Off Topic - ROZMOWY ROZNE - NA KAZDY TEMAT O JAKIM CHCECIE GADAC
Marcin-Krak - 24-12-2006, 13:09
skaja napisał/a: | tego nikt niewnie cio robi Ale my spamerzy mozemy sie tylko domyslac |
Dokładnie - dlatego ja sobie nie odmówię przyjemności napisania jeszczego jednego posta. Też uciekam do swiątecznych obowiązków
Wszystkim raz jeszcze Merry świąt
Nawet Warszawiakowi
Anonymous - 24-12-2006, 13:14
A wiec narazie spamerze i nie zapomnij o nas MitsuManiakach gdy bedziesz lamał sie opłatkiem
Jeszcze raz wesołych Świat
McDoune - 24-12-2006, 13:48
Marcin-Krak napisał/a: | Meteo napisał/a: | A McDouna cos na forum nie widac - pewnie swietuje zwyciestwo w Typerze |
Ja stawiam ze Go do roboty domowej zagonili |
Dobrze że za to punktów nie przyznają bo byś wygrał
Hubeeert - 24-12-2006, 15:07
Cos mi sie wydaje ze najaktywniejszej w tym watku gromadce dojdzie nad avatarem tytul spamer...
Anonymous - 24-12-2006, 15:12
Hubert ja bym byl za nadaniem tytulu SPAMER skajii - on by sie z tego ucieszyl , wystarczy spojrzec ile postow napisal w Off topicu
McDoune - 24-12-2006, 15:13
Hubeeert napisał/a: | Cos mi sie wydaje ze najaktywniejszej w tym watku gromadce dojdzie nad avatarem tytul spamer... |
ja chętnie ale mam już zajęte to miejsce
harpagan - 24-12-2006, 15:18
Hubeeert napisał/a: | Cos mi sie wydaje ze najaktywniejszej w tym watku gromadce dojdzie nad avatarem tytul spamer... |
Moze kolor nicka im zmienic na rozowy np ?
Anonymous - 24-12-2006, 15:22
Meteo napisał/a: | Hubert ja bym byl za nadaniem tytulu SPAMER skajii - on by sie z tego ucieszyl , wystarczy spojrzec ile postow napisal w Off topicu |
dzieki za wyróżnienie Byłbym zaszczycony majac nad avatarem tytul spamer Ale czy to nastąpi ??
Ja bym to widział tak kończy sie rok wyróżnił 3 osoby i nadał im miejsca coś w stylu typera
Hubeeert - 24-12-2006, 15:24
McDoune napisał/a: | Hubeeert napisał/a: | Cos mi sie wydaje ze najaktywniejszej w tym watku gromadce dojdzie nad avatarem tytul spamer... |
ja chętnie ale mam już zajęte to miejsce |
Niemozliwe? Naprawde?
Hubeeert - 24-12-2006, 15:29
skaja napisał/a: | dzieki za wyróżnienie Byłbym zaszczycony majac nad avatarem tytul spamer Ale czy to nastąpi ??
Ja bym to widział tak kończy sie rok wyróżnił 3 osoby i nadał im miejsca coś w stylu typera |
I przez nastepny rok na cenzurowanym a za kazdy OT warn
Anonymous - 24-12-2006, 15:31
widze ze tytół spamera dostał McDoune no trudno a szkoda bo fajnie by było miec take wyróżnienie
McDoune---- GRATULUJE
Hubeeert - 24-12-2006, 16:07
skaja napisał/a: | widze ze tytół spamera dostał McDoune no trudno a szkoda bo fajnie by było miec take wyróżnienie
McDoune---- GRATULUJE | A lyzka na to - niemozliwe
Anonymous - 24-12-2006, 16:18
Hubeeert napisał/a: | A lyzka na to - niemozliwe |
trudno I TAK JESTEM SAM DLA SIEBIE SPAMEREM I NIE POTRZEBUJE NAPISU SPAMER NAD <<avatarem>>
180 POST
Hubeeert - 24-12-2006, 17:04
skaja, to ogranicz ta dzialalnosc tylko do OT i bedzie OK.
Anonymous - 24-12-2006, 22:02
No i po wieczerzy wigilijnej...
Właśnie wróciliśmy z moją rodzinką do domu i piękna śpi przy akompaniamencie piękniejszej
....czas oddać się słodkiemu lenistwu.
|
|
|