To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)

Jassmina - 13-06-2009, 11:32

Rembertów.
Na rogu Paderewskiego z Chruściela.
Morska CJ-teczka.
Bardzo często tam stoi.
Kto się przyzna? :wink:

Piwor - 13-06-2009, 13:57

siwek, spotkany na parkingu CH Wileńska. Nie poznał mnie, mimo, ze gapiłem się z Golfa. :D Pomachałem książeczką od Carismy i załapał. :D

PS: Siwek, jednak operacja z moją Cari się nie powiodła.

siwek - 14-06-2009, 12:26

Piwor napisał/a:
siwek, spotkany na parkingu CH Wileńska. Nie poznał mnie, mimo, ze gapiłem się z Golfa. Pomachałem książeczką od Carismy i załapał.
he he bo wysiadam z kobietą z Cari a tu się zatrzymuje jakiś dreswagen :P patrze a w środku jakiś dwóch drechów siedzi i się gapią :P nie wiem czy na mnie, Patrycję czy Cari :D

miło było spotkać choć warunki mało sprzyjające do rozmowy, trzeba się umówić poza spotami w jakiś weekend może w następny? w sobotę, ktoś chętny na jakiś soczek?

współczuję ci problemów z Cari... ja jeszcze do lakiernika muszę skoczyć i wymienić cewki, gumy stabilizatora z przodu i powinno być wszystko cacy ;)

pozdrawiam

Piwor - 14-06-2009, 13:03

JA nie chodzę w dresach! Swoją drogą lepsze te niż żadne autko, choć już przez sen krzyczę za Cari. :P Tak czy inaczej miło było się spotkać. :P Szkoda, że mnie nie poznałeś, choć daaawno się nie widzieliśmy. :D
siwek - 14-06-2009, 15:44

Piwor napisał/a:
JA nie chodzę w dresach!
Żartowałem, początkowo cię nie poznałem -ale to przez to inne autko więc chyba nie masz za złe i tak jak napisałeś, dawno się nie widzieliśmy :P poprostu musiałem przejsc na twoją stonę i się wszystko wyjaśniło :D

życze szybkiego doprowadzenia Cari do ładu i odebrania z wasztatu

Anonymous - 15-06-2009, 07:35

Kofi napisał/a:
Radexowo podobny galant w kierunku stm około 8.30 rano.
Pozdrawiam

to mogłem być ja
Szybka zrywka z pracy bo mnie się Zuzu pochorawała

BTW
zauważyłes jakie się u nas na terenach robi zagłębie Galantowe :)

pozdro for all

Kofi - 15-06-2009, 09:19

radex napisał/a:

BTW
zauważyłes jakie się u nas na terenach robi zagłębie Galantowe :)

Faktycznie sporo. W szczególności pozdrawiam kierowce galanta kombi WB, z którym już z trzy razy nawiązaliśmy kontakt wzrokowo pozdrowieniowy :)

Z piątku pozdrawiam nabassu w łomiankach. Staliśmy na wprost siebie na światłach, pare razy przymrugałem długimi, ale chyba się za czymś rozglądałeś i nieogarnąłeś :)

A z dziś pozdrawiam zielonego galanta EA sedan na naszych podkladkach skręcającego z Wenedów na Wisłostradę.

Anonymous - 15-06-2009, 11:09

ja na blachy nie patrzę
ale ostatnio widziałem avanca na ksenonie w kombiwarze 3 razy
wczoraj ciemno niebieskui sedan
w zeszłym tygodniu ten sam kolor tylko rozbita Pupa
szary kombi na felgach od avance twój i jeszcze jakis dizel także troszku dużo :)

SWEEPER - 15-06-2009, 17:27

radex napisał/a:
ja na blachy nie patrzę
ale ostatnio widziałem avanca na ksenonie w kombiwarze 3 razy
wczoraj ciemno niebieskui sedan
w zeszłym tygodniu ten sam kolor tylko rozbita Pupa
szary kombi na felgach od avance twój i jeszcze jakis dizel także troszku dużo :)

A gdzie widziałeś ciemne kombi na xenonie?

Anonymous - 15-06-2009, 19:47

kombiwar był srebrny
SWEEPER - 15-06-2009, 20:26

Eee to nie mój
Kofi - 15-06-2009, 23:07

Srebrny gal kombi EA na tablicach DBL na trasie łazienkowskiej około 20.30 Pozdrawiam :)
Pexu - 18-06-2009, 09:59

Wczoraj (17.06), Dolinka Służewiecka około g.17

Niestety, wciąż brak wizytówek...

Daro - 20-06-2009, 11:00

Pozdrowienia dla kierowcy czerwonego 3000GT mijanego dzisiaj o 6:45 rano pod stadionem koło wiaduktu przy Zielenieckiej :-)
siwek - 20-06-2009, 11:49

wczoraj na Kruczej (w strone Świętokrzyskiej ) pomknęła czarna Cari po lifcie bez znaczka na masce za to z naszymi podkładkami o tablicach BL, któż to?

pozdrowienia również dla Maretzkiego ;)