Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
Hubeeert - 09-08-2009, 16:10
Może. Zrobiłem około 4000km z czego 1700 w ciągu ostatnich 20 godzin z wliczonym płynięciem promem. Co sobie przypomnę to krew mnie zalewa...
jacek11 - 09-08-2009, 16:21
Hubeeert napisał/a: | Co sobie przypomnę to krew mnie zalewa... |
Ja muszę to oglądać na co dzień.Na szczęście okolica robi się spokojniejsza,bo są częste
kontrole policyjne.
siwek - 09-08-2009, 19:06
cns80 napisał/a: | Marcin-Krak napisał/a: | siwek, pamiętaj na nic się nie zgadzaj | Za późno Byłem, widziałem... Już go straciliśmy | ależ nie straciliście i nie stracicie mnie tak łatwo ani się mnie nie pozbędziecie
było na luzaka, każdy straszył a poza litrami potu na plecach to był totalny luz
Dziękuję za życzenia i obecność przedstawicieli MitsuManiaków na naszym ślubie
Pexu - 10-08-2009, 08:23
...że Narzeczona w niedzielę mi samochód umyła
Maretzky85 - 10-08-2009, 08:39
Że zjarałem uszczelkę pod głowicą między 1 a 2 cylindrem. To jednak nie Elring był, jak się dowiem co to dopisze
Anonymous - 10-08-2009, 08:59
Hubert witaj w klubie
Jassmina - 10-08-2009, 09:47
...że wczoraj Lord obchodził 23 urodziny....szkoda, że to na cmentarzu złożyliśmy mu urodzinowe życzenia ...
Anonymous - 10-08-2009, 10:10
... wczoraj u znajomych przez przypadek zobaczylem ze film ktory lecial po 17 na TVP1 byl krecony w resorcie w ktorym rok temu spedzalem wakacje tj. sun village
film mial tytul rozbitkowie (love wrecked) i dokladnie nie wiem o co w nim chodzilo ale glownie o to ze jakas malolata uganiala sie za swoim idolem.
w pierwszej chwili jak zerknalem na TV tak sobie myslalem ze baseny podobne, plaza podobna ale wkoncu zajarzylem ze to ten sam resort
normalnie fajnie bylo poogladac i powspominac,
moze ktos ogladal ta komedyjke?
akbi - 10-08-2009, 11:04
Hubeeert napisał/a: | Wrażenia: |
ja już dawno doszedłem do takich wniosków ...dla mnie to przykre
Hubeeert napisał/a: | Polacy w samochodach z tablicami GB robią złą markę Anglikom |
w PL chyba 95% aut z tablicami GB to Polacy, więc nigdy o takim kierowcy nie myślę jako o "angliku"
Hubeeert napisał/a: | 8. Wjazd do Polski trasą Berlin - Wrocław był moim najgłupszym pomysłem za ostatnie 5 lat. Nigdy bym nie wpadł, że dla GDDKiA coś wybudowane w latach 30-tych przez Niemców wciąz jest drogą |
ja się wjeżdża do DE od strony Kołbaskowa - to oni też tam mają taki kilku kilometrowy fragment
Hubeeert napisał/a: | 2. Skontrolowano mi samochód za co? Za szybko wróciłem z wyjazdu. Podejrzewano mnie o kontrabandę - papierosy i alkohol. |
identyczną sytuację miałem w marcu - jak po 1-dniowym pobycie w Kijowie wracałem do PL - i do tego innym przejściem granicznym ...zdziwiony celnik po moich przeczących odpowiedziach na pytania ile mam papierosów i alkoholu zapytał na końcu nawet o pistolet
Hubeeert - 10-08-2009, 12:24
akbi napisał/a: | a się wjeżdża do DE od strony Kołbaskowa - to oni też tam mają taki kilku kilometrowy fragment |
Wiem jechałem nim - jednak nie ma porównania.
pamar - 10-08-2009, 12:25
...od poniedziałku, kontynuacja komputerowej, czarnej serii w zeszłym tygodniu uszkodzony przez burzę zasilacz, płyta główna i wcięło część danych na twardym a dzisiaj wygasły licencje na dwa programy i od rana walczę z kodami I NIC, ni diabła nie działają, i jak tu się nie wściekać, czuję się jak bym nie miał rąk.
Takie są poniedziałki
koszmarek - 10-08-2009, 14:51
że od przylotu do Toronto w sobotę, widziałam może 4 miśki
Morfi - 10-08-2009, 20:06
... że jutro ide walczyć do szefa o swoje a jak nie to od poniedziałku inna firma.
Nie ma lekko.....
Anonymous - 11-08-2009, 06:33
że wczoraj odebrałem zdjęcia z wywołania 500 sztuk z czego 83 brakują i 168 w złym formacie dziś reklamacja .... będzie dym..
gulgulq - 11-08-2009, 06:43
że padła mi komóra i straciłem chyba wszytkie telefony, a jeden dzien bez działajacego telefonu to jak na bezludnej wyspie...
no i wszystkie sms od dziewczyn
|
|
|