To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

Krzyzak - 30-07-2009, 21:08

Pexu napisał/a:
vendetta napisał/a:
że od jutra zaczynam urlop :twisted:
wiem co czujesz :D

ze od 3 sierpnia zaczyna prace po miesiacu urlopu - i dobrze, bo ostatnio przy domu pracuje wiecej niz przez ostatni rok i jestem juz taki zmeczony, ze chetnie wypoczne w pracy ;)

Anonymous - 30-07-2009, 21:35

rower cały :) jedyne szkody to rozerwane spodenki rowerowe, obite mięśnie i poprzecierana skóra.
uprzedzam pytania - wydarzenie miało miejsce na przejeździe rowerowym, przy zielonym świetle dla mnie. najgorsze jest to, że zamiast przejechać chwilkę wcześniej na czerwonym zatrzymałem się i czekałem na zielone SIC!!

Anonymous - 30-07-2009, 21:48

misiek wrócił po remoncie :mrgreen: już zdrowy , muszę go trochę dopieścić ,i dalej jazda :lol: a corsankę oddaję żonie :lol: , dobra na miasto , ale w trasę ciut mało koników :lol: , no i miejsca
akbi - 30-07-2009, 22:01

adams12, trzeba bylo wzywac policje ... a tak to gosciowi sie upieklo i w statystykach nic nie ma odnotowane ... jakby dostal mandat, to i moze by odnotowali kolizje z przyczyny przejechania na czerwonym swietle ... a tak ... to tylko odnotowuja tych, co przekraczaja predkosc :) :p
Morfi - 30-07-2009, 23:37

Że prawdopodobnie pracuje jeszcze tydzien, ale ogólnie Anglicy podejma decyzje czy zwolnic połowe załogi na 3 miesiące, bo teraz nie ma zamówień :( a wydawało się, że robienie części dla przemysłu petrochemicznego to będzie na bank pewna i stała praca :( .

Mam nadzieje, że dojdą do wniosku iz bardziej opłaca sie postojowe przez 3 miesiące z przerwami anizeli za 3 miesiace zatrudniac nowych i szkolić.

Wrrr... Kocham ten kryzys znaczy zastój gospodarczy

sruba - 31-07-2009, 08:52

ze zaraz wyjezdzam do pracy, o 17 z niej wychodze i... urlop :D
ktory rozpoczynam meczem derbowym o 20:00 :twisted:
pozniej Szklarska i... sie zobaczy co jeszcze :P

Fragu - 31-07-2009, 10:05

..że wczoraj wieczorem wróciłem z urlopu. Prawie 2 tyg w Zakopcu dają rade. 120 km w nogach, 2000 km w Miśku. Najlepsze jest to, że wychodze w pierwszy dzień z domku, po 50 metrach widze Mitsumaniaka i to jeszcze z Bydgoszczy :D
Teraz trzeba się nastawić, że od pon do pracy :roll:

szpala85 - 01-08-2009, 08:48

.... jakiś :evil: KOLEGA :evil: pożyczył sobie wieczorem ( jak ja słodko spałem ) bez mojej wiedzy ,przednie wycieraczki " typu banan " z mojego galusia :evil:

.... najlepsze jest to że pewnie się zdziwił zakładając je do swojego auta ponieważ były już zużyte i nie ścierały dokładnie :lol: .... tylko to mnie jak na razie cieszy :? oczywiście ramiona wycieraczek były na szybie więc nie wiem czy jak je pożyczał to pomyślał i delikatnie położył czy też puścił i prosto w szkło .... :?

.... Polska to cudowny kraj :wink:

Anonymous - 01-08-2009, 21:49

szpala85 napisał/a:
.... Polska to cudowny kraj :wink:

Cudowny, cudowny w 100%... tylko Ci obywatele...

Niemiłe przeżycie :?

sruba - 02-08-2009, 03:58

zaraz wyjeżdżam na urlop :D
arekp - 02-08-2009, 17:19

sruba napisał/a:
zaraz wyjeżdżam na urlop :D

Zazdroszcze, ja dluzszy odpoczynek mam zaplanowany dopiero na wrzesien ... i wrecz polece na urlop ;)

Teraz tylko weekendowe luzowanie sie trafia czasem ... znow w GDA prawdopodobnie bede, na zakonczenie jarmarku. Wrocisz do tego czasu?

Anonymous - 02-08-2009, 20:32

Nie wiele będzie na zakończeniu jarmarku z powodu "kryzysu" ............ takiego ubogiego rozpoczęcia jarmarku to nawet neptun nie pamięta :wink:
Marcin-Krak - 02-08-2009, 21:35

Wróciłem z 3 tygodniowych wakacji :D
Ponad 10700 postów ;)
3 tygodnie bez netu, tv, radia (tyle co czasem w aucie, głównie jednak tylko płytki).
A teraz czas na poszukiwania pracy :|

Pexu - 03-08-2009, 08:27

...wróciłem z urlopu i już gniję w biurze :( Komputer mi się na "dzień dobry" zawiesił i coś czuję że ten dzień nie będzie zbyt udany :evil:
Tyle dobrego że Misiek na wyjeździe spisał się świetnie :) zarówno w trasie jak i po Mazurskich bezdrożach ;)
Pogodę mieliśmy z Kicią świetną, nasz kot dzielnie zniósł podróż (i pobyt) i tylko...to wszystko za krótko trwało...
Teraz czekamy do września, kierunek: mierzeja Helska :D

cns80 - 03-08-2009, 09:44

... wczoraj umyłem w domu okna, obficie podlałem trawnik, umyłem samochód i motor. A dziś w nagrodę dostałem burzę :evil: