To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum dla Panów - Piękna kobieta - co to znaczy ? Obiektywnie.

szczeslaw - 26-07-2006, 22:44

zachar napisał/a:
NIE RUBCIE ZEMNIE CPUNA PONIEWAZ NIE BIORE ZEDNEGO SYFU

Zachar please - troszkę poczucia humoru :)

Hubeeert - 26-07-2006, 23:55

Zachar - masz 3 wyjścia
1. Wyluzuj
2. Odpocznij, odezwij się do mnie na gg i wyluzuj
3. Opamiętaj się i wyluzuj.

Znoszę Twoją pisaninę w tym wątku i nie mogę sie oprzeć wrażeniu że nie czytałeś go całego. To o czym piszesz było juz poruszane a Twoje święte oburzenie jakoś mnie nie rusza. Jeżeli ten temat Ci nie pasuje - nikt nie każe Ci go czytać. Dodaj do ignorowanych i po herbacie.

Zachar to jest sugestia nie nakaz. Podejdź do sprawy spokojniej. I jeszcze coś - masz problemy sercowe? Każdy je czasem ma. Ja również. Jestem po rozwodzie mam trochę więcej lat i ciut więcej przeżyłem. Ale nie uważam że Forum jest najlepszym miejscem do leczenia mego ego, serca czy jak to chcesz to sobie nazwij.

Pozdrawiam

szczeslaw - 27-07-2006, 00:51

Hubeeert napisał/a:
Zachar - masz 3 wyjścia
1. Wyluzuj
2. Odpocznij, odezwij się do mnie na gg i wyluzuj
3. Opamiętaj się i wyluzuj.

Z tą częścią zgadzam się w 100%.

Ale:
Hubeeert napisał/a:
Ale nie uważam że Forum jest najlepszym miejscem do leczenia mego ego, serca czy jak to chcesz to sobie nazwij.

Pozostaje moim zdaniem w sprzeczności z:
Cytat:
cytat za Krzyżak: będąc miłośnikiem Mitsu zyskujesz nie tylko auto (jeśli kupisz), ale przede wszystkim niesamowitą, zgraną RODZINĘ, na którą zawsze możesz liczyć - wierz mi - tego nie ma żadna inna marka (na pewno nie w takim zakresie)

Dlatego uważam, że jak chłopak musi się wypłakać, to niech się wypłacze - w końcu wszyscy przechodzili przez podobne rzeczy i powinni to zrozumieć...

Hubeeert - 27-07-2006, 00:55

To moja opinia o sprawach czysto osobistych. Moje życie prywatne jest prywatne = jak chcę o tym pogadac to nie na forum

Wszystko moim zdaniem

szczeslaw - 27-07-2006, 01:09

Cytat:
To moja opinia o sprawach czysto osobistych. Moje życie prywatne jest prywatne = jak chcę o tym pogadac to nie na forum

Hubi, ale nie wszyscy podchodzą do sprawy tak jak ty. Jeżeli mienimy się "rodziną" to zachowujmy się jak taka. Jeżeli ktoś czuje potrzebę wypłakania się to jego sprawa - my powinniśmy mu wtedy pomóc.

Hubeeert - 27-07-2006, 01:14

Bramka nr2
STRUSIU - 27-07-2006, 09:14

i ZONK :lol:
Hubeeert - 27-07-2006, 09:16

Żaden zonk. Zachar odezwij się do mnie na gg.
Anonymous - 27-07-2006, 19:58

A może to nasza swojska dziewczyna , ktora pojechała za pracą :mrgreen:

[ Dodano: 27-07-2006, 19:00 ]
kontynuuje wątek brazylijski :P

Anonymous - 27-07-2006, 20:12

to pochwale sie swoja sexowana kuzynka

Anonymous - 27-07-2006, 20:18

Zachar jestes pewien ze to tylko kuzynka :mrgreen: , moze pomyliłes zdjecia :lol:
Anonymous - 27-07-2006, 20:47

dager napisał/a:
Zachar jestes pewien ze to tylko kuzynka :mrgreen: , moze pomyliłes zdjecia :lol:

napewno zreszta Rafal szczecin Roch i Maciek i Tagi poznali ja

Maciek - 27-07-2006, 20:52

No wypada tylko potwierdzić :) poznali.
Rafal_Szczecin - 27-07-2006, 20:57

tuz to ona nie pelnoletnia jest :!:
juz wykasujcie to zdjecie ;)

piwkotom - 28-07-2006, 00:43

Ej, a moze by tak zakonczyc OT w OT? :evil:

Wracajac do tematu: Jessica Alba... :mniam: znowu...., bo obejrzalem Into the Blue ;) :mniam:

:mrgreen: