Śląskie - [K-ce] SPOT Styczeń 2014
mjsystem - 30-12-2011, 17:32
Koyocik napisał/a: | Guga_deLux, wybacz, ale trochę mi nie leży kot Sajmona w kontekście |
Koyocik, bez obrazy i z szacunkiem, ale mitsumaniacy nie zawsze są coltmaniakami. a coltmaniacy sa zawsze mitsumaniakami, taka matematyka, zasady zbiorów i podzbiorów.... Chodzi raczej o cedowanie obowiązków... My Was kochamy i jesteśmy z Wami, ale nie każdy z nas jeżdzi coltem...
Guga_deLux - 30-12-2011, 19:54
Panie Sławku, mnie się wydawa, że szanowny Koyocik nie doczytał postu k@rola o pisaniu "na" kalkulatorze...
Realistka - 30-12-2011, 20:12
mjsystem napisał/a: | Koyocik napisał/a: | Guga_deLux, wybacz, ale trochę mi nie leży kot Sajmona w kontekście |
Koyocik, bez obrazy i z szacunkiem, ale mitsumaniacy nie zawsze są coltmaniakami. a coltmaniacy sa zawsze mitsumaniakami, taka matematyka, zasady zbiorów i podzbiorów.... Chodzi raczej o cedowanie obowiązków... My Was kochamy i jesteśmy z Wami, ale nie każdy z nas jeżdzi coltem... |
A ja jestem w Coltmanii ale czuję się również jako Mitsumaniak
Dlatego na spoty CM jeździmy z realistą Lancerakiem
mjsystem - 30-12-2011, 20:39
Guga_deLux napisał/a: | Panie Sławku, mnie się wydawa, że szanowny Koyocik nie doczytał postu k@rola o pisaniu "na" kalkulatorze... |
Bo nie chę, aby CM czuli sie pokrzywdzeni czy obrażeni. Myślę, że miłoby ich poznać i wspóluczestniczych w spotach, ale nie w tym przecież rzecz...
Realistka napisał/a: | A ja jestem w Coltmanii ale czuję się również jako Mitsumaniak
Dlatego na spoty CM jeździmy z realistą Lancerakiem |
No właśnie o to chodzi... ja na przykład nie czuję się CM...
k@rol - 30-12-2011, 20:49
a ja wogóle nie kumam o co tu chodzi że się wpraszamy czy coś czy jesteśmy niemile widziani nie wiem, chyba że to mój kalkulator wywołał nieporozumienie przecież wszyscy jeździmy Miśkami...
Realistka - 30-12-2011, 21:12
k@rol napisał/a: | a ja wogóle nie kumam o co tu chodzi że się wpraszamy czy coś czy jesteśmy niemile widziani nie wiem, chyba że to mój kalkulator wywołał nieporozumienie przecież wszyscy jeździmy Miśkami... |
mam z mężem Colta, którego użytkuję na co dzień , mąż ma służbowego Lancerka
propozycja połączenia spotów wyszła od kuzi'iego
kuzi napisał/a: | Realistka, myślę już o tym od kilku miesięcy - może byśmy zsynchronizowali spoty śląskich Mitsumaniaków ze śląskimi Coltmaniakami? |
też nie rozumiem o co chodzi
no chyba że ludzie z CM nie mogą jeździć na spoty MM?
Ja ze swojej strony - jako moderator grupy śląskiej na CM - zapraszam chętnych na nasz spot, każda osoba jest mile widziana - bo - przecież wszyscy jeździmy Miśkami
Przepraszam za ewentualne OT
k@rol - 30-12-2011, 21:24
Realistka napisał/a: | no chyba że ludzie z CM nie mogą jeździć na spoty MM? |
i odwrotnie... nie wiem może źle to wszystko zrozumiałem ale jak już pisałem że zapisałem sobie przypomnienie coby nie przegapić spota a im więcej Miśków tym chyba lepiej
JCH - 30-12-2011, 21:25
Realistka napisał/a: | zapraszam chętnych na nasz spot, każda osoba jest mile widziana - bo - przecież wszyscy jeździmy Miśkami | A ja, a ja Też mogę
Żartowałem
Guga_deLux, wytłumacz nam o co chodzi z tym "kalkulatorem" bo chyba powstało lekkie niezrozumienie
Realistka - 30-12-2011, 21:34
u nas na spotkania ludzie przyjeżdżają również fiatami: punto, doblo , czy i innymi markami aut
dla nas liczą się ludzie i miła atmosfera spotkania, a "miłość" do aut i miśków to drugi plan
Więc każdego przyjmiemy na spocie
k@rol - 30-12-2011, 21:57
hmm mogłem się nie odzywać bo teraz wygląda to tak jakby na spoty MM mogli przyjeżdżać tylko ludzie w Miśkach
mjsystem - 30-12-2011, 23:00
Realistka napisał/a: | też nie rozumiem o co chodzi
no chyba że ludzie z CM nie mogą jeździć na spoty MM? |
Kochani kończmy ten spór, który jest nieporozumieniem...
Spot jest i kazdy chętny mile widziany
Realistka - 31-12-2011, 09:03
mjsystem napisał/a: |
Spot jest i każdy chętny mile widziany |
spór zakończony
do zobaczenia i Do Siego Roku i szampańskiej zabawy sylwestrowej życzę
k@rol - 31-12-2011, 10:21
Najlepszego w Nowym Roku
mjsystem - 31-12-2011, 10:49
k@rol napisał/a: | Najlepszego w Nowym Roku |
Wszystkim kochani życzę naprawdę najlepszego.
Karol, a my musimy kiedyś w kilka osób sie spotkać bez auta
k@rol - 31-12-2011, 10:59
mjsystem napisał/a: | kiedyś w kilka osób sie spotkać bez auta |
na pewno będzie kiedyś okazja
|
|
|