To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - POMORSKI SPOT - 15-stego

Anonymous - 15-10-2008, 20:48

Coście tak szybko uciekli?
Jak zajechałem 20 po ósmej, nikogo już nie było :)
Prawda jest taka, że spędziłem spota na zaspie spisując protokół kolizji z jednym gościem :/
Wku***iłem się jak mało kiedy - lustro do wymiany i trzeba będzie trochę farby zużyć :evil:

sruba - 15-10-2008, 20:58

w t f ?
Anonymous - 15-10-2008, 21:00

Śruba - po prostu jadąc na spota zepchnąłem bejcę 530 z drogi :/
Potem spędziliśmy godzinę na dyskusjach i spisywaniu protokołu. Jak dojechałem na miejsce nikogo już nie było :)

Pozdro!

novy - 15-10-2008, 21:32

uuu, to dzisiaj, zapomniałem :(
chudyone - 15-10-2008, 21:40

Lothar napisał/a:
Coście tak szybko uciekli?
Jak zajechałem 20 po ósmej, nikogo już nie było
Prawda jest taka, że spędziłem spota na zaspie spisując protokół kolizji z jednym gościem :/
Wku***iłem się jak mało kiedy - lustro do wymiany i trzeba będzie trochę farby zużyć

ja Cie widziale jak stales obok rtv agd ale nie bylem pewny czy to Ty:)

Krzyzak - 15-10-2008, 21:42

Lothar, bylismy do 21:00 (w wezszym juz gronie, ale zawsze)... wiec albo masz popsuty zegarek, albo wzrok :P
ps. wspolczuje kolizji, ale skoro wina Twoja, to musisz przyjac na klate i odpowiadac za nieostroznosc...
dzieki za spota - frekwencja naprawde niezla

Anonymous - 15-10-2008, 21:49

Krzyzak napisał/a:
bylismy do 21:00

na JPII? To raczej mam popsute to drugie, bo zegarek jest z RDS ustawiany :)

MKarpiu - 15-10-2008, 23:35

Cytat:
na JPII?

Taa tylko, że schowani za drzewkami :) Byś objechał cały parking to byś znalazł i ocalił autko :P

Dzięki za miłego spota! Do kolejnego! :wink:

Yatering - 16-10-2008, 08:27

Dzieki rowniez ;) postaram sie obrobic pare fotek wieczorem i wstawic na forum :) pozdrawiam

ps. MKarpiu - Ten twoj podpis nad zdjeciem :P dobrej muzy sluchasz ????

akbi - 16-10-2008, 09:43

Dzięki Wszystkim za wczorajszy Spot
Dzięki Wam udało się nam wszystkim pobić ogólnopolski rekord Spotów regionalnych.
Wczoraj na Pomorskim spocie były ....... 23 Miśki BRAWO!!!!!!!
Dzięki też grupie z klubu Eclipsa za liczne wstawienie :)

Szczególnie serdecznie witamy osoby, które były po raz pierwszy: Topcan, Rudy18, D2, Danko, Yatering, Daras, Piotras19818 i Peter ... Zapraszamy za miesiąc :D
Poza tym w spocie udział wzięli: Metzger, Krzyżak, Kaleid, Czerwien, Raddex z Szymonkiem, Deltazetakappa, Chudyone, Marius, An-Et, Andy1, Tomas, Sruba, MKarpiu, Adams12 i akbi
(Eclipse x6; Galant x5; Carisma x3; Colt x3; Lancer x2; Lancer Evo x1; Outlander x1; Pajero x1 oraz Chrysler x1)

... no i na koniec kilka fotosów

Do zobaczenia 15 listopada :wink:

Anonymous - 16-10-2008, 18:39

a ploty byly ze najwiecej na spocie w trojmiescie bylo 28 miskow :P ktos mnie musial oszukac :> my kliperami teraz staramy sie lepiej organizowac na pomorzu i spoty m3m pewnie bedziemy czesto odwiedzac ;) pozdro :)
jarhed - 16-10-2008, 20:29

Witam wszystkich. Żałuję, że nie mogłem być na wczorajszym zlocie. Już po fotach widać że było super. A miał to być ten pierwszy raz :lol: Może uda się w listopadzie. Pozdrawiam całą ekipę pomorskich MitsuManiaków !
akbi - 17-10-2008, 07:54

D2 napisał/a:
my kliperami teraz staramy sie lepiej organizowac na pomorzu i spoty m3m pewnie bedziemy czesto odwiedzac ;)
jarhed napisał/a:
Może uda się w listopadzie. Pozdrawiam całą ekipę pomorskich MitsuManiaków !

Zapraszamy :)

Krzyzak - 17-10-2008, 09:18

D2 napisał/a:
a ploty byly ze najwiecej na spocie w trojmiescie bylo 28 miskow :P ktos mnie musial oszukac :>

to chyba mi sie ubzduralo, ze tyle aut bylo na 3-lecie M3M - ale spox, zamowilem tak 1.5 litrowy baniak piwa i poczatkowo naliczylem nawet 30 aut :P

Anonymous - 17-10-2008, 09:25

Krzyzak napisał/a:
to chyba mi sie ubzduralo, ze tyle aut bylo na 3-lecie M3M

Nie ukrywam,że ja też puściłem tą famę...miałem jakieś wizję z liczbą 28 :D