Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
siwek - 29-08-2010, 15:23
Ja z Patrycją również dziękujemy za Zlot
Szkoda że pogoda nie wypaliła tak jak należy ale na to nie mamy wpływu.
Pozdrawiam
Fragu - 29-08-2010, 15:54
Wielkie dzięki za Zlot !
koszmarek - 29-08-2010, 19:03
Hubeeert, dziękuję, że znalazłeś czas i chęci na przyjazd!
ochłonę, wyśpię się i conieco napiszę
Efa! - 30-08-2010, 09:39
Ja spędziłam weekend z mężem, w pozycji półleżącej, z michą jedzenia pod ręką, ale w nocy Tomek zrobił mi niespodziankę i wywiózł na molo do sopotu (bo byliśmy w Gdańsku, mam tam lekarzy). I tak mnie pozytywnie naładowało, że teraz to bym mogła nawet na Zlot pojechać . Oczywiście w marzeniach, ale zawsze.
A dzisiaj obudziłam się śpiewając na głos, co mnie właśnie wyrwało ze snu: "tak tak, ten w lustrze to niestety ja, tak tak, ten sa-aaaa-aam"
Aga - 30-08-2010, 09:48
Marcin-Krak napisał/a: | Dlaczego spotowicze siedzą na Forum ?
|
to taka nowość tego zlotu była
zamiast bezpośrednich rozmów - trwały rozmowy na forum lub gg
ale to wszystko można zwalić na pogodę!!
Hubeeert napisał/a: | Byłem, widziałem... |
....ale nie chciało mi się zostać z Wami.....
Marcin-Krak - 30-08-2010, 21:09
Aga napisał/a: | to taka nowość tego zlotu była
zamiast bezpośrednich rozmów - trwały rozmowy na forum lub gg
ale to wszystko można zwalić na pogodę!! |
W przyszłym roku w takim razie Zlot będzie wirtualny
mabda - 30-08-2010, 21:12
bron boze! jakby nie bylo - fajnie sie spotkac w realu albo innym tesco...
vendetta - 31-08-2010, 20:24
...wróciliśmy właśnie z Wilkas i mój Colt pobił rekord spalania = 6,8 Wiem, że jakbym się postarała to by było lepiej, ale i tak jestem bardzo mile zaskoczona
Krzyzak - 31-08-2010, 21:05
vendetta, znaczy się cieszysz czy wręcz odwrotnie?
bo jak na taki silniczek, to wg mnie dobry wynik jest w okolicach 5.5
patrząc na zużycie mojego V6 to będzie niecały litr więcej od Twojego, więc chyba powinnaś narzekać
pamar - 31-08-2010, 21:13
Jestem nieprzytomny... dopiero jakieś dwie godziny temu wróciłem z Wilkas, mam 1000pińcet postów do przeczytania i jestem w głłłębokim szokuuu. Jak teoretycznie się pozbieram, to jezioro... tfu może coś nabazgram tym czasem.... ni hu hu
[ Dodano: 31-08-2010, 21:16 ]
Darku, vendi miała ROWER na dachu!!!
koszmarek - 31-08-2010, 21:46
że zostałam bardzo brzydko podsumowana i bezzasadnie. Panu, który powinien wiedzieć że o nim mówię gratuluje obrabiania mi tyłka za plecami.
i że jestem w szoku, że Wam się zlot podobał jednak w większej jego połowie Strasznie się ciepło człowiekowi we środku robi
vendetta - 31-08-2010, 21:51
Krzyzak napisał/a: | znaczy się cieszysz czy wręcz odwrotnie? |
Cieszę się przeogromnie bo to znaczy, że to normalny Colt i nic mu nie dolega Z moją jazdą zawsze było za duże spalanie (Astra paliła 10). Mój Łukasz potrafi coltem zejść do 6, a ja niestety nerwowa jestem i wolno nie umiem - chyba większa moc mi jednak potrzebna.
pamar napisał/a: | Darku, vendi miała ROWER na dachu!!! |
a no tego spalania z powrotu jeszcze nie sprawdzałam a prowadził Łukasz. Tak BTW dojechał na zlot rowerkiem z Łodzi !!!
edit:
koszmarku jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził , było przednio !! Pozdrawiamy
Morfi - 31-08-2010, 21:54
koszmarek napisał/a: | że zostałam bardzo brzydko podsumowana i bezzasadnie. Panu, który powinien wiedzieć że o nim mówię gratuluje obrabiania mi tyłka za plecami. |
Dlaczego boisz sie pokazać go palcem ???
Krzyzak - 31-08-2010, 21:56
koszmarek, olej to - ja dodałem pewnego buraka z forum do ignorowanych i nie widzę jego postów (pierwsza taka osoba w na moim koncie)
temat w którym się wypowiadał także
jak nie chcesz z tym walczyć, to po prostu miej gdzieś - żyje się spokojniej i bez nerwów
koszmarek - 31-08-2010, 22:02
Krzyzak, masz rację. Na pewno to w końcu oleje. Nie mniej to pierwsza osoba od początku mojego spamowania tutaj
Morfi, bo ucierpi jeszcze ktoś.
|
|
|