To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA

Marcin-Krak - 18-04-2011, 17:48

Morfi napisał/a:
Dlatego najlepiej studiować zaocznie :wink:

Dlatego teraz najlepiej to w ogóle nie studiować ;)
Mgr za wiele nie znaczy :P

Poza tym dziś byłem na zakupach i potem chciałem zatankować do pełna - limitu na karcie mi nie wystarczyło :evil: Do tej pory zawsze starczało :evil:

koszmarek - 18-04-2011, 18:17

Marcin-Krak napisał/a:
zakupach i potem chciałem zatankować do pełna - limitu na karcie mi nie wystarczyło

Dlatego najpierw trzeba tankować, a potem robić zakupy :D

mabda - 18-04-2011, 18:22

Marcin-Krak, Morfi - zaocznie? wcale nie studiowac? i zrezygnowac dobrowolnie i swiadomie z najlepszego okresu w zyciu?? eee... to juz wole te miesiace szukania pracy :P
Kaucz - 18-04-2011, 18:30

mabda napisał/a:
kaucz - nie pociesze sie zapewne, ale ja prace znalazlam dopiero 7mcy po obronie :P

Niestety.
Cytat:
mabda, Kaucz, Dlatego najlepiej studiować zaocznie :wink:

Studiuję zaocznie :P
Marcin-Krak napisał/a:
Dlatego teraz najlepiej to w ogóle nie studiować ;)
Mgr za wiele nie znaczy :P

Też prawda. Czasami żałuję, że nie poszedłem do zawodówki, albo technikum.
mabda napisał/a:
Marcin-Krak, Morfi - zaocznie? wcale nie studiowac? i zrezygnowac dobrowolnie i swiadomie z najlepszego okresu w zyciu?? eee... to juz wole te miesiace szukania pracy :P

Studiowanie zaocznie wcale nie oznacza, że coś tracisz ;) . U mnie na roku świetnie się bawią w wolnym czasie z tego co widzę i w żaden sposób nie odstajemy od innych studentów. To już nie te czasy. Większość z nas dobrowolnie poszła zaocznie gdyż na dzienne nie byłoby nas stać.

Cezar - 18-04-2011, 20:51

Kaucz napisał/a:
Czasami żałuję, że nie poszedłem do zawodówki, albo technikum.

Jezeli daloby rade to chetnie zamienilbym swoje LO i studia na dobre w dzisiejszych czasach technikum :P

mabda - 18-04-2011, 20:55

Cezar napisał/a:
Kaucz napisał/a:
Czasami żałuję, że nie poszedłem do zawodówki, albo technikum.

Jezeli daloby rade to chetnie zamienilbym swoje LO i studia na dobre w dzisiejszych czasach technikum :P

zgadzam sie :D
szybciej bylby zawod, szybciej praca, samodzielnosc... pod wzgledem finansowym stracilam te 5 lat studiow. mam o 5 lat doswiadczenia zawodowego mniej.

Krzyzak - 18-04-2011, 21:33

Marcin-Krak napisał/a:
Mgr za wiele nie znaczy

zależy gdzie - u mnie w firmie jest prosta zasada - wyższe wykształcenie = +20% zarobków

Juiceman - 18-04-2011, 22:36

Tia 25 lat 5 lat doświadczenia i mgr - a w rzeczywistości mgr ~1rok doświadczenia ehh
Kaucz - 19-04-2011, 14:50

Piękna pogoda :) . Dzięki niej piękne kobiece biusty w końcu wyszły się przewietrzyć :biggrin: =P~
mabda - 19-04-2011, 17:09

... ze po godzinie pracy w biurze szef kazal mi isc na produkcje, bo kusilam go nogami :P moja wina, ze jest tak cieplo? :P
krzychu - 19-04-2011, 17:48

że wczoraj poodkurzałem auto, przetarłem tapicerkę, umyłem karoserię i moim oczom ujawniła się pozimowa rozpacz (całe auto w drobinkach smoły, jednak zimą tez się powinno myć anie spłukiwać brud), dzisiaj wstałem po 7 żeby bez kolejki wymienić koła, potem usunąłem benzyn smołę, w przerwie wyczyściłem okna, nawoskowałem no i auto znowu cieszy oko :mrgreen:

Ogólnie to żeby tak po zimie doprowadzić auto do lux stanu to można by i 2 dni spokojnie poświecić.... :rolleyes:

No i felgi zimowe to już niestety tylko do malowania się nadają, szczególnie po tym jak je za bardzo potraktowałem myjką ciśnieniową.... wydatki, wydatki, wydatki...

koszmarek - 19-04-2011, 18:59

że moja mama pękła lakier na drzwiach w naszym i10 :?
robertdg - 19-04-2011, 21:56

koszmarek napisał/a:
że moja mama pękła lakier na drzwiach w naszym i10 :?
Polska to być cudowny kraj, znaczy w sensie, że twoja mama pękła czy lakier na drzwiach :?: ;-)
koszmarek - 19-04-2011, 22:05

robertdg, gdyby mama pekła to zdanie nie miało by sensu.
Juiceman - 19-04-2011, 23:23

i tak nie ma xD