To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...

sieegurd - 25-08-2010, 13:24

Jackie napisał/a:
...że dziś mija 9 lat od kiedy moja Żmija założyła mi na palec sim-locka ;) I jeszcze baby nie zabiłem, znaczy nie jest tak źle ;)
Pozdrawiam

Haha Jackie, jeśli Twoja kobieta jest dobrą żoną, to się spakuje i wyprowadzi :D

Gdzieś taki kawał latał, że jeśli kobieta kocha swojego męża, to po 9 latach małżeństwa spakuje się, wyprowadzi i nie będzie więcej uprzykrzać mu życia :D :D :D

PS: Gratulacje i kolejnych rocznic życze :)

Uwex - 25-08-2010, 13:34

Jackie - pogratulował bym , ale nie wiem czy nie podpadnę ? :lol:
koszmarek - 25-08-2010, 13:38

Jacek, Ty to Ty, ale jak ONA z Tobą wytrzymała? :D :mrgreen:

GRATULEJSZYN

gulgulq - 25-08-2010, 13:53

chciałem powiedzieć że 333 strona

:twisted:

akbi - 25-08-2010, 13:56

mismen1980 napisał/a:
dziś mnie rozśmieszył sprzedawca części w miejscowym sklepie motoryzacyjnym

no wiesz ...Ty masz Galanta E34 w jednym palcu i zapewne tylko jego (lub nie wiele więcej) ...a pomyśl sobie do ilu aut części miał ten sprzedawca :)

Fragu - 25-08-2010, 14:25

gulgulq napisał/a:
chciałem powiedzieć że 333 strona

half devil ! :twisted:

mismen1980 - 25-08-2010, 15:55

akbi napisał/a:
mismen1980 napisał/a:
dziś mnie rozśmieszył sprzedawca części w miejscowym sklepie motoryzacyjnym

no wiesz ...Ty masz Galanta E34 w jednym palcu i zapewne tylko jego (lub nie wiele więcej) ...a pomyśl sobie do ilu aut części miał ten sprzedawca :)

No wiem ale stojąc przed kompem i wpisując (szukając) części to chyba widzi że E34 to tylko jeden model Mitsubishi.

rosomak1983 - 25-08-2010, 16:11

Jackie napisał/a:
moja Żmija założyła mi na palec sim-locka ;)

pieknie ujete :D :D :D

GRATKI :wink:

[ Dodano: 25-08-2010, 16:14 ]
mismen1980 napisał/a:
części to chyba widzi że E34 to tylko jeden model Mitsubishi.

skad wiesz jak to jest ujete w katalogach?? Mnie zawsze pytaja model rocznik silnik moc itp wiec pewnie tak to ujete w katalogu :wink:

akbi - 25-08-2010, 16:18

rosomak1983 napisał/a:
skad wiesz jak to jest ujete w katalogach??

o to to :)

Efa! - 25-08-2010, 16:22

Fragu napisał/a:
Efa!, no kurcze, jeszcze aż miesiąc masz (prawie), także pakuj się;p

Zamiast przyjechać, to bym się przykulała ;) . A w ogóle to nie znam dnia ani godziny, teraz to już różnie bywa z tymi porodami, hehe.

Jackie, wszystkiego najlepszego dla Was!

A ja dzisiaj w Polo prawie puściłam pawia do zamrażarki z pierogami. Obok mnie stanęła babka, która tak cholernie śmierdziała potem, że zrobiłam się (podobno, siostra relacjonowała) zielona na twarzy, oczy zaszły mi łzami, zatkałam buzię i nos ręką i dostałam "cofek". Mało brakowało, bo miałam śniadanie już z powrotem w gardle.
Uciekałam stamtąd, aż się kurzyło!
Złapałam siostrę z koszykiem za rękę, przepchnęłam się przez całą naprawdę długą kolejkę do kasy, poprosiłam kasjerkę o obslużenie (ludzi z kolejki bezczelnie w ogóle nie spytałam, czy mnie przepuszczą ;P ) i zwiałam z tego sklepu szybciej niż błyskawica. Zapomniałam nawet, że miałam jeszcze aptekę odwiedzić i w ogóle.

koszmarek - 25-08-2010, 17:14

że już mamy sporo Mitsumaniaków na ośrodku i miło jest spotkać Was na mieście(wsi?) Również :)
Piwor - 25-08-2010, 17:29

Tak i zaraz trzeba wracać do roboty, koszmarek, skończyliśmy papu, chodźmy robić. :P
tomusn - 25-08-2010, 21:53

mismen1980 napisał/a:
No wiem ale stojąc przed kompem i wpisując (szukając) części to chyba widzi że E34 to tylko jeden model Mitsubishi.
tak, ale te pytania mają na celu sprawdzenie czy dobrze dobieramy części
mówiąc Astra 1,6 z 2000r - mam na myśli:
F czy G
8v czy 16v
no i ile KM?

a klienci tak właśnie myślą o swoim samochodzie

ja bym Ci kazał liczyć ząbki na półosi i bez tego nie rozmawiam :twisted:

Rafal_Szczecin - 25-08-2010, 22:18

ze w dniu wczorajszym malbork, dzisiaj suwalki.
bylem w hotelu hancza , powinien on zmienic nazwe na hanba,pokoj po 130zeta,wchodzimy a tu wyglad jak za gierka , a na scianach plesn, poprostu masakra ...
jutro litwa, a w piatek wilkasy :D
gal sprawuje sie bez problemowo.

Marcin-Krak - 25-08-2010, 23:38

Czy któryś z Mitsumaniaków nie będzie leciał na trasie Kraków - Wilkasy w piątek w godzinach po 12 bądź w sobotę :?: :wink:
Chyba jedyna opcja dostania się na Zlot w moim przypadku :cry: