Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)
Jassmina - 13-06-2009, 11:32
Rembertów.
Na rogu Paderewskiego z Chruściela.
Morska CJ-teczka.
Bardzo często tam stoi.
Kto się przyzna?
Piwor - 13-06-2009, 13:57
siwek, spotkany na parkingu CH Wileńska. Nie poznał mnie, mimo, ze gapiłem się z Golfa. Pomachałem książeczką od Carismy i załapał.
PS: Siwek, jednak operacja z moją Cari się nie powiodła.
siwek - 14-06-2009, 12:26
Piwor napisał/a: | siwek, spotkany na parkingu CH Wileńska. Nie poznał mnie, mimo, ze gapiłem się z Golfa. Pomachałem książeczką od Carismy i załapał. | he he bo wysiadam z kobietą z Cari a tu się zatrzymuje jakiś dreswagen patrze a w środku jakiś dwóch drechów siedzi i się gapią nie wiem czy na mnie, Patrycję czy Cari
miło było spotkać choć warunki mało sprzyjające do rozmowy, trzeba się umówić poza spotami w jakiś weekend może w następny? w sobotę, ktoś chętny na jakiś soczek?
współczuję ci problemów z Cari... ja jeszcze do lakiernika muszę skoczyć i wymienić cewki, gumy stabilizatora z przodu i powinno być wszystko cacy
pozdrawiam
Piwor - 14-06-2009, 13:03
JA nie chodzę w dresach! Swoją drogą lepsze te niż żadne autko, choć już przez sen krzyczę za Cari. Tak czy inaczej miło było się spotkać. Szkoda, że mnie nie poznałeś, choć daaawno się nie widzieliśmy.
siwek - 14-06-2009, 15:44
Piwor napisał/a: | JA nie chodzę w dresach! | Żartowałem, początkowo cię nie poznałem -ale to przez to inne autko więc chyba nie masz za złe i tak jak napisałeś, dawno się nie widzieliśmy poprostu musiałem przejsc na twoją stonę i się wszystko wyjaśniło
życze szybkiego doprowadzenia Cari do ładu i odebrania z wasztatu
Anonymous - 15-06-2009, 07:35
Kofi napisał/a: | Radexowo podobny galant w kierunku stm około 8.30 rano.
Pozdrawiam |
to mogłem być ja
Szybka zrywka z pracy bo mnie się Zuzu pochorawała
BTW
zauważyłes jakie się u nas na terenach robi zagłębie Galantowe
pozdro for all
Kofi - 15-06-2009, 09:19
radex napisał/a: |
BTW
zauważyłes jakie się u nas na terenach robi zagłębie Galantowe
|
Faktycznie sporo. W szczególności pozdrawiam kierowce galanta kombi WB, z którym już z trzy razy nawiązaliśmy kontakt wzrokowo pozdrowieniowy
Z piątku pozdrawiam nabassu w łomiankach. Staliśmy na wprost siebie na światłach, pare razy przymrugałem długimi, ale chyba się za czymś rozglądałeś i nieogarnąłeś
A z dziś pozdrawiam zielonego galanta EA sedan na naszych podkladkach skręcającego z Wenedów na Wisłostradę.
Anonymous - 15-06-2009, 11:09
ja na blachy nie patrzę
ale ostatnio widziałem avanca na ksenonie w kombiwarze 3 razy
wczoraj ciemno niebieskui sedan
w zeszłym tygodniu ten sam kolor tylko rozbita Pupa
szary kombi na felgach od avance twój i jeszcze jakis dizel także troszku dużo
SWEEPER - 15-06-2009, 17:27
radex napisał/a: | ja na blachy nie patrzę
ale ostatnio widziałem avanca na ksenonie w kombiwarze 3 razy
wczoraj ciemno niebieskui sedan
w zeszłym tygodniu ten sam kolor tylko rozbita Pupa
szary kombi na felgach od avance twój i jeszcze jakis dizel także troszku dużo |
A gdzie widziałeś ciemne kombi na xenonie?
Anonymous - 15-06-2009, 19:47
kombiwar był srebrny
SWEEPER - 15-06-2009, 20:26
Eee to nie mój
Kofi - 15-06-2009, 23:07
Srebrny gal kombi EA na tablicach DBL na trasie łazienkowskiej około 20.30 Pozdrawiam
Pexu - 18-06-2009, 09:59
Wczoraj (17.06), Dolinka Służewiecka około g.17
Niestety, wciąż brak wizytówek...
Daro - 20-06-2009, 11:00
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonego 3000GT mijanego dzisiaj o 6:45 rano pod stadionem koło wiaduktu przy Zielenieckiej
siwek - 20-06-2009, 11:49
wczoraj na Kruczej (w strone Świętokrzyskiej ) pomknęła czarna Cari po lifcie bez znaczka na masce za to z naszymi podkładkami o tablicach BL, któż to?
pozdrowienia również dla Maretzkiego
|
|
|