Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - Gadka Szmatka
pamar - 27-04-2011, 10:24
Rebelias90 napisał/a: | A więc wszedłem sobie w Google i wpisałem hasło "kalendarz zlotów samochodowych 2011" i wszedłem na kilka stron ale ani na jednym kalendarzu nie było napisane o zlocie mitsumaniaków są tam wpisane zloty alfy VAG'u i jakieś tuningowe spoty ale o mitsubishi nic może by ktoś uzupełnił ten ubytek?? Możliwe że znalazło by się więcej chętnych taka to moja mała sugestia |
A wpisz: zlot mitsumaniaki 2011
MITSI - 27-04-2011, 11:36
Aga napisał/a: | czytam Basiu regularnie
natomiast pisać ble ble ble nie za bardzo lubię...
chyba już z tego wyrosłam...
Aga czułam że jestes z nami mentalnie
ale kto wie - może się jeszcze rozkręcę - jeśli zapodacie jakiś ciekawy wątek.... |
Tematow było sporo i czekała na rozwiniecie?? WRACAJCIE!!!!!!
Ratowniczka i papa smerf walcza na głosy... solidarność jajnikow potrzebna!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 27-04-2011, 11:47 ]
Jak mogłam pomylic (z wrazenia)oczywiscie ze Ratowniczka i Marcin walcza!!!!!!!!
-rekawica została rzucona, a Ratownicza podniosła!!!!!
-Tylko o co waczą? hmmm...(pewnie umowili sie na PW)...
OOOjjj nie ładnie nie ładni...
m6riano - 27-04-2011, 16:56
pamar napisał/a: | Rebelias90 napisał/a: | A więc wszedłem sobie w Google i wpisałem hasło "kalendarz zlotów samochodowych 2011" i wszedłem na kilka stron ale ani na jednym kalendarzu nie było napisane o zlocie mitsumaniaków są tam wpisane zloty alfy VAG'u i jakieś tuningowe spoty ale o mitsubishi nic może by ktoś uzupełnił ten ubytek?? Możliwe że znalazło by się więcej chętnych taka to moja mała sugestia |
A wpisz: zlot mitsumaniaki 2011 |
http://www.google.pl/sear...f&aqi=&aql=&oq=
mabda - 27-04-2011, 19:55
MITSI napisał/a: | Tylko o co waczą? hmmm...(pewnie umowili sie na PW)... |
nikt z nikim nie walczy MITSI, masz bujna wyobraznie
a na pw nikt do mnie nic nie pisze
Aga - 27-04-2011, 20:42
oj, coś mi się zdaje, że bujna wyobraźnia jest tu baaaaardzo potrzebna....
mabda - 27-04-2011, 20:50
sprecyzuj to "tu"
Aga - 27-04-2011, 21:12
tu = w tym temacie
mabda - 27-04-2011, 21:58
aaaaa! no to tak, masz zupelna racje jak zawsze prawie
Rebelias - 27-04-2011, 23:21
pamar napisał/a: | Rebelias90 napisał/a: | A więc wszedłem sobie w Google i wpisałem hasło "kalendarz zlotów samochodowych 2011" i wszedłem na kilka stron ale ani na jednym kalendarzu nie było napisane o zlocie mitsumaniaków są tam wpisane zloty alfy VAG'u i jakieś tuningowe spoty ale o mitsubishi nic może by ktoś uzupełnił ten ubytek?? Możliwe że znalazło by się więcej chętnych taka to moja mała sugestia |
A wpisz: zlot mitsumaniaki 2011 |
taak to ja wiem ze jak wpisze zlot mitsumaniaki 2011 to wyskoczy ale mi chodzi konkretnie o kalendarz imprez motoryzacyjnych w tym roku i właśnie nie ma nic o mitsubishi
tu dam przkład jednego z kalendarzy ale w większości przypadków jest taki sam..
kalendarz
MITSI - 28-04-2011, 07:18
mabda napisał/a: | nikt z nikim nie walczy MITSI, masz bujna wyobraznie
a na pw nikt do mnie nic nie pisze |
Ojtam,Ojtam NIKT! ja nie powiem mamie... tak wygladało jak wyzwanie na pojedynek i chyba poległ ????hmm.. a może to zudzenie?
i tu cytuje ..."no to Cie pozostawie w tej pewnosci, bo zycie zludzeniami jest piekne"
Aga, co o tym myslisz zaczeło sie fajnie.
Aga - 28-04-2011, 18:50
mnie zastanawia przykry fakt:
jak wiele osób czynnie wypowiadających się na forum w ogóle nie przyjeżdża na zloty...........
"nowi" jak Mitsi czy inni, dopiero co dołączyli i już mają ochotę poznać pozostałych fajnych ludzi
a "starzy" wyjadacze nie mają takiej ochoty
oczywiście, że zloty nie są obowiązkowe i całe to ble ble ble
ale nie sadzicie, że forum to przede wszystkim ludzie?
a nie tematy tutaj i możliwość wyżycia się za pomocą literek...
taka refleksja mi się nasunęła po tych ostatnich konfliktach na forum
o co właściwie chodzi wielu piszącym tutaj - bo chyba nie o osobiste poznanie pozostałych forumowiczów...
Marcin-Krak - 28-04-2011, 19:50
Zlot zlotem, ale na spotach robi się podobnie
Aga - 28-04-2011, 20:23
wiesz spoty są często, czasem mało ludzi w okręgu itd
ale zlot jest ogólnopolski i tylko jeden raz w roku!
ja nie mam tu na myśli ludzi, którzy chcieliby być ale z jakichś powodów nie mogą
myślę raczej o tych, którzy z założenia piszą na forum anonimowo /w sensie, że nikt ich nie zna/ i takimi chcą pozostać
nie dążą do poznania pozostałych
takie podejście "pozwala" takim osobom pisać bzdury, czasem niegrzecznie bo i tak z założenia pozostaną anonimowi
bez szansy konfrontacji z osobami, które zostały np obrażone lub źle potraktowane
i stąd moje pytanie: co kieruje takimi ludźmi?
czy podobnie jak na forach onetu - chęć nawtykania pozostałym i w ten dziwny sposób podreperowania własnego ego?
chore to i żałosne......
ale niestety coraz częściej spotykane.........
Marcin-Krak - 28-04-2011, 20:25
takie czasy
Aga - 28-04-2011, 20:32
od razu przypomina mi się taki obrazek
|
|
|