To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić COLT'a! - [CAX 92-96] Kolejny GTIK na tapecie

Misiek :) - 27-11-2008, 10:08

kurde... a mogłem kupić colta z dobrą blacharką i padającym silnikiem 1,3... ostatnio jest sporo okazji kupić 4g93 z osprzętem... a ja wybrałem sprawny silnik i padającą blacharke...
wg mnie nie ma sensu na siłe rejestrować wziąść dobrą bude, swap... a autko na części
gdyby było tańsze to i ja bym myślał o kupnie na części

rosomak1983 - 27-11-2008, 14:33

Misiek :) napisał/a:
gdyby było tańsze to i ja bym myślał o kupnie na części

to jakis żart z ta ceną... 3900 za takiego trupa z bralkiem mozliwosci rejestracji... Pozatym flaki chyba tez do niczego...

Anonymous - 27-11-2008, 14:36

rosomak1983 napisał/a:
to jakis żart z ta ceną... 3900 za takiego trupa z bralkiem mozliwosci rejestracji... Pozatym flaki chyba tez do niczego...

Ciekawe po ile felgi :D

Anonymous - 27-11-2008, 15:34

Cytat:
Ciekawe po ile felgi :D

brak felg bo sprzedane i jak widac halogenow juz tez

Anonymous - 29-11-2008, 12:29

Hugo napisał/a:
Bezwypadkowy to on nie jest.

Jakieś dowody?

Colcik jest w 100% bezwypadkowy i w 95% seryjny. Sprawdzany na podnośniku i w każdym mozliwym miejscu. Ma oryginalny, poliftingowy zdrzak i halogeny.

Nawet jeżeli był bity (w co szczerze wątpię) to gratuję geniuszowi, który potrafił go tak poskładać.

Niedowiarków zapraszam na 14.00 po Uranię, do Olsztyna na zlot Coltmaniaków ;-)

Anonymous - 29-11-2008, 14:09

hah rafamalk, spoko wiemy ze masz perełke jako jedyny z niewielu :) cieszy mnie to innych pewnie tez, po co dowody.Gti wypadkowy doprowadzony do stanu fabryka - tez sie chwali :) .To sa tylko domysły na 1 rzut oka, sam przeciez miales pewnie okazje oceniac z fotek skurpulatnie rozne egzemplarze i wypowiadac sie na ten temat na forum.Nobody's perfect :p

Niedowiarkom o ile tacy sa to żal d***e sciska ze akurat ten ori po lifcie którego jestes obecnym posiadaczem nie jest ich, prosta sprawa :)

mkm - 29-11-2008, 19:06

rafamalk, prosze o prezentacje auta w "Naszych Miskach"...
Anonymous - 30-11-2008, 09:35

Browar napisał/a:
hah rafamalk, spoko wiemy ze masz perełke jako jedyny z niewielu :) cieszy mnie to innych pewnie tez, po co dowody.Gti wypadkowy doprowadzony do stanu fabryka - tez sie chwali :) .To sa tylko domysły na 1 rzut oka, sam przeciez miales pewnie okazje oceniac z fotek skurpulatnie rozne egzemplarze i wypowiadac sie na ten temat na forum.Nobody's perfect :p

Jasne, że tak dlatego pytałęm o jakieś dowody tzn, gdzie na zdjęciu widać, że Colcik walony.

Browar napisał/a:
Niedowiarkom o ile tacy sa to żal d***e sciska ze akurat ten ori po lifcie którego jestes obecnym posiadaczem nie jest ich, prosta sprawa :)

Ha, być może :)

mkm napisał/a:
rafamalk, prosze o prezentacje auta w "Naszych Miskach"...

Prezentacja jako taka jest na Coltmanii. Ale na razie smaochód stoi tlyko pod domeme i nie miałem okazji dłużej się z nim zapoznać.

Anonymous - 30-11-2008, 11:24

rafamalk napisał/a:

Prezentacja jako taka jest na Coltmanii. Ale na razie smaochód stoi tlyko pod domeme i nie miałem okazji dłużej się z nim zapoznać.

Staryy no co ty gadasz w ogole- nie miales czasu? - nie dowiary po prostu...

Cezar - 30-11-2008, 12:29

rafamalk napisał/a:
Colcik jest w 100% bezwypadkowy i w 95% seryjny.

wlasnie widzialem i na tyle ile sie znam to potwierdzam - wizualnie igielka
a jak dojda progi i przyciemni szyby to bedzie malinowo :wink:

Anonymous - 30-11-2008, 15:46

Browar napisał/a:
rafamalk napisał/a:

Staryy no co ty gadasz w ogole- nie miales czasu? - nie dowiary po prostu...

Serio. Najsampierwej trzeb zarobić pieniążki co by zarejestrować i dopicować mechanicznie samochód. A im szbciej zapracujętym szybciej się nim zajmę ;-)

Anonymous - 30-11-2008, 16:48

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7166810

juz obgadywane gti po dzwonie z kraka a konkretnie zielonek.Znowu do sprzedazy z Pilzna tym razem jako rajdówka gdzie to 150 Ps ? :p
pozdr
bwr

Hubeeert - 30-11-2008, 18:31

rafamalk, max rozmiar obrazka w podpisie to 400x100. Zmniejsz albo wyłączę Ci podpis.
kartomaniak gti - 30-11-2008, 20:44

Browar napisał/a:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7166810

juz obgadywane gti po dzwonie z kraka a konkretnie zielonek.Znowu do sprzedazy z Pilzna tym razem jako rajdówka gdzie to 150 Ps ? :p
pozdr
bwr

wicie cos na temat tego GTika? mnie sie podoba do rajdów byłby ideał kubły itp szkoda ze nie ma fotek ze srodka

Anonymous - 30-11-2008, 20:53

Ja nic nie wiem,ale przod to ma zmasakrowany :D Z drugiej strony za ta cene do rajdów w sam raz.