Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA
Bartek - 12-04-2011, 16:18
Terminatorek, czyli cybernetyczny endoszkielet szafki - w skrócie - boczki, plecki, denko, wzmocnienie górne - słowem szafka bez ozdóbek
koszmarek - 12-04-2011, 16:22
aaaa no to właśnie prawie jak Arnold
jeszcze wysłałam zapytanie do Hebana, bo może uda im się jeszcze przebić te cenę z BRW
Bartek - 12-04-2011, 16:30
koszmarek napisał/a: | aaaa no to właśnie prawie jak Arnold |
w pierwszej części Terminatora po zjaraniu żywej tkanki
pamar - 12-04-2011, 16:34
Bartek napisał/a: | w pierwszej części Terminatora po zjaraniu żywej tkanki |
nieeee no, zostało mu trochę folii na facjacie Martyna zawiesi z frontu ceratę
jacek11 - 12-04-2011, 16:57
Martyna,napisz mi jakie mają być te szafki,bo mam znajomych,co montują w Warszawce meble,to może będzie coś taniej.
Najlepiej na PW:)
Morfi - 12-04-2011, 18:30
Dlatego mysmy tez szukali 2 miesiące a i tak za 4 m2 dalismy ponad 4 tys. Niestety jak sie ma małe niewymiarowe kuchnie i chce sie chce wsadzić jak najwiecej to niestety sporo kosztuje.
Tak samo jak szafy na wymiar.
Projekt robilismy sami bo na tych 4 m2 zmiesciło sie naprawde sporo szafek i sprzetu
cns80 - 12-04-2011, 18:38
Morfi napisał/a: | s. Niestety jak sie ma małe niewymiarowe kuchnie i chce sie chce wsadzić jak najwiecej to niestety sporo kosztuje. | Dlatego kupuje się najprostsze szafki BRW, później w markecie budowlanym płytę w tej samej okładzinie, i robi się takie szafki jak się chce. Na koniec za zaoszczędzone pieniążki można zaszaleć i kupić jakieś fajne fronty Robiłem dla żony podwójną szafkę cargo na wymiar + zasilanie + wyciągowy wentylator do frytkownicy + kilka półek. Za całość wyszło mi 250 zł łacznie z wózkami cargo (mały i duży), wkrętami, stopkami, listwami, klamkami i wentylatorem.
Yoshiko - 13-04-2011, 08:12
... że kolejny śpiący dzień no i pogoda jakaś nie teges - zimno, pochmurno, ponuro, deszczyk kapie ........ kurka rurka gdzie ta wiosna ...
Marcino - 13-04-2011, 09:54
ze dzisiaj hak uratował tylni zderzak w galancie... Na hak holowniczy nabiło mi sie Audi A4.... mi sie nic nie stało oprócz zadrapania na "kuli" haka.. Audi odpadłą tablica i troszkę grill zderzaka sie zniszczył.
cns80 dobrze prawi..:) opłaca sie zamowic płyty oklejone i samemu poskładać.
Ja kuchnie robiłem sam, i napewno sie opłaca.. koszt szafek z frontami około 5 tyś a trochę tego było...
Fragu - 13-04-2011, 10:49
Yoshiko napisał/a: | kurka rurka gdzie ta wiosna |
...za chmurami ;p
..że łatwiej chyba sprzedać samochód niż kupić
Yoshiko - 13-04-2011, 21:50
Fragu napisał/a: | Yoshiko napisał/a:
kurka rurka gdzie ta wiosna
...za chmurami ;p |
za chmurami to myślę, że nawet już lato jest
koszmarek - 13-04-2011, 21:54
że niekiedy na poprawę mojego(=babskiego) humoru nie pomagają nawet zakupy ciuchowe... no ale już mi się urlop kończy to trochę się unormuje
Kaucz - 13-04-2011, 21:55
MAM OGROMNĄ OCHOTĘ COŚ ROZWALIĆ !!!
Z dnia na dzień coraz mniej wierzę w to, że znajdę w tym kraju normalną, godną pracę ;/...
Wszyc - 13-04-2011, 21:57
Cytat: | że niekiedy na poprawę mojego(=babskiego) humoru nie pomagają nawet zakupy ciuchowe... no ale już mi się urlop kończy to trochę się unormuje |
Nie bardzo rozumiem pójdziesz do pracy i będzie lepiej ? koniec urlopu to przecież jeszcze bardziej dołujący okres heh
mabda - 13-04-2011, 21:59
oj, ale: praca = mniej czasu = mniej rozmyslania = mniejszy dol = lepszy humor
|
|
|