To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...

siwek - 29-08-2010, 15:23

Ja z Patrycją również dziękujemy za Zlot :wink:

Szkoda że pogoda nie wypaliła tak jak należy ale na to nie mamy wpływu.

Pozdrawiam

Fragu - 29-08-2010, 15:54

Wielkie dzięki za Zlot ! :wink:
koszmarek - 29-08-2010, 19:03

Hubeeert, dziękuję, że znalazłeś czas i chęci na przyjazd!

ochłonę, wyśpię się i conieco napiszę :)

Efa! - 30-08-2010, 09:39

Ja spędziłam weekend z mężem, w pozycji półleżącej, z michą jedzenia pod ręką, ale w nocy Tomek zrobił mi niespodziankę i wywiózł na molo do sopotu :) (bo byliśmy w Gdańsku, mam tam lekarzy). I tak mnie pozytywnie naładowało, że teraz to bym mogła nawet na Zlot pojechać ;-) . Oczywiście w marzeniach, ale zawsze.
A dzisiaj obudziłam się śpiewając na głos, co mnie właśnie wyrwało ze snu: "tak tak, ten w lustrze to niestety ja, tak tak, ten sa-aaaa-aam" :D

Aga - 30-08-2010, 09:48

Marcin-Krak napisał/a:
Dlaczego spotowicze siedzą na Forum ?

to taka nowość tego zlotu była :mrgreen:
zamiast bezpośrednich rozmów - trwały rozmowy na forum lub gg :mrgreen:
ale to wszystko można zwalić na pogodę!!

Hubeeert napisał/a:
Byłem, widziałem... :-)

....ale nie chciało mi się zostać z Wami..... :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Marcin-Krak - 30-08-2010, 21:09

Aga napisał/a:
to taka nowość tego zlotu była :mrgreen:
zamiast bezpośrednich rozmów - trwały rozmowy na forum lub gg :mrgreen:
ale to wszystko można zwalić na pogodę!!

W przyszłym roku w takim razie Zlot będzie wirtualny :?: :wink:

mabda - 30-08-2010, 21:12

bron boze! jakby nie bylo - fajnie sie spotkac w realu :D albo innym tesco...
vendetta - 31-08-2010, 20:24

...wróciliśmy właśnie z Wilkas i mój Colt pobił rekord spalania = 6,8 :) Wiem, że jakbym się postarała to by było lepiej, ale i tak jestem bardzo mile zaskoczona :D
Krzyzak - 31-08-2010, 21:05

vendetta, znaczy się cieszysz czy wręcz odwrotnie?
bo jak na taki silniczek, to wg mnie dobry wynik jest w okolicach 5.5 :)
patrząc na zużycie mojego V6 to będzie niecały litr więcej od Twojego, więc chyba powinnaś narzekać :P

pamar - 31-08-2010, 21:13

Jestem nieprzytomny... dopiero jakieś dwie godziny temu wróciłem z Wilkas, mam 1000pińcet postów do przeczytania i jestem w głłłębokim szokuuu. Jak teoretycznie się pozbieram, to jezioro... tfu może coś nabazgram :) tym czasem.... ni hu hu ;)

[ Dodano: 31-08-2010, 21:16 ]
Darku, vendi miała ROWER na dachu!!!

koszmarek - 31-08-2010, 21:46

że zostałam bardzo brzydko podsumowana i bezzasadnie. Panu, który powinien wiedzieć że o nim mówię gratuluje obrabiania mi tyłka za plecami.
i że jestem w szoku, że Wam się zlot podobał jednak w większej jego połowie ;) Strasznie się ciepło człowiekowi we środku robi :)

vendetta - 31-08-2010, 21:51

Krzyzak napisał/a:
znaczy się cieszysz czy wręcz odwrotnie?

Cieszę się przeogromnie bo to znaczy, że to normalny Colt i nic mu nie dolega :) Z moją jazdą zawsze było za duże spalanie :D (Astra paliła 10). Mój Łukasz potrafi coltem zejść do 6, a ja niestety nerwowa jestem i wolno nie umiem :( - chyba większa moc mi jednak potrzebna.
pamar napisał/a:
Darku, vendi miała ROWER na dachu!!!

a no tego spalania z powrotu jeszcze nie sprawdzałam a prowadził Łukasz. Tak BTW dojechał na zlot rowerkiem :D z Łodzi !!! :)

edit:
koszmarku jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził , było przednio !! Pozdrawiamy

Morfi - 31-08-2010, 21:54

koszmarek napisał/a:
że zostałam bardzo brzydko podsumowana i bezzasadnie. Panu, który powinien wiedzieć że o nim mówię gratuluje obrabiania mi tyłka za plecami.

Dlaczego boisz sie pokazać go palcem ???

Krzyzak - 31-08-2010, 21:56

koszmarek, olej to - ja dodałem pewnego buraka z forum do ignorowanych i nie widzę jego postów (pierwsza taka osoba w na moim koncie)
temat w którym się wypowiadał także
jak nie chcesz z tym walczyć, to po prostu miej gdzieś - żyje się spokojniej i bez nerwów

koszmarek - 31-08-2010, 22:02

Krzyzak, masz rację. Na pewno to w końcu oleje. Nie mniej to pierwsza osoba od początku mojego spamowania tutaj ;)

Morfi, bo ucierpi jeszcze ktoś.