Kujawsko - Pomorskie - Spotkania niedzielne.
Anonymous - 18-12-2007, 17:52
Gdyby co to sorki wielkie za głośny wyjazd
nie wiedziałem ze nie można
pierwszy raz byłem na zlocie mitsu
a tym bardziej że inni tez przede mną nie cicho wyjeżdzali
Anonymous - 18-12-2007, 21:27
Coodo napisał/a: | a tym bardziej że inni tez | Tylko kolega z granatowego Lancera kombi Coodo napisał/a: | nie wiedziałem ze nie można | Nie o to chodzi, że nie wolno, ale nie jest to wskazane. Zwłaszcza na parkingu gdzie jeżdżą samochody i kręcą się ludzie...
Anonymous - 18-12-2007, 22:08
ok zrozumiałem wytyczne
nie wiedziałem ze na spotach nie jest to wskazane
(w wolnym srodowisku nader czesto pale gumę...)
2G tez wychodził na ręcznym przede mną
jeszcze raz przepraszam za kłopot
Anonymous - 18-12-2007, 22:18
Coodo, spoko, nic się nie stało i dzięki za informację. Jak mówiłem teraz było tylko takie upomnienie (w zaproszeniu na spotkanie było chyba coś o paleniu gumy), ale po następnym takim incydencie będą ostrzeżenia. Póki co żyjemy dalej i jesteśmy tylko ludźmi Nie ma za co przepraszać
Anonymous - 18-12-2007, 22:27
ok
a tak ogólnie to było super czekam za następnym spotem postaram sie dotrzeć (ale juz bez gumy)
zdjęcia fajne
Anonymous - 18-12-2007, 22:53
bartek_nkm napisał/a: | Tylko kolega z granatowego Lancera kombi |
Nie to żebym się tłumaczył ale to wbrew pozorom nie o mnie chodzi ale to większość wie
Mój zresztą był na tyle brudny że nawet kolorku nie bylo widać
Miko - 19-12-2007, 01:25
Ja też nie to żebym sie tłumaczył ale nie mamy po siedemdziesiąt lat a po drugie czasami fajnie odjechać z gestem tym bardziej że na co dzień jeżdżę spokojnie mam nadzieję ze nie macie za złe.A ogólnie spocik był super
Anonymous - 19-12-2007, 15:42
oj chłopaki )) fajnie się to czyta i w sumie uśmiałem się )
zawsze można napisać ze auto nowe i gazu nie ma sie wyczutego hehehe
z jednym się zgodzę spocik musi sie odbywać pod gołym niebem - lepsze foty wychodzą ))
pozdrowionka dla wszystkich i do zobaczenia
Anonymous - 19-12-2007, 22:06
heheh.. ja akurat tez bylem świadkiem tej sceny...
niezla fura... dobrze zdarla gume ... a tak na powaznie to faktycznie z tego co zaobserwowalem to zloty mitsu sa zgola inne niz np bmw....
w imieniu klubu a4 dziekujemy za przyjecie nas pod wasze skrzydła .... fajnie mozna bylo popatrzec jak wyglada zlot przez duze Z... mam nadzieje ze nas bedzie tez coraz wiecej i ze przyjazn pomiedzy audi a4 a mitsu bedzie dalej rozkwitac
Miko - 20-12-2007, 00:58
Pierwszy raz ktoś porównał mnie do użytkownika bmw jeszcze jako tego najgorszego wcale nie jestem taki i nigdy nie będę
Anonymous - 20-12-2007, 17:22
Newman napisał/a: | ... dobrze zdarla gume ... |
niewiem jak długo byłeś i o jaką fure ci chodzi bo ja wyjezdzałem już raczej pod koniec spotu
ale jak by co to ta guma
to był tylko przed smak bo mam uszkodzoną skrzynie i nie mogłem zbytnio pocisnąć
na wiosnę jak będzie spot na otwartym powietrzu i admini pozwolą to wtedy spróbujemy trochę lepiej - mimo ze to wolno ssak
Efa! - 20-12-2007, 19:09
chłopaki, właśnie Wam tłumaczymy, że u nas nie pali się gum
Anonymous - 20-12-2007, 19:32
Miko nikt cię nie porównał do użytkownika stajni BMW Newman miał na myśli porównanie spotkań Teamów BMW - gdzie główną zabawą jest palenie gumy i kręcenie bączków (można często zaobserwować na parkingu Łuczniczki) a spotkań naszych gdzie spotykamy się żeby pogadać w miłym gronie a nasze autka mogą wygrzać się w tym czasie na słońcu. Wiadomo że każdy z nas sprawdził jak to jego misiek kręci kołami po asfalcie (niestety 1.3 słabo )) ) , ale raczej chcemy promować grzeczny styl jazdy (max 50 w mieście ) i w miarę odpowiedzialne zachowanie na drogach )
Nikt tu nikogo nie oskarża/wyzywa a jedynie informujemy i mam nadzieję że nikt nie poczuje się urażony !!
Na zlocie w Strykowie też było paru młodych gniewnych i też dostali reprymendę bo czy bezpieczne jest ruszanie z piskiem miedzy domkami gdzie lata pełno dzieciaków ....
Anonymous - 20-12-2007, 20:59
I tymi slowami powinniśmy zakończyć ten temat (gum mianowicie) bo jak ktoś to przeczyta to pomyśli sobie, że co to się tam dzialo. Nikt nie szalał pomiędzy filarami tylko raptem 2 czy 3 piski opon były, a nie tam jakieś palenie gum. Taka nawierzchnia i moc robi swoje Klienci Tesco wyjeżdżając też obracali kółkami co było słychać co chwilę podczas trwania naszego milutkiego spotkanka
Więc do następnego takiego super miłego - jak zawsze zresztą - spotkanka
Anonymous - 20-12-2007, 21:15
Brawo Doniu w pełni popieram i w sumie o to mi chodziło ) tylko zapomniałem dopisać Koniec kropka !!!!
|
|
|