raczej o cedowanie obowiązków... My Was kochamy i jesteśmy z Wami, ale nie każdy z nas jeżdzi coltem...

Guga_deLux - 30-12-2011, 19:54

Panie Sławku, mnie się wydawa, że szanowny Koyocik nie doczytał postu k@rola o pisaniu "na" kalkulatorze...
Realistka - 30-12-2011, 20:12

mjsystem napisał/a:
Koyocik napisał/a:
Guga_deLux, wybacz, ale trochę mi nie leży kot Sajmona w kontekście

Koyocik, bez obrazy i z szacunkiem, ale mitsumaniacy nie zawsze są coltmaniakami. a coltmaniacy sa zawsze mitsumaniakami, taka matematyka, zasady zbiorów i podzbiorów.... Chodzi raczej o cedowanie obowiązków... My Was kochamy i jesteśmy z Wami, ale nie każdy z nas jeżdzi coltem...

A ja jestem w Coltmanii ale czuję się również jako Mitsumaniak :)
Dlatego na spoty CM jeździmy z realistą Lancerakiem :)

mjsystem - 30-12-2011, 20:39

Guga_deLux napisał/a:
Panie Sławku, mnie się wydawa, że szanowny Koyocik nie doczytał postu k@rola o pisaniu "na" kalkulatorze...

Bo nie chę, aby CM czuli sie pokrzywdzeni czy obrażeni. Myślę, że miłoby ich poznać i wspóluczestniczych w spotach, ale nie w tym przecież rzecz... :wink:

Realistka napisał/a:
A ja jestem w Coltmanii ale czuję się również jako Mitsumaniak
Dlatego na spoty CM jeździmy z realistą Lancerakiem

No właśnie o to chodzi... ja na przykład nie czuję się CM...

k@rol - 30-12-2011, 20:49

a ja wogóle nie kumam o co tu chodzi :shock: że się wpraszamy czy coś czy jesteśmy niemile widziani nie wiem, chyba że to mój kalkulator wywołał nieporozumienie :wink: przecież wszyscy jeździmy Miśkami...
Realistka - 30-12-2011, 21:12

k@rol napisał/a:
a ja wogóle nie kumam o co tu chodzi :shock: że się wpraszamy czy coś czy jesteśmy niemile widziani nie wiem, chyba że to mój kalkulator wywołał nieporozumienie :wink: przecież wszyscy jeździmy Miśkami...

mam z mężem Colta, którego użytkuję na co dzień , mąż ma służbowego Lancerka

propozycja połączenia spotów wyszła od kuzi'iego
kuzi napisał/a:
Realistka, myślę już o tym od kilku miesięcy - może byśmy zsynchronizowali spoty śląskich Mitsumaniaków ze śląskimi Coltmaniakami?

też nie rozumiem o co chodzi

no chyba że ludzie z CM nie mogą jeździć na spoty MM?

Ja ze swojej strony - jako moderator grupy śląskiej na CM - zapraszam chętnych na nasz spot, każda osoba jest mile widziana - bo - przecież wszyscy jeździmy Miśkami :)

Przepraszam za ewentualne OT

k@rol - 30-12-2011, 21:24

Realistka napisał/a:

i odwrotnie... nie wiem może źle to wszystko zrozumiałem ale jak już pisałem że zapisałem sobie przypomnienie coby nie przegapić spota a im więcej Miśków tym chyba lepiej

JCH - 30-12-2011, 21:25

Realistka napisał/a:
zapraszam chętnych na nasz spot, każda osoba jest mile widziana - bo - przecież wszyscy jeździmy Miśkami :)
A ja, a ja :?: Też mogę :?:

Żartowałem ;)

Guga_deLux, wytłumacz nam o co chodzi z tym "kalkulatorem" bo chyba powstało lekkie niezrozumienie :roll:

Realistka - 30-12-2011, 21:34

u nas na spotkania ludzie przyjeżdżają również fiatami: punto, doblo , czy i innymi markami aut :)

dla nas liczą się ludzie i miła atmosfera spotkania, a "miłość" do aut i miśków to drugi plan

Więc każdego przyjmiemy na spocie :)

k@rol - 30-12-2011, 21:57

hmm mogłem się nie odzywać bo teraz wygląda to tak jakby na spoty MM mogli przyjeżdżać tylko ludzie w Miśkach :roll: :wink:
mjsystem - 30-12-2011, 23:00

Realistka napisał/a:
też nie rozumiem o co chodzi

Kochani kończmy ten spór, który jest nieporozumieniem...

Spot jest i kazdy chętny mile widziany :mrgreen:

Realistka - 31-12-2011, 09:03

mjsystem napisał/a:

Spot jest i każdy chętny mile widziany :mrgreen:

spór zakończony :biggrin:

do zobaczenia i Do Siego Roku :) i szampańskiej zabawy sylwestrowej życzę :occasion7:

k@rol - 31-12-2011, 10:21

Najlepszego w Nowym Roku :occasion5:
mjsystem - 31-12-2011, 10:49

k@rol napisał/a:
Najlepszego w Nowym Roku

Wszystkim kochani życzę naprawdę najlepszego.
Karol, a my musimy kiedyś w kilka osób sie spotkać bez auta :twisted: :partyman:

k@rol - 31-12-2011, 10:59

mjsystem napisał/a:
kiedyś w kilka osób sie spotkać bez auta

:mrgreen: na pewno będzie kiedyś okazja :D