To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

sruba - 07-08-2009, 23:50

a ja chce powiedziec, ze po dzisiejszym 2:6 dla Lechii, jeszcze mi sie kreci w glowie :D :twisted:
Morfi - 08-08-2009, 00:14

Panowie co do uczelni to wielu pracodawców patrzy jaką sie uczelnie kończyło. (na Szczęście)
Kończe politechnike śląska i czuje, że sama ta nazwa jeszcze przed pracodawcamu budzi jakis tam szacunek.
P.S w poniedziałek kolejna rozmowa o prace :P

Anonymous - 08-08-2009, 00:15

Morfi, ta czytaja... ale jakie masz doswiadczenie:)
Morfi - 08-08-2009, 00:25

deenbe, dlatego najlepiej studiowac i pracować. Przynajmniej zawsze tak uważałem, gdyz inwestycja w swoja wiedze (wykształecenie) powinna się zwrócic z nawiązką.
Mam nadzieje, że kryzys minie i znów rynek pracy stanie sie pracowniczy a nie od pracodawców. :(

akbi - 08-08-2009, 06:05

sruba napisał/a:
a ja chce powiedziec, ze po dzisiejszym 2:6 dla Lechii, jeszcze mi sie kreci w glowie :D :twisted:

jak zobaczylem wczoraj ten wynik na necie to z niedowierzaniem musialem sprawdzic na telegazecie :d bo myslalem, ze to jakas pomylka :d

!!! LECHIA GDANSK !!!

siwek - 08-08-2009, 08:15

Dembowy napisał/a:
siwek napisał/a:
a tak poza tym to jutro zmieniam stan i koniec z kawalerskim życiem :D

siwek, w takim razie życzę powodzenia na nowej drodze życia :supz:

Dziękuję ;)

i znikam do jutra a Wszystkich zapraszam jeszcze raz dziś do Warszawy na ul. Kawęczyńską do Bazyliki na godz. 16 :)

tucci - 08-08-2009, 08:40

siwek napisał/a:
Dembowy napisał/a:
siwek napisał/a:
a tak poza tym to jutro zmieniam stan i koniec z kawalerskim życiem :D

siwek, w takim razie życzę powodzenia na nowej drodze życia :supz:

Dziękuję ;)

i znikam do jutra a Wszystkich zapraszam jeszcze raz dziś do Warszawy na ul. Kawęczyńską do Bazyliki na godz. 16 :)

To juz dzis ten dzien wuja?
W takim razie badz odwazny i czekaj na pania mloda :wink:

Piwor - 08-08-2009, 10:03

Postaramy się wbić z Maretzkym. :P
Marcin-Krak - 08-08-2009, 11:13

Całkiem interesująco wyglądają pierwsze 2 miejsca w tabeli ;)

siwek, pamiętaj na nic się nie zgadzaj :wink: :twisted:

Moje konto przed chwilą na chwilę zostało zdezaktywowane :roll: - się dziwnie poczułem :P

cns80 - 08-08-2009, 18:41

Marcin-Krak napisał/a:
siwek, pamiętaj na nic się nie zgadzaj :wink: :twisted:
Za późno :( Byłem, widziałem... Już go straciliśmy ;)
pawliku - 08-08-2009, 21:11

że po tygodniu użytkowania nowego laptopa dalej nie umiem nic na nim zrobić z powodu visty ! :( chce najnormalniejszego w swiecie windowsa xp!!!!
Maretzky85 - 09-08-2009, 08:47

To zadzwoń do microsoftu, i powiedz, że Ci coś nie działa pod vistą i chciałbyś XP to dadzą Ci orginalny klucz do XP (o ile masz legalną Vistę) :)
arekp - 09-08-2009, 10:14

Morfi napisał/a:
Panowie co do uczelni to wielu pracodawców patrzy jaką sie uczelnie kończyło. (na Szczęście)
Kończe politechnike śląska i czuje, że sama ta nazwa jeszcze przed pracodawcamu budzi jakis tam szacunek.

Jesli chodzi o Politechnike Szczecinska to ci pracodawcy, ktorzy wiedza jaka to uczelnia (chodzi mi o kierunek informatyka) to rowniez patrza ... i wiedza, ze jesli ktos ja skonczyl to ma cholernie duzo wytrwalosci i zero wiedzy. Dyplom jej ukonczenia daje pracodawcy tylko sygnal, ze pracownik ma mocne nerwy i nie poddaje sie przy wyznaczonym celu ;)

To opinia z konkretnej firmy w ktorej pracowalem.

[ Dodano: 09-08-2009, 10:18 ]
... zrobilem sobie wczoraj wycieczke do Szczecinka i w czesci trasy mialem okazje znow pojezdzic polskimi badziewnymi drogami, na ktorych miesci sie tylko jedno auto i zeby sie minac trzeba zjechac na pobocze z uskokiem :/ Masakryczne doswiadczenie podczas jazdy w nocy.

Hubeeert - 09-08-2009, 15:46

zrobiłem sobie wycieczkę z UK do Polski samochodem.
Wrażenia:
1. Polacy nie potrafią jeździć
2. Polacy jadą środkowym pasem na trzypasmowej autostradzie w miejscu gdzie nie ma ograniczeń prędkości z prędkością 100km/h
3. Polacy to buraki
4. Polacy to brudasy - większość samochodów z polskimi tablicami jest niemyta miesiącami
5. Polacy jeżdżą starymi dymiącymi złomami (większość), ale jeżeli widzę kogoś łamiącego przepisy na autostradach Europy to w połowie przypadków jest to Polak
6. Polacy w samochodach z tablicami GB robią złą markę Anglikom - są tak samo chamscy i głupi na czym zresztą ucierpiałem również ja
7. Wstyd mi było w Niemczech na stacji benzynowej odezwać się po Polsku przy grupce Polaków.
8. Wjazd do Polski trasą Berlin - Wrocław był moim najgłupszym pomysłem za ostatnie 5 lat. Nigdy bym nie wpadł, że dla GDDKiA coś wybudowane w latach 30-tych przez Niemców wciąz jest drogą :shock:
9. Przez 4 dni w Polsce tyle razy spychano mnie z drogi, wymuszano pierwszeństwo, wyprzedzano na chama, trąbiono, zwyzywano itd za przepisową jazdę ile jeszcze nigdy.
10. Mam w [wybierz to co Ci pasuje] opinie Polaków o sobie samych. Zgadzam się z Niemcami Anglikami i innymi.
11. Wysłuchałem kilka razy Polaków zastanawiających się co by tu cytuję "zapierdolić", jak wynieść piwo bez płacenia itd. Na kolejnych postojach. Z dwóch stacji - w DE i Belgii zwiałem bo za dużo było Polaków.
12. Skontrolowano mi samochód za co? Za szybko wróciłem z wyjazdu. Podejrzewano mnie o kontrabandę - papierosy i alkohol. Po sprawdzeniu miły Anglik życzył miłego dnia. Zaraz potem byłem świadkiem jak Polak spycha z prawego pasa jadącego przepisowo Anglika zapakowanym do oporu VW Polo z kobietą z dzieckiem bez pasów i fotelika z tyłu. Oczywiście pognał do przodu z prędkością +20 mph...

Minie trochę czasu zanim znów mi przejdzie...

jacek11 - 09-08-2009, 16:05

Zrzędzisz Hubercie :D :wink: