Chcę kupić COLT'a! - [CAX 92-96] Kolejny GTIK na tapecie
Misiek :) - 27-11-2008, 10:08
kurde... a mogłem kupić colta z dobrą blacharką i padającym silnikiem 1,3... ostatnio jest sporo okazji kupić 4g93 z osprzętem... a ja wybrałem sprawny silnik i padającą blacharke...
wg mnie nie ma sensu na siłe rejestrować wziąść dobrą bude, swap... a autko na części
gdyby było tańsze to i ja bym myślał o kupnie na części
rosomak1983 - 27-11-2008, 14:33
Misiek napisał/a: | gdyby było tańsze to i ja bym myślał o kupnie na części |
to jakis żart z ta ceną... 3900 za takiego trupa z bralkiem mozliwosci rejestracji... Pozatym flaki chyba tez do niczego...
Anonymous - 27-11-2008, 14:36
rosomak1983 napisał/a: | to jakis żart z ta ceną... 3900 za takiego trupa z bralkiem mozliwosci rejestracji... Pozatym flaki chyba tez do niczego... |
Ciekawe po ile felgi
Anonymous - 27-11-2008, 15:34
Cytat: | Ciekawe po ile felgi |
brak felg bo sprzedane i jak widac halogenow juz tez
Anonymous - 29-11-2008, 12:29
Hugo napisał/a: | Bezwypadkowy to on nie jest. |
Jakieś dowody?
Colcik jest w 100% bezwypadkowy i w 95% seryjny. Sprawdzany na podnośniku i w każdym mozliwym miejscu. Ma oryginalny, poliftingowy zdrzak i halogeny.
Nawet jeżeli był bity (w co szczerze wątpię) to gratuję geniuszowi, który potrafił go tak poskładać.
Niedowiarków zapraszam na 14.00 po Uranię, do Olsztyna na zlot Coltmaniaków
Anonymous - 29-11-2008, 14:09
hah rafamalk, spoko wiemy ze masz perełke jako jedyny z niewielu cieszy mnie to innych pewnie tez, po co dowody.Gti wypadkowy doprowadzony do stanu fabryka - tez sie chwali .To sa tylko domysły na 1 rzut oka, sam przeciez miales pewnie okazje oceniac z fotek skurpulatnie rozne egzemplarze i wypowiadac sie na ten temat na forum.Nobody's perfect
Niedowiarkom o ile tacy sa to żal d***e sciska ze akurat ten ori po lifcie którego jestes obecnym posiadaczem nie jest ich, prosta sprawa
mkm - 29-11-2008, 19:06
rafamalk, prosze o prezentacje auta w "Naszych Miskach"...
Anonymous - 30-11-2008, 09:35
Browar napisał/a: | hah rafamalk, spoko wiemy ze masz perełke jako jedyny z niewielu cieszy mnie to innych pewnie tez, po co dowody.Gti wypadkowy doprowadzony do stanu fabryka - tez sie chwali .To sa tylko domysły na 1 rzut oka, sam przeciez miales pewnie okazje oceniac z fotek skurpulatnie rozne egzemplarze i wypowiadac sie na ten temat na forum.Nobody's perfect |
Jasne, że tak dlatego pytałęm o jakieś dowody tzn, gdzie na zdjęciu widać, że Colcik walony.
Browar napisał/a: | Niedowiarkom o ile tacy sa to żal d***e sciska ze akurat ten ori po lifcie którego jestes obecnym posiadaczem nie jest ich, prosta sprawa |
Ha, być może
mkm napisał/a: | rafamalk, prosze o prezentacje auta w "Naszych Miskach"... |
Prezentacja jako taka jest na Coltmanii. Ale na razie smaochód stoi tlyko pod domeme i nie miałem okazji dłużej się z nim zapoznać.
Anonymous - 30-11-2008, 11:24
rafamalk napisał/a: |
Prezentacja jako taka jest na Coltmanii. Ale na razie smaochód stoi tlyko pod domeme i nie miałem okazji dłużej się z nim zapoznać. |
Staryy no co ty gadasz w ogole- nie miales czasu? - nie dowiary po prostu...
Cezar - 30-11-2008, 12:29
rafamalk napisał/a: | Colcik jest w 100% bezwypadkowy i w 95% seryjny. |
wlasnie widzialem i na tyle ile sie znam to potwierdzam - wizualnie igielka
a jak dojda progi i przyciemni szyby to bedzie malinowo
Anonymous - 30-11-2008, 15:46
Browar napisał/a: | rafamalk napisał/a: |
Prezentacja jako taka jest na Coltmanii. Ale na razie smaochód stoi tlyko pod domeme i nie miałem okazji dłużej się z nim zapoznać. |
Staryy no co ty gadasz w ogole- nie miales czasu? - nie dowiary po prostu... |
Serio. Najsampierwej trzeb zarobić pieniążki co by zarejestrować i dopicować mechanicznie samochód. A im szbciej zapracujętym szybciej się nim zajmę
Anonymous - 30-11-2008, 16:48
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7166810
juz obgadywane gti po dzwonie z kraka a konkretnie zielonek.Znowu do sprzedazy z Pilzna tym razem jako rajdówka gdzie to 150 Ps ?
pozdr
bwr
Hubeeert - 30-11-2008, 18:31
rafamalk, max rozmiar obrazka w podpisie to 400x100. Zmniejsz albo wyłączę Ci podpis.
kartomaniak gti - 30-11-2008, 20:44
Browar napisał/a: | http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7166810
juz obgadywane gti po dzwonie z kraka a konkretnie zielonek.Znowu do sprzedazy z Pilzna tym razem jako rajdówka gdzie to 150 Ps ?
pozdr
bwr |
wicie cos na temat tego GTika? mnie sie podoba do rajdów byłby ideał kubły itp szkoda ze nie ma fotek ze srodka
Anonymous - 30-11-2008, 20:53
Ja nic nie wiem,ale przod to ma zmasakrowany Z drugiej strony za ta cene do rajdów w sam raz.
|
|
|